Kuinka monta kirosanaa Nicolas Cage ehtii sanomaan yhdessä jaksossa? Se selviää Netflixin tuoreessa sarjassa ”History Of Swear Words” Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka monta kirosanaa Nicolas Cage ehtii sanomaan yhdessä jaksossa? Se selviää Netflixin tuoreessa sarjassa ”History Of Swear Words”

Netflixiin lävähti juuri tuore sarja, jota ei ehkä kannata katsoa perheen pienimpien kanssa – jos ei halua opettaa heille uusia jännittäviä sanoja.

Näyttelijäveteraani Nicolas Cagen juontama ”History Of Swear Words” (suom. Kirosanojen Historia) on nyt katsottavissa suoratoistopalvelu Netflixista. Sarjassa Cage avaa hieman lukuisten eri tunnettujen ja vähemmän tunnettujen kirosanojen historiaa, etymologiaa ja yhteiskunnallista merkitystä.

Kieli poskella tehtyä tietosarjaa pääset katsomaan täältä.

Kommentoi

Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: The Elder Scrolls -aiheinen sarja tulossa Netflixiin

Elder Scrolls Online

Näyttäisi siltä, että suosittu roolipelisarja The Elder Scrolls olisi saamassa oman tv-sarjan Netflixille. Aiheesta kertoi sisäpiiriläinen Daniel Ritchtman omalla Patreon -tilillään, josta raportoi mm. Game Rant -sivusto.

Kyseessä on kuitenkin vasta huhu, jota Bethesda tai Microsoft eivät vielä ole varmistaneet. Amazon on kuitenkin työstämässä Fallout -aiheista sarjaa Westworld -sarjan luojien kanssa.

The Elder Scrolls -aiheinen sarja saattaa hyvinkin olla mahdollinen ottaen huomioon esimerkiksi The Witcher -sarjan saaman suosion.

Peliaiheiset sarjat ovat kasvattaneet suosiota kovasti ja Netflixiin on tulossa mm. Resident Evil -aiheinen sarja. Myös Diablo ja Overwatch -aiheisista sarjoista on huhuiltu.

Kommentoi

Animoitu Sonic -aiheinen tv-sarja tulossa Netflixiin vuonna 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Animoitu Sonic -aiheinen tv-sarja tulossa Netflixiin vuonna 2022

Sonic The Hedgehog

jatkaa videopelisarjojen työstämistä ja seuraavana vuorossa on mitä ilmeisemmin Segan suosittu Sonic the Hedgehog.

Sonic the Hedgehog Netflix

Aiheesta kerrottiin virallisella NXOnNetflix Twitter -tilillä, mutta sittemmin viesti on jo ehditty poistaa. Animoidun sarjan taustalla tulee olemaan luonnollisesti Sega sekä WildBrain tuotantoyhtiö ja Man of Action Entertainment.

Animoidun Sonic -aiheisen sarjan on määrä ilmestyä Netflixiin vuonna 2022.

Kommentoi