Kuinka onnistuisi lentokoneella laskeutuminen ilman ammattitaitoa? – Painajaismaiseen tositarinaan perustuva On a Wing and a Prayer -elokuva julkaistaan huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka onnistuisi lentokoneella laskeutuminen ilman ammattitaitoa? – Painajaismaiseen tositarinaan perustuva On a Wing and a Prayer -elokuva julkaistaan huhtikuussa

on julkaissut ensimmäisen trailerin 7. huhtikuuta julkaistavasta On a Wing and a Prayer -elokuvasta. Painajaismaisiin tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo tarinan erään amerikkalaisen perheen traagisesta lentomatkasta: Kun yksityistä lentokonetta ohjaava lentokapteeni menehtyy sairaskohtaukseen yllättäen, on perheen isän Dougin (Dennis Quaid) otettava ohjat omiin käsiinsä saadakseen koneen turvallisesti maihin. Dennis Quaidin lisäksi elokuvassa tähdittävät näyttelijät Heather Graham ja Jesse Metcalfe. 

Katso elokuvan alapuolelta:

Lisätietoa elokuvasta voit lukea sen virallisilta sivuilta

Kommentoi

Prime Video tarjoilee sarjoja ja elokuvia ystävänpäivään Kommentit pois päältä artikkelissa Prime Video tarjoilee sarjoja ja elokuvia ystävänpäivään

Shotgun Wedding

Ystävänpäivä lähestyy ja on aika juhlistaa rakkautta. Prime Videon tarjonnasta löytyy romanttista komediaa tai sydämen pakahduttavaa kyynelmagneettia. Löydä uusi lempisarjasi tai elokuva, tai vaikkapa vanha klassikko alta olevalta listalta.

Prime Videon elokuvia ystävänpäiväksi

Shotgun Wedding

“Kunnes kuolema meidät erottaa” saa täysin uuden merkityksen tässä ratkiriemukkaassa ja adrenaliinintäyteisessä seikkailussa, jossa Darcyn ja Tomin täytyy pelastaa rakkaimpansa —elleivät he ehdi tappaa toisiansa ensin.

Somebody I Used to Know

Romanttinen komedia seuraa työnarkomaani Allya (Brie), joka tapaa ex-poikaystävänsä (Ellis) reissulla kotikaupunkiinsa. Jälleennäkeminen saa hänet kyseenalaistamaan aiempia elämänvalintojaan.

My Policeman

Harry Styles on mukana kauniissa tarinassa, joka kertoo kielletystä rakkaudesta ja murroksessa olevista sosiaalisista normeista.

The People We Hate at The Wedding

Moderni hääkomedia niille, joilla on hieman häiriintynyt suku (eli kaikille), tai niille, joiden on täytynyt osallistua häihin, jotka olisi mieluummin jättänyt väliin (myöskin kaikille).

Being the Ricardos

Lucy ja Desi kohtaavat yhden kriisin, joka saattaa lopettaa heidän työuransa, ja toisen, joka voi päättää heidän avioliittonsa.

Prime Videon sarjoja ystävänpäiväksi

Lemmenlöylyt

Mikä on se yksi ainoa asia, joka voi tehdä kuumista treffeistä vieläkin kuumemmat? No, sauna tietenkin. Katso saunatreffisarja, joka lämpenee jakso jaksolta.

The Pursuit of

The Pursuit of on romanttinen komedia-draama rakkaudesta ja ystävyydestä. Maailmansotien väliseen Eurooppaan sijoittuvassa sarjassa pääsemme seuraamaan kahta naista, jotka metsästävät täydellistä aviomiestä. Spoileri: ennen vanhaan sekään ei ollut nykyistä helpompaa.

The Summer I Turned Pretty

Kolmiodraama yhden tytön ja kahden veljeksen välillä. Tarina ensirakkaudesta, sydänsuruista ja täydellisen kesän taiasta.

Upload

Oltuaan onnettomuudessa itseohjautuvalla autolla nuori ohjelmistokehittäjä haluaa, että hänen tietoisuutensa ladataan virtuaalimaailmaan. Siellä hän tapaa Noran, asiakaspalveluyhteyshenkilönsä. Mutta onko Nora muutakin?

Muuta katsottavaa Prime Videossa ystävänpäivänä

Kommentoi

Toimintakomedia Die Hart -elokuva saapuu Prime Videolle helmikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintakomedia Die Hart -elokuva saapuu Prime Videolle helmikuun lopulla

Die Hart

on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta Die Hart -toimintakomediasta, jonka pääosassa nähdään Kevin Hart ( Along, Fatherhood, Me Time). Voit katsoa trailerin alta.

Elokuvassa Hart näyttelee kuvitteellista versiota itsestään, kun hän yrittää päästä komediasivurooleista vakavasti otettavaksi toimintanäyttelijäksi.

Hart osallistuu Ron Wilcoxin (John Travolta) vetämään toimintasankarikouluun, jossa hän yrittää opetella alan halutuimmaksi toimintatähdeksi.

Elokuvassa nähdään Hartin ja Travolta lisäksi Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, Fast & Furious -sarja), Josh Hartnett (Wrath of Man, Paradise Lost) ja Jean Reno (Call My Agent!, 22 Bullets). Elokuvan on ohjannut Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) ja käsikirjoittanut Derek Kolstad (John Wick: Chapter 1, 2 ja 3).

Elokuva on koottu alkuperäisestä 10 osaisesta sarjasta, joka nähtiin alunperin Quibi -alustalla.

saapuu Prime Videon suoratoistopalveluun helmikuun 24. päivä.

Kommentoi