Kuinka varakkaita McCallisterin perheessä oikein oltiinkaan? – New York Times selvitti tämänkin asian puolestasi Kommentit pois päältä artikkelissa Kuinka varakkaita McCallisterin perheessä oikein oltiinkaan? – New York Times selvitti tämänkin asian puolestasi

Rakastetun jouluklassikon ikoninen tiilitalo on arvioitu olevan miljoonien dollareiden arvoinen, kertoo tuore raportti New York Timesilta. Jylhä asuintalo Winnetkassa, Illinoisissa, uskotaan olevan noin 2,34 miljoonan dollarin arvoinen, mikä tekee siitä erittäin halutun kiinteistön kiinteistönharrastajien keskuudessa.

Talon arvo on kasvanut merkittävästi elokuvan julkaisusta vuonna 1990, jolloin sen olisi voinut ostaa vain Chicagon varakkaimmat taloudet. Nykyään kiinteistön hintalappu olisi saavutettavissa vain niille, joiden vuosittainen tulotaso on yli 730 000 dollaria.

Raportti syventyy McCallisterin perheen ylellisen elämäntyylin taloudellisiin seurauksiin, mukaan lukien kyky varaa suuri koti, ylellinen joululoma Pariisissa ja antelias perhebudjetti. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan perheen matriarkka Kate McCallister saattoi olla menestynyt muotisuunnittelija, mikä käy ilmi talon mannekiinien läsnäolosta. Elokuvan romaanisoinnin kirjoittaja Todd Strasser esittää arvauksensa, että perheen patriarkka Peter McCallister voisi olla liikemies, mikä sopii perheen vaurastuneeseen asemaan.

Mielenkiintoista on, että elokuvan varakkain hahmo ei välttämättä ole itse McCallisterit, vaan setä Rob, joka maksaa koko perheen seikkailun Pariisissa. Raportti huomauttaa, että setä Robin ensiluokkaiset matka-ajatukset ja tilava asunto Pariisissa viittaavat varallisuuteen, joka ylittää jopa McCallisterit.

Yksin kotona -elokuvien kestävä suosio on vahvistanut ikonisen talon aseman kulttuurisena maamerkkinä, houkutellen huomiota niin faneilta kuin tiedotusvälineiltäkin. Vuonna 2020 yhdysvaltalaisnainen, joka kasvoi oikeassa Yksin kotona talossa, jakoi kokemuksiaan Ison-Britannian aamuohjelmassa This Morning, syventäen yleisön kiinnostusta omaisuutta kohtaan.

Yksin kotona -talo pysyy joulunostalgian ja perheyhteyden symbolina, ja sen korkea arviointi heijastaa sen kestävää vetovoimaa ja kulttuurista merkitystä. Vuosien kuluessa kiinteistö todennäköisesti jatkaa fanien maailmanlaajuista mielikuvitusta, vahvistaen paikkansa kestävänä osana elokuvahistoriaa.

Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille Kommentit pois päältä artikkelissa Turbomiehet ovat taas loppu kaupoista! – mutta ei hätää, Disney+ -palvelun joulusisältö tarjoaa lohduketta tuleville pyhille

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Juuri tulleiden tietojen mukaan Nakatomi Plazalta on taas kuultu laukauksia ja joulun hittilelu Turbomies on jälleen loppuunmyyty kaikkialta, mutta eipä hätäillä! Tässä tulee lohdukkeeksi koonti Disney+ -palvelun joulusisällöistä:

Disney+ -palvelussa on satoja jouluteemaisia nimikkeitä koko perheelle, jotka ovat nyt helposti löydettävissä etusivulla tarjottavasta Kaikilta meiltä kaikille teille -kokoelmasta.

Palvelussa voi katsoa tuttuja jouluklassikkoja, kuten kaikki -elokuvat, , , Joulu Manhattanilla (Miracle on 34th street) sekä kehuttu .

Kokoelmaan kuuluu myös Mutta mitä tapahtui joulupukille -elokuvat ja vastikään julkaistu Mutta mitä tapahtui joulupukeille -sarjan 2. kausi. Lisäksi mainittakoon, että Samu-Sirkan joulutervehdys esitetään MTV3-kanavalla jouluaattona kello 19.10 ja joulupäivänä klo 8.25. Samu Sirkan joulutervehdyksen katkelmista tutut klassikot löytävät kaikki Disney+ -palvelusta.

Macaulay Culkinin Hollywoodin Walk of Famelle saama tähti toi mukanaan tunteikkaan jälleennäkemisen Kommentit pois päältä artikkelissa Macaulay Culkinin Hollywoodin Walk of Famelle saama tähti toi mukanaan tunteikkaan jälleennäkemisen

Hollywoodin Walk of Famelle ilmestyi perjantaina uusi tähti, ja se kuuluu kaikkien aikojen parhaimpien jouluhupailujen tähdelle.

, 90-luvun klassikoiden Yksin Kotona ja 2: Eksynyt New Yorkissa tähti monien muiden elokuvien joukossa, sai tällä viikolla tähtensä Hollywoodin Walk of Famella. Onnittelijoiden joukossa oli hänen ruudulla näyttelemä äitinsä rakastetusta elokuvasarjasta, Catherine O'Hara.

O'Hara, joka surullisen kuuluisasti jätti poikansa Kevinin yksinään kotiin lentokoneessa Ranskaan joulua varten vuoden 1990 Chris Columbuksen ja John Hughesin elokuvassa, totesi perjantaina, että Yksin Kotona on ja pysyy niin rakastettuna juuri Culkinin ansiosta.

”Se on Macaulayn täydellinen suoritus Kevin McAllisterina, joka antoi meille sen pienen jokapojan uskomattomalle seikkailulle”, hän sanoi.

”Tiedän, että teit todella kovasti töitä”, jatkoi O'Hara, ”mutta teit näyttelemisen näyttämään maailman luonnollisimmalta asianteolta.”