Kulmikas seikkailupeli Trove saa Bard -hahmoluokan konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa Kulmikas seikkailupeli Trove saa Bard -hahmoluokan konsoleilla

Trove

Group on tuonut kulmikkaaseen Trove -seikkailupeliinsä uuden Bard -hahmoluokan ja Xbox -konsoleille.

Bardi on pelissä tukeva hahmoluokka, joka voi parantaa ryhmän jäseniä. Luonnollisesti hahmo laulaa lurittelee ja sillä on myös monia voimakkaita taitoja ja buffeja ryhmän tueksi taistelussa. Hahmoluokan saa käyttöön ostamalla erillisen Bard Packin tai Chaos Crafterin avulla.

Hahmoluokan mukana peliin saadaan myös uusia craftausmahdollisuuksia kuten Crystallogyn nimeltään Bardmancologist. Tämän kautta pelaajat voivat kyhätä uusia apureita, ratsuja, siipiä sekä asusteita.

Yhteensä pelistä löytyy konsoleille 17 erilaista hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli.

Bard on tulossa myös Switch -konsoleille myöhemmin.

on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi