Kulttipeli Dragon’s Dogma saa jatkoa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Kulttipeli Dragon’s Dogma saa jatkoa – katso ensimmäinen traileri

Dragon's Dogma 2

PAN Vision ja ovat julkaisemassa odotettua jatkoa Dragon's Dogma -toimintapelille. Voit katsoa Dragon's Dogma 2 -pelin trailerin alta.

Alkuperäinen Dragon's Dogma oli yhdistelmä roolipelimäistä pelattavuutta, fantasiamaailmaan sijoittuvaa tarinankerrontaa ja jännittäviä taisteluita. Rakastetulle pelille onkin odotettu jatkoa kuumeisesti, jota on luvassa Dragon's Dogma II -toimintaseikkailun myötä.

Keskiaikaishenkiseen tyyliin loihdittu fantasiamaailma on vaarallinen paikka, eikä sen vaarojen kohtaamiseen kelpaa tavallinen rahvas vailla rohkeutta, aseita ja voimia. Dragon's Dogma II kertoo tarinan sankarista, joka nousee tavallisen kuolevaisen yläpuolelle sisun, urheuden ja ainutlaatuisen kyvykkyytensä ansiosta. Samalla peli kertoo kiehtovan tarinan lohikäärmeistä perinteisiin nojaavan yksinpelikokemuksen voimalla.

Roolipelimäistä kasvukertomusta siivittävät jännittävät ja intensiiviset toimintakohtaukset sekä kohtaamiset muiden asukkaiden kanssa. Mysteerinomainen tarina vie pelaajan seikkailuntäyteiselle matkalle läpi näyttävien ympäristöjen ja hurjiin yhteenottoihin myyttisten olentojen kanssa. Voimien kasvaessa hahmo monipuolistuu, mutta samalla myös kohtaamisten vaarallisuus tarjoaa uusia haasteita ratkottavaksi.

Henkeäsalpaavan upea pelimaailma sekä kehittyneen tekoälyn ja upean fysiikkamoottorin täydentämä maailma tarjoaa pelaajalleen eläväisen kokemuksen täynnä vaikuttavia hetkiä ja hengästyttäviä yksityiskohtia.

Dragon's Dogma II julkaisuaika vahvistetaan myöhemmin. Peli ilmestyy sekä - ja /S- pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

Ryhmä Hau lähtee maailmalle syyskuussa – katso uuden pelin julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Ryhmä Hau lähtee maailmalle syyskuussa – katso uuden pelin julkaisutraileri

PAW Patrol World

ovat julkaisemassa yhteistyössä Paramount Consumer Productsin ja Nickelodeonin kanssa uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World julkaistaan 29. syyskuuta 2023 , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy Kommentit pois päältä artikkelissa Symppis tasohyppely retroilun ystäville – arvostelussa Bat Boy

Bat Boy

Bat Boy (PC/Steam)

7 / 10
Hyvää Peruspeli toimii ok ja saa varmasti retro-pelien ystävien pelisormet syyhyämään, miksei myös aivan uusienkin pelaajien. Todella mukavaa ajankulua. Hyvä kenttäsuunnittelu ja tarttuva chiptune-soundtrack. Huonoa Vaikeustason vaihtelevaisuus. Kontrollit tuntuvat hitusen löysiltä. Muutama ärsyttävä bugi. Yhteenveto Erittäin symppis peli on eheä valinta etenkin retro-pelien ystäville. Jos haluat pitkästä aikaa, tai jopa ensimmäistä kertaa, sukeltaa mukavan 2D-tasohyppelyn äärelle niin Bat Boy ei ole huono valinta.

Baseball-aiheinen kaksiulotteinen tasohyppely-seikkailu vuonna 2023 kuulostaa hieman oudolta idealta, mutta jos toteutus on näin hyvä kuin toukokuun lopulla julkaistu , niin se ei haittaa menoa.

Ilkeä Lord Vicious houkuttelee joukkuetoverisi ja ystäväsi toiseen ulottuvuuteen omia tarkoituksiaan varten ja sinun tehtäväsi on vapauttaa heidät ja tietenkin pistää loppu pahiksen suunnitelmille. Ryosuken alias Bat Boyn aseena on tietenkin pesäpallomaila, jonka avulla tämä homma pitäisi hoitaa.

Bat Boyn toverit, idoli ja ihastus ovat tietenkin vastustajan vallan alla ja heidät pitäisi välipomoina hoidella takaisin puolellesi. Pelkällä mailalla ei tarvitse tietenkään huitoa vaan etenemisen myötä sinulla on mahdollista saada kamujen erikoiskykyjä käyttöösi.

Tarina antaa motivaation pelaamiseen ja tarttuvan chiptune-tyylisen ääniraidan myötä pelaaminen on mukavaa hommaa. Pelin -versiota voi näppäimistön lisäksi pelata ohjaimella, mutta siinä kontrollit tuntuvat löysiltä. Vaikka liikkumisen lisäksi pelissä on vain hyppy -ja lyöntinapit niin olisi kiva jos ne voisi määrittää haluamalleen paikalle.

Hienona lisänä pelissä on tarina-moodin lisäksi myös speedrunner-tila, joka ei näytä keskustelu-dialogia ja cutscene-kohtauksia lainkaan. Se lisää peliin myös ajastimen, että voit helposti seurata pelin läpäisemiseen (mahdollisimman nopeasti tietenkin) kuluvaa aikaa.

12 tason mittainen peli vaikuttaa lyhyeltä pelikokemukselta, etenkin jos on tottunut pelaamaan 2D-tasohyppelyitä. Bat Boyn graafinen tyyli ja paikoin myös vaikeustaso muistuttaa -pelejä ja se on PC-version () lisäksi saatavilla seuraaville alustoille: ja , Nintendo . , ja S.

Kommentoi