Kummelit kiertää taas – ”Ensimmäinen jäähyväiskiertue” julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Kummelit kiertää taas – ”Ensimmäinen jäähyväiskiertue” julkistettiin

Suomen suosituimpiin koomikkoryhmiin kuuluva on palaamassa jälleen kiertueelle. Edellisestä kiertueesta onkin kulunut jo huimat 12 vuotta. Tällä kertaa kiertue on nimetty mystisesti tittelillä ”Ensimmäinen Jäähyväiskiertue”. Kuulostaa, kohtalokkaalta?

Kummeli-ryhmä on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 25 vuoden ajan, ja sen sketsiohjelma on tunnettu kaikkialla maassa. Tulevaa kiertuetta koomikkoryhmä kuvaileekin omalle tyylilleen uskollisesti ”rahastukseksi”.

Kiertueella esiintyvät alkuperäisen Kummeli-ryhmän jäsenten Heikki Silvennoisen, Timo Kahilaisen, Heikki Helan ja Olli Keskisen lisäksi myös Kummeli esittää: Kontio & Parmas -tv-sarjasta tuttu Kaisa Hela, joka esittää ronskia ylilääkäri Sirkkaa Valkeakosken terveyskeskuksesta.

Kiertueen tarkemmat tiedot tullaan julkistamaan myöhemmin. Sitä ennen voit virittäytyä Kummeleiden maailmaan vaikkapa Yle Areenan kautta!

Kommentoi

”Tärkeintä on se, että elämässä ei tee lainkaan virheitä” – Legendaarinen Kummeli-progeilu sai oman 8-bittisen käsittelynsä Kommentit pois päältä artikkelissa ”Tärkeintä on se, että elämässä ei tee lainkaan virheitä” – Legendaarinen Kummeli-progeilu sai oman 8-bittisen käsittelynsä

Legendaarinen Kummelin Musacornerista tuttu ”The Spirit Of The New Age” on jo lähes kulttimainetta nauttiva musiikillinen ilotulitus, jota taannoin coveroitiin varsin näyttävästi myös Ylellä esitettävässä Elämäni Biisi-ohjelmassa. Tätä päivää emme kuitenkaan osanneet ihan heti odottaa, että tuo kulttiklassikko tulisi saamaan myös oman 8-bittisen käsittelynsä. Tuo päivä on kuitenkin nyt koittanut, eikä laatu ole lainkaan hassumpi.

Kyseessä on Werc85-niminen kanava, jonka käsialaan mahtuu monia muitakin 8-bittisiä väännöksiä mm. klassisista heavy-sävellyksistä. Alta voit kuitenkin tarkistaa, kuinka hyvin Kummeleiden progeilu taipuu -muottiin.

Kommentoi