Kun Gears of War ja Funko Pop yhdistyvät – Gears POP! ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Gears of War ja Funko Pop yhdistyvät – Gears POP! ladattavissa ilmaiseksi

on nimensä mukaan yhdistelmä Gears of War -universumia ja Funkon Pop -figuureja. Reaaliaikaisessa mobiilimoninpelissä pelaaja kasaa oman joukkonsa tutuista, mutta hieman söpömmistä Gears of War hahmoista ja asettaa ne sitten vastustajan joukkoja vastaan.

Pelihahmoja on yli 30 ja kaikilla on omat kyvyt ja ominaisuudet. Itse taistelussa on käytettävissä erikoistaitoja kuten pelisarjasta tuttu Hammer of Dawn.

Peliareenalla hahmot ottavat suojamuurit haltuun.

Itse peli on ilmainen, mutta pelihahmot ja muu lisäsisältö on ostettavissa. Gears POP! -pelin voi ladata ja iOS -laitteille sekä :lle.

Gears of War -pelisarjan kuudes installaatio puolestaan ilmestyy syyskuun 10. päivä :lle sekä Xbox One -konsolille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi