Kun Ru Paul ja Duke Nukem kohtaavat – Fashion Police Squad on laskeutunut konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Ru Paul ja Duke Nukem kohtaavat – Fashion Police Squad on laskeutunut konsoleille

Vuoden 2022 luovimmaksi indiepeliksikin nimetty Fashion Police on viimein saapunut nyt myös konsoleille. Kyseessä on suomalaisen Mopeful Gamesin retrotyylinen räiskintäpeli, joka tarjoaa -saralle tällä kertaa jotain täysin uudenlaista.

Fashion Police on erikoisemmalla twistillä varusteltu first-person ”shooter”, jossa laukauksen kohti saava vastustajasi ei lainkaan tule satutetuksi. Ei, ei laisinkaan. Sen sijaan luodin kohti ottava ”pahis” saava ylleen tyylikkäämmän vaatetuksen, täten muuttuen kerrassaan komeammaksi kaveriksi! Muotipoliisilla tässä pelissä on ratkaisut jokaiseen muotirikokseen, joten valmistaudu myös vaihtamaan asettasi mahdollisimman usein.

Saatuaan erittäin positiivisen arvosanan Steamissa, muotipoliisi porskutti itsevarmasti Xboxille, PlayStationille ja Switchille eilen 2. helmikuuta. Älä ihmeessä jää siis housut kintuissasi ihmettelemään, vaan hommaa peli oitis myös itsellesi! Alta voit katsoa trailerin mitä tuleman pitää.

Kommentoi

PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko

PSVR 2

International Data Corporation (IDC) -tutkimusyhtiön arvioiden mukaan Sonylla voi olla vaikeuksia saavuttaa 2 miljoonan yksikön lanseerausikkunan tavoite PSVR 2:lle, josta maailmalla raportoi mm. Bloomberg raportoi. IDC:n varapuheenjohtaja Francisco Jeronimo ehdottaa, että saattaa joutua alentamaan 550 dollarin hintaa korjatakseen tilannetta. Suomessa vastaavan hinta on tällä hetkellä alkaen 639€. Saatavuuskin on tällä hetkellä varsin hyvä, esimerkiksi Elisan verkkokaupasta laseja saa tällä hetkellä vielä hyvin.

Bloombergin suora arvio on, että myy noin 270 000 PSVR 2 -yksikköä välillä 22. helmikuuta (-konsolin julkaisupäivä) ja maaliskuun loppu, mikä on melkoisen kaukana Sony’n ideaalisesta lanseeraustavoitteesta 2 miljoonalle yksikölle.

Sony PSVR 2

Kommentoi

Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee Kommentit pois päältä artikkelissa Xboxin Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjainten valikoima laajenee

Microsoftin julkaisi tällä kaksi uutta värivaihtoehtoa Elite Wireless Controller Series 2 – Core -ohjaimiin. Punainen ja sininen versio seuraavat viime vuonna julkaistua valkoista versiota, jolloin pelaajat voivat valita suosikki värinsä.

Ohjaimet ovat erinomaisia e-urheiluun ja mahdollistavat pelikokemuksen kustomoinnin, ja niissä on säädettävät ohjaustatit, kuminen pinnoite paremman otteen saavuttamiseksi ja lyhennetty hair trigger lock -ominaisuus paremman ohjattavuuden herkkyyden saavuttamiseksi.

Hinnat alkavat 144,99 eurosta ja ohjaimet ovat ennakkotilattavissa valikoiduilta -jälleenmyyjiltä.

Listätietoa valmistajan sivuilta
Kommentoi