Kun Warhammer ja Diablo kohtaavat – Warhammer: Chaosbane ennakkotilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Warhammer ja Diablo kohtaavat – Warhammer: Chaosbane ennakkotilattavissa

Games Workshopin -maailma on saamassa ensimmäisen hack and slash -tyyppisen pelinsä kun ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Chaosbane on pariisilaisen pelitalo Eko Softwaren (How To Survive) kehittämä ja julkaisijana toimii niin ikään ranskalainen .

Ensisilmäykseltä hyvinkin Diabloa muistuttavassa pelissä Empire ja Chaos ottavat jälleen yhteen. Pelata voi yksin tai enintään neljän kavereiden kanssa co-op -moodissa, paikallisesti tai netin välityksellä. Erityisesti hahmojen eri voimien yhdistely korostuu pelissä.

Valittavana on neljä hahmoa, tankkina toimiva Empiren Soldier, käsitaisteluun erikoistunut Dwarf, magiaan ja etätaisteluun tukeutuva High Elf sekä jousia ja ansoja käyttävä Wood Elf.

Vastassa on yli 70 vihollista kuten Nurglen alaiset, Khornen kätyrit ja muita Warhammer maailmasta tuttuja pahiksia.

Pelin uudelleenpelattavuutta kehutaan myös – tarinamuodon lisäksi pelistä löytyy boss rush -moodi sekä 10 vaikeustasoa. Pelin lukuisiin luolastoihin luvataan myös jatkuvia päivityksiä.

Warhammer: Chaosbane ilmestyy kesäkuun 4. päivä ja -konsoleille, sekä :lle.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.