Kun Warhammer ja Diablo kohtaavat – Warhammer: Chaosbane ennakkotilattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kun Warhammer ja Diablo kohtaavat – Warhammer: Chaosbane ennakkotilattavissa

Games Workshopin Warhammer -maailma on saamassa ensimmäisen hack and slash -tyyppisen pelinsä kun Warhammer: Chaosbane ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Chaosbane on pariisilaisen pelitalo Eko Softwaren (How To Survive) kehittämä ja julkaisijana toimii niin ikään ranskalainen Bigben Interactive.

Ensisilmäykseltä hyvinkin Diabloa muistuttavassa pelissä Empire ja Chaos ottavat jälleen yhteen. Pelata voi yksin tai enintään neljän kavereiden kanssa co-op -moodissa, paikallisesti tai netin välityksellä. Erityisesti hahmojen eri voimien yhdistely korostuu pelissä.

Valittavana on neljä hahmoa, tankkina toimiva Empiren Soldier, käsitaisteluun erikoistunut Dwarf, magiaan ja etätaisteluun tukeutuva High Elf sekä jousia ja ansoja käyttävä Wood Elf.

Vastassa on yli 70 vihollista kuten Nurglen alaiset, Khornen kätyrit ja muita Warhammer maailmasta tuttuja pahiksia.

Pelin uudelleenpelattavuutta kehutaan myös – tarinamuodon lisäksi pelistä löytyy boss rush -moodi sekä 10 vaikeustasoa. Pelin lukuisiin luolastoihin luvataan myös jatkuvia päivityksiä.

Warhammer: Chaosbane ilmestyy kesäkuun 4. päivä Xbox One ja 4 -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi