Kuningatar Elisabetille valmistettu kultainen Wii -konsoli on nyt myytävänä Kommentit pois päältä artikkelissa Kuningatar Elisabetille valmistettu kultainen Wii -konsoli on nyt myytävänä

Vuonna 2009 osana Big Family Games -pelille tarkoitettua julkisuustemppua julkaisija päätti valmistaa kultaisen -konsolin ja toimittaa sen Kuningatar Elisabetille. Kuningatar tuskin sai konsolia koskaan käsiinsä, mutta laite päätyi lopulta keräilijä Donny Fillerupin haltuun, joka on yksi sivusto consolevariations.comin perustajista.

Fillerup on nyt päättänyt myydä tiettyjä laitteita kokoelmastaan rahoittaakseen uuden asuntonsa ja näin ollen myös kultainen -konsoli etsii nyt uutta omistajaa. 24 karaatin kullalla päällystetyn pelikonsolin hinnaksi on eBay -palvelussa listattu 300 000 dollaria. Jos normaali valkoinen Wii ei ole tarpeeksi hohdokas kodin sisustukseen löytyy kultainen konsoli täältä.

Kommentoi

Saints Row: The Third Remastered julkaistaan viimein myös Steamissä Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row: The Third Remastered julkaistaan viimein myös Steamissä

Saints Row: The Third Remastered

Volitionin kehittämän Saints Row- pelisarjan suositun kolmannen pelin remasteroitu versio saapuu Steam -kauppapaikalle. Kehittäjä varmisti asian Twitter -sivuillaan. Saints Row: The Third Remastered julkaistiin toukokuussa 2020 konsoleille sekä yksinoikeudella PC:lle Epic Games Storessa. Nyt Epicin vuoden mittainen yksinoikeus on umpeutunut ja Volitionin peli on vihdoin saapumassa myös Steamiin 22. päivä toukokuuta.

Saints Row: The Third julkaistiin alunperin marraskuussa 2011 PC, PS3 ja Xbox 360 -alustoille. Toukokuussa 2019 se sai version myös Nintendon Switch -konsolille. Pelisarjan seuraava osa on Nordicin mukaan kehityksessä, mutta peliä ei ole vielä virallisesti julkistettu.

Kommentoi

Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman Kommentit pois päältä artikkelissa Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman

Switch -konsoli on ollut maailmanlaajuisesti todellinen jättimenestys. Aiemmin uutisoimme pelikonsolin nousseen sijalle kuusi Japanin kaikkien aikojen myydyimpien konsolien listalla. Switchin julkaisusta lähtien monet pelaajat ovat kertoneet pitävänsä konsolin käyttöliittymää yllättävän karuna verrattuna yhtiön aiempiin laitteisiin.

Reddit -palvelun puolella Frieznburg -käyttäjä on julkaissut oman versionsa Nintendo Switchin käyttöliittymästä. Hahmotelma onkin saanut palvelussa paljon ylistystä. Frieznburgin versio on huomattavasti monipuolisempi verrattuna konsolin viralliseen käyttöliittymään. Faniversio sisältää esimerkiksi paremmat tiedot peleistä sekä näyttää niiden kokonaiset kansikuvat. Pelit on myös mahdollista lisätä kansioihin. Päävalikon kaikki vaihtoehdot on siirretty ruudun vasempaan laitaan ja samalla kuvakkeiden kokoa on kasvatettu.

Switch -konsolin käyttäjät ovatkin toivoneet uudistusta konsolin käyttöliittymään jo neljän vuoden ajan. Huhujen mukaan uusi käyttöliittymä julkistettaisiin Switchin Pro -version kanssa samoihin aikoihin.

Kommentoi