Kunnianhimoisen Star Citizenin tarinamoodi sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Kunnianhimoisen Star Citizenin tarinamoodi sai ensimmäisen trailerinsa

Star Citizen

Vuodesta 2012 tekeillä olleen kunnianhimoisen avaruusseikkailu moninpeli Star Citizenin yksinpelikampanja Squadron 42 on saanut ensimmäisen trailerinsa.

Videolla nähdään lukuisia Hollywoodista tuttuja naamoja kuten , , , sekä .

Gillian Anderson – Squadron 42 -trailerista

Julkkisten ja fiilistelyn lisäksi traileri ei avaa liioin tietoa tulevasta pelistä. Sen julkaisuajankohta on edelleen pimennossa.

Star Citizen on pelintekijä Chris Robertsin (, ) luotsaaman Cloud Imperium Gamesin kehittämä ja se on rahoitettu pääosin joukkorahoitusten avulla.

Star Citizen -avaruussimulaatio kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Star Citizen -avaruussimulaatio kokeiltavissa ilmaiseksi

Star Citizen

Jättimäisen joukkorahoitussumman kerännyt houkuttelee jälleen pelaajia -avaruussimulaation pariin ilmaisjaksolla. Invictus Launch Week -kokeilujakso kestää aina toukokuun 31. päivään asti.

Kokeilujakson aikana pelin lähes kaikki alukset ja ajoneuvot ovat kokeiltavissa ilmaiseksi. 48 tunnin välein kokeiltavien aluksien valmistaja vaihtuu ja pelaajat pääsevät kokeilemaan kaikkea valtavista pääaluksista aina muukalaisten aluksiin.

Kokeilut tapahtuvat Crusader -nimisellä planeetalla ja uudet pelaajat saavat tarkat ohjeet miten päästä kokeilupaikalle.

Pelaajat pääsevät myös kokemaan Javelin -hävittäjän nimeltään UEES War Hammerin. Alus liikkuu Stanton -järjestelmässä tapahtuman ajan.

Kokeilujaksolle pääsee mukaan täältä.

Klassinen avaruussimulaatio Freelancer sai epävirallisen HD-päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen avaruussimulaatio Freelancer sai epävirallisen HD-päivityksen

Freelancer

Klassikko avaruussimulaatio on saanut epävirallisen HD-päivityksen, jonka myötä pelin tekstuurit ja efektit näyttävät huomattavasti paremmalta.

Projektin tarkoituksena on tuoda peli nykypäivään kaikilta osin paranneltuna, mutta kuitenkin säilyttäen pelikokemuksen mahdollisimman alkuperäisenä.

Päivityksen myötä pelin tekstuurit, efektit ja musiikki on päivitetty HD-tasoon. Peliin on saatu myös muita korjauksia ja pelimekaniikkaakin on paranneltu.

Freelancer ilmestyi alunperin vuonna 2003 ja sen kehittäjänä toimi ja julkaisijana .