Kuusi Batman -peliä jaossa ilmaiseksi Epic Games Storessa Kommentit pois päältä artikkelissa Kuusi Batman -peliä jaossa ilmaiseksi Epic Games Storessa

Batman: Arkham Knight

jakaa nyt viikon verran ilmaiseksi kuutta aiheista peliä. Jaossa on hieman aikuisempaan makuun ja enemmän perheen pienemmille suunnattu -kokoelma.

Ensimmäiseen pakettiin kuuluu Batman: Arkhan Asylum, sekä -pelit. Toinen paketti puolestaan sisältää , sekä -pelit.

Pelit ovat ladattavissa Epic Games Storesta ainoastaan PC:lle viikon ajan aina syyskuun 26. päivään asti.

Epic Games Store tarjoaa kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi tällä viikolla – GigaBash ja Predecessor Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store tarjoaa kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi tällä viikolla – GigaBash ja Predecessor

Predecessor

hemmottelee käyttäjiään jälleen kerran anteliaalla kylkiäisellä, tarjoamalla kaksi toiminnantäyteistä peliä ilmaiseksi: ja .

GigaBash – Kaiju-tyylinen tappelupeli

GigaBash sukeltaa pelaajat maailmaan, jossa jättiläishirviöt ottavat yhteen eeppisissä taisteluissa. Pelaajat voivat ottaa haltuunsa yhden näistä kolossaalisista olennoista, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja pelityylinsä. Tavoitteena on tuhota kaupunki ja kukistaa vastustajat käyttämällä erilaisia tuhoavia liikkeitä ja ympäristön vaaroja. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Predecessor – uusi lähestymistyyli MOBA-peleihin

Predecessor on MOBA-peli (Multiplayer Online Battle Arena), joka lähestyy genreä uudella tavalla. Yksittäisten sankareiden ohjaamisen sijaan pelaajat komentavat kolmen sankarin tiimiä, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset kykynsä ja roolinsa. Tavoitteena on tuhota vihollisen tukikohta ja puolustaa samalla omaa tukikohtaa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Sekä GigaBash että Predecessor ovat saatavilla ilmaiseksi Epic Games Storessa 7.12.-13.12. välisenä aikana. Voit lunastaa ilmaiskappaleet kirjautumalla Epic Games -tilillesi ja lisäämällä pelit kirjastoosi.

Taistelupelit Jitsu Squad ja Mighty Fight Federation ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelit Jitsu Squad ja Mighty Fight Federation ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jitsu Squad

jakaa parhaillaan kahta taistelupeliä ilmaiseksi: sekä .

Jitsu Squad

Jitsu Squad on viime vuonna ilmestynyt piirretyillä grafiikoilla varustettu nopeatempoinen moninpelitaistelu, jossa neljä pelaajaa voi pelata samalla puolella. Peli ammentaa Marvel universumista sekä Capcomin klassisista sivuttain etenevistä peleistä. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Mighty Fight Federation

Mighty Fight Federation on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt areenataistelupeli, jossa on 13 eri tyylistä taistelijaa. Voit pelata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa toisia vastaan. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.