Kuusi uutta peliä tulossa PSVR -laitteelle – mukana mm. Doom 3 VR Kommentit pois päältä artikkelissa Kuusi uutta peliä tulossa PSVR -laitteelle – mukana mm. Doom 3 VR

Doom 3 VR

Sony on ilmoittanut julkaisevansa kuusi uutta peliä PSVR -laitteelleen. Luvassa on VR, After the Fall, I Expect You To Die 2, Fracked, Song in the Smoke sekä Zenith: The Last City.

on alunperin vuonna 2004 ilmestyneen pelin -versio, joka sisältää myös pelin molemmat lisäosat. Peli on suunniteltu erityisesti PSVR:n Aim -ohjaimelle. Peli ilmestyy maaliskuun 29. päivä.

After The Fall on puolestaan Gamesin jatko-osa -zombiepelille Arizona Sunshine. Tämän co-op räiskinnän piti ilmestyä jo viime vuoden puolella PSVR:lle ja :lle, mutta sen julkaisua jouduttiin viivästyttämään koronaviruksen aiheuttamien ongelmien vuoksi.

I Expect You to Die 2: The Spy and The Liar on jatkoa suositulle virtuaaliselle pakohuonepelille, joka ilmestyi vuonna 2016. Luvassa on jälleen agenttimaista pulmanratkontaa, uusia tehtäviä sekä vastustajia.

Fracked on uusi peli suositun kajakkiräiskintä Phantom: Covert Ops -pelin suunnittelijalta nDreamsiltä. Kajakin sijaan pelaajat pääsevät laskettelemaan, kiipeilemään ja vaijeriliukumaan vastustajia vastaan.

Song in the Smoke on puolestaan selviytymispeli, jossa pelaajien täytyy rakentaa tavaroita, metsästää ja etsiä resursseja mystisessä maailmassa.

Zenith: The Last City on animehenkinen MMO-roolipeli, joka joukkahoitettiin viime vuoden puolella. Pelissä pelaajat kiipeilevät ja lentävät ympäri futuristista pelimaailmaa.

Sony paljasti PlayStation 5 -konsolille saapuvan uuden version PSVR -laseista aiemmin tänä vuonna. Myös laitteen uusista ohjaimista on saatu ensimmäisiä maistiaisia.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle – katso traileri

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma on ilmestynyt PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa trailerin alta.

Nimensä mukaan pelissä pelaajat pääsevät matkaamaan Pipsa Possun kanssa ympäri maailmaa. Kohteina ovat mm. New York, Pariisi, Australia sekä Lontoo. Pelaajat pääsevät myös sisustamaan oman talonsa erilaisten tuliaisten avulla, joita keräillään matkoilta.

Pipsa Possu saapui ensimmäistä kertaa televisioon vuonna 2004 ja on sittemmin kasvanut suosituksi yli 180 maassa. Aiempi My Friend Peppa Pig -peli ilmestyi vuonna 2021.

Pipsa Possu: Seikkailujen Maailma on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi