Kuvankaunis seikkailupeli Journey saapui yllättäen iOS-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Kuvankaunis seikkailupeli Journey saapui yllättäen iOS-laitteille

Alunperin vuonna 2012 3 -konsolille ilmestynyt seikkailupeli Journey on ilmestynyt yllättäen iOS-laitteille. Pelin alkuperäisen version on kehittänyt indiepelifirma ThatGameCompany ja sen lukuisista käännöksistä on vastannut Annapurna Interactive. Journey ilmestyi aiemmin tänä vuonna PC:lle.

Pelissä nimetön kaapuhahmo seikkailee valtavalla autiomaalla erilaisia tasoja selvittäen ja lopulta horisontissa siintävän vuoren saavuttaen. Pelin vaikuttava taustamusiikki on saavuttanut myös Grammy-ehdokkuuden.

Journeyn voi hankkia iOS-laitteille App Storen kautta n. 4,99€ hintaan.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s The Division Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

Iron Gate Studios on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi