Kuvat Lenovon seuraavasta pelipuhelimesta paljastuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Kuvat Lenovon seuraavasta pelipuhelimesta paljastuivat

Lenovon seuraavan pelipuhelimen kuvat päätyivät sosiaaliseen mediaan Weibo -palvelussa ja tuleva puhelin yllättää ainakin kummallisella muotoilullaan. Inspiraatiota puhelimen ulkonäköön on selkeästi haettu pelitietokoneiden puolelta. Uuden puhelimen kamerat ovat esimerkiksi keskellä takaosaa mikä käyttäjän näkökulmasta vaikuttaa erikoiselta ratkaisulta. Kameroiden vieressä on myös tuuletin viilentämässä pelipuhelimen sisuksia.

Kuva: Weibo

ei ole ensimmäinen yhtiö, joka on käyttänyt tuulettimia pelaamiseen suunnitelluissa puhelimissa. Nubia Red Magic 3 on käyttänyt samaa menetelmää jäähdytyksessä ja esimerkiksi Asus myy ROG -puhelimiin erikseen liitettävää tuuletinta. Tehojen puolesta uusi puhelin sijoittuu varmasti markkinoiden kärkipäähän, mutta kummallinen muotoilu saattaa vaikuttaa kuluttajien ostopäätökseen, verrattuna esimerkiksi Razerin  vaatimattomammin suunniteltuihin pelipuhelimiin.

on tietojen mukaan tarkoitus julkaista Kiinassa 8. huhtikuuta, mutta tietoja saapumisesta Euroopan markkinoille ei vielä ole.

Olutjätti Heineken on tehnyt yhteistyötä Bodega yhtiön kanssa julkaistakseen rajoitetun erän tylsiä ”Boring Phoneja” Kommentit pois päältä artikkelissa Olutjätti Heineken on tehnyt yhteistyötä Bodega yhtiön kanssa julkaistakseen rajoitetun erän tylsiä ”Boring Phoneja”


Olutjätti on tehnyt yhteistyötä Bodega yhtiön kanssa julkaistakseen osuvasti nimetyn ”Boring Phone” -Puhelimen. Tämä HMD:n valmistama laite on kaikkea muuta kuin tavallinen älypuhelin, sillä se tarjoaa minimalistisen käyttökokemuksen ilman internet-yhteyttä tai häiritseviä sovelluksia.

Vain 5000 kappaleen erään, joka on saatavilla arvonnan kautta, Boring Phone on suunniteltu taistelemaan jatkuvasti kasvavaa ruutuaikaa vastaan. Nokia 2660 Flip kännykkään perustuvassa puhelimessa on läpinäkyvä kuori ja yksivärinen teema todella vaatimattoman ulkonäön takaamiseksi.

Vaatimattomasta ulkonäöstään huolimatta tylsä puhelin tarjoaa joitain perusominaisuuksia. Käyttäjät voivat soittaa, lähettää tekstiviestejä ja jopa pelata klassikkopelejä, kuten matopeliä. Siinä on myös FM-radio, kuulokeliitäntä ja laajennettavaa tallennustilaa microSD-kortin avulla.

Niille, jotka kaipaavat taukoa modernin älypuhelimen jatkuvista ilmoituksista ja online-ärsykkeistä, The Boring Phone viikon mittaisella valmiustila-akulla saattaa olla juuri oikea ratkaisu.

Lähteet: gsmarena

Liikkuvaa pelaamista – Lenovolta tulossa uusi käsikonsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Liikkuvaa pelaamista – Lenovolta tulossa uusi käsikonsoli

on vahvistanut kehittävänsä jatkajaa innovatiiviselle käsikonsolilleen, Legion Go:lle. Tämä mellevä uutinen saatiin äskettäisestä pyöreän pöydän haastattelusta 2024 Lenovo Innovate -konferenssissa.

Clifford Chong, Lenovon Aasian ja Tyynenmeren alueen pelikategorian johtaja, paljasti yrityksen sitoutumisen kannettavien pelikonsolien markkinoille. Vaikka yksityiskohdat ”Legion Go 2”:sta pysyvät vielä salassa, Chong vakuutti faneille, että se on ehdottomasti työn alla.

”Näemme paljon potentiaalia tässä tuotekategoriassa”, Chong selitti.

Hän korosti, että vaikka Legion Go 2 ei saavu välittömästi, nykyistä Legion Go:a kehitetään edelleen jatkuvasti.

Alkuperäinen Legion Go erottui irrotettavilla ohjaimillaan ja tukijalallaan, tarjoten Nintendo Switch -tyylisen monipuolisuuden liikkuvassa pelaamisessa. Tämä ainutlaatuinen suunnittelu erottaa Lenovon kilpailijoista, kuten Steam Deck ja Asus ROG Ally.

Käsikonsolipelien markkinat ovat kuumenemassa ja suuret toimijat, kuten Valve, Asus ja MSI, suunnittelevat kaikki kehittymistä laitteidensa suhteen. Nämä edistymiset voivat vaihdella tehostetuista teknisistä tiedoista parannettuun akun kestoon ja terävämpiin näyttöihin.

Nykyisen sukupolven käsikonsolipelaamisessa on varmasti kasvumahdollisuuksia. Vaikka PCMag ylisti Legion Go:ta ”vaikuttavana ensimmäisenä yrityksenä”, sen paino ja ohjelmistovirheet pidättelivät sitä nousemasta kärkikilpailijaksi.

Legion Go 2:n ja sen kilpailijoiden lähestyessä yksi asia on varma: käsikonsolipelaamisen tulevaisuus näyttää valoisalta!

Lähde: IGN