Kyborgit hippasilla – Terminator: Dark Fate sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Kyborgit hippasilla – Terminator: Dark Fate sai ensimmäisen trailerin

on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta : Dark Fate -elokuvasta.

Järjestyksessään leffasarjan kuudes osa on aikajanalla jatko-osa vuonna 1991 ilmestyneelle Terminator 2: Judgement Day -elokuvalle. Elokuvan ohjaa Tim Miller (Deadpool, Sonic the Hedgehog) ja tuottajaksi palaa kahden ensimmäisen leffan tuottanut James Cameron.

Trailerissa Natalia Reyesin näyttelemää teinityttöä ja Mackenzie Davisin näyttelemää Terminaattori-suojelijaa jahtaa Gabriel Lunan Terminaattori-hahmo. Trailerilla nähdään myös leffasarjaan paluun tekevä Linda Hamiltonin näyttelemä Sarah Connor ja tietenkin Arnold Swarzenegger.

saapuu elokuvateattereihin marraskuun 1. päivä.

Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin Kommentit pois päältä artikkelissa Naked Gun-rebootti saa lisää tähtivoimaa – WWE-tähti liittyy näyttelijäkaartiin

on vahvistanut, että WWE-tähti Cody Rhodes liittyy tulevan Naked Gun-elokuvan uudelleenfilmatisoinnin näyttelijäkaartiin. Elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa 2025.

Rhodesin rinnalle elokuvaan on kiinnitetty myös näyttelijä Liza Koshy (Transformers: Bumblebeen nousee, Work It), rap-artisti Busta Rhymes ja CCH Pounder (The Shield, Avatar). He liittyvät aiemmin julkistettuun näyttelijäkaartiin, johon kuuluvat (), Pamela Anderson, , Kevin Durand ja .

Uusien näyttelijöiden rooleista ei ole vielä yksityiskohtaista tietoa. Aiempien huhujen mukaan Rhodesilla olisi elokuvassa merkittävä cameorooli, mutta Deadline-sivuston lähteet viittaavat pienempään esiintymiseen.

Neeson astuu edesmenneen Leslie Nielsenin saappaisiin Frank Drebininä. Elokuvan uudelleenfilmatisointi julkistettiin vuoden 2024 alussa, ja vauhtia ei ole hidastettu. Pamela Anderson liittyi näyttelijäkaartiin vain kuukautta myöhemmin.

Elokuvan ohjaa ja tuottaa , joka tunnetaan The Lonely Island -komediaryhmästä. Käsikirjoituksesta vastaavat ja (Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, 2022). Family Guysta tunnettu Seth MacFarlane ja Ted-elokuvan tuottaja Erica Huggins toimivat tuottajina Fuzzy Door Productions -yhtiönsä kautta. on myös mukana tuottajana.

Uusi saapuu elokuvateattereihin 18. heinäkuuta 2025. Lisätietoja elokuvasta odotetaan vielä.

Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu avoimen maailman Terminator-selviytymispeli esitellään pian

Valmistaudu taisteluun koneita vastaan! Peliyhtiö nimittäin tarjoaa lähemmän katsauksen tulevaan avoimen maailman -selviytymispeliin 29. helmikuuta järjestettävässä Nacon Connect -tapahtumassa.

Vuonna 2022 ensimmäisen kerran ilmoitettu nimeämätön Terminator-projekti on Milanin Nacon Studio -kehittämä. Se heittää pelaajansa Skynetin ydiniskun jälkeiseen tuhoisaan postapocalyptiseen maailmaan, mutta ennen kuin John Connor saapuu johtamaan vastarintaa, se on siihen asti sinun kontollasi.

Nacon lupaa alkuperäisen tarinan, joka on saanut inspiraationsa ikonisesta Terminator-elokuvasarjasta. Mielenkiinnolla odottaen!