Laatu näkyy ja kuuluu – Arvostelussa Logitech G333 K/DA LTD Edition-Nappikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Laatu näkyy ja kuuluu – Arvostelussa Logitech G333 K/DA LTD Edition-Nappikuulokkeet

on julkaissut virallisen -tuoteryhmänsä, josta sain arvosteltavakseni valikoiman .

Pakkauksesta paljastuu vaihtopäät korvanappeihin, USB-C sovitin tietokoneelle ja mobiililaitteelle, säilytyspussi sekä itse League of legends-teemaiset limited edition kuulokkeet. Vaihdettavia korvanappeja tulee matkassa kolmea eri kokoa, joista löytyy todennäköisesti sopiva koko jokaiseen korvaan. Korvanapit eristävät erinomaisesti ulkopuoliset äänet, nimittäin kesken pelin nämä päässä ei kuule edes vieruskaverin selityksiä. Napit eivät myöskään rasita korvia käytön aikana, nämä korvilla saattoi kulua huomaamatta useita tunteja ilman tarvetta käyttää näitä välillä pois korvista. Vetoketjullinen säilytyspussi on valmistettu hyvin hengittävästä kankaasta. Aluksi tuntui hieman vastenmieliseltä pyöritellä kuulokkeet tiukaksi keräksi säilytyspussiin mutta kuulokkeet tuntuvat suhteellisen jykeviltä, hajoamista tuskin siis tarvitsee pelätä.

Kuulokkeiden kontrollipaneeli ei valitettavasti toimi muilla laitteilla kuin PC:llä ja mobiililla USB-C sovittimen kanssa, äänenvoimakkuuden joutuu säätämään laitteiden ja konsoleiden sisäisistä asetuksista. Paneelista sen sijaan löytyy erinomainen mikrofoni, joka kuuluu kirkkaasti ja selkeästi niin läheltä kuin kaukaa.

Kuulokkeiden bassoa sekä midejä ja loweja varten on kaksi erillistä kaiutinta. Kuulokkeille olisi hyvä olla olemassa erillinen sovellus josta bassoa voisi säätää, nimittäin tietyissä tilanteissa basso tuli esiin vähän liiankin selvästi. Muu äänimaailma on oikein hyvin balanssissa ja kuulokkeet kuulostavat erittäin hyviltä ~50e hintalapun kuulokkeiksi. Äänimaailma paranee aina vain entisestään juurikin kuulokkeiden mainion eristävyyden vuoksi.

Kuulokkeet ovat hintaluokkaansa nähden varsin loistavat kuulokkeet, jotka eivät rasita korvia ja jotka tarjoavat oikein mahtavan soundin. En sitten tiedä mikä kuulokkeista tekee varsinaiset ””, hyvä mikrofoni kenties?

Kommentoi