Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa

PAN Visionin jakelema ja Microïdsin julkaisema kaahaa pelikonsoleille vauhdikkaana ja hauskana videopelinä.

Maailmankuulu kissahahmo Karvinen (os. Garfield) on valmiina haastamaan ystävänsä ja tuttavansa vauhdikkaaseen kisailuun, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Mukana ovat tietenkin kaikki tutut hahmot Esko-isännästä hupsuun Osku-koiraan ja Arlene-kissaan saakka. Lisäksi jokaisella pelihahmolla on omanlaisensa auto, joita myös pääsee räätälöimään eri ominaisuuksien osalta. Pelimuotoja löytyy kolme eli Grand Prix, yksittäiskisat ja aika-ajot.

Kisan luonne on yksinkertainen: ensimmäinen maalissa on voittaja. Mutta tapoja voittaa on muitakin kuin reilu ja rehti kisaaminen. Erilaiset hullunkuriset erikoisesineet, kuten tyyny ja taikasauva, tuovat ajamiseen arvaamatonta hauskuutta ja yllätyksellisyyttä. Näillä kisa voikin kokea yllätyskäänteen, kun oikein ajoitettu erikoiskyvyn käyttö osuu tarkasti kohdalleen. Lisäksi erilaiset oikoreitit tarjoavat oivallisen mahdollisuuden sotkea tilannetta entuudestaan.

Garfield Kart: Furious Racing on ihanteellinen ajopeli nautittavaksi ystävien ja perheen parissa. Pelin 16 erilaista rataa tarjoavat tuttuja maisemia Karvisen sarjakuvista ja ympäristöistä, sisältäen niin tuttuja ulkoalueita kuin myös Pastacosin tehtaan. Moninpelissä voi ottaa kisaa jopa kahdeksan pelaajan verkkopelikisoissa tai jaetulla ruudulla peräti neljän pelaajan voimin samalla näytöllä. Lisäksi Nintendo -pelaajat voivat yhdistää toisiinsa jopa kahdeksan pelikonsolia toisiinsa verkkopeliä varten.

Garfield Kart: Furious Racing julkaistaan sekä -, - ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle 7. marraskuuta 2019.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 -toimintapeli saapuu pelattavaksi syyskuussa 2024.

Warhammer 40.000 -peliuniversumi on täynnä sodankäyntiä ja synkkää dystopiaa. Aihe onkin kirvoittanut vuosikymmenten saatossa lukuisan määrän sekä erilaisia kirjoja että miniatyyri- ja videopelejä erilaisine sovituksineen. Pelimaailman fanit ovatkin odottaneet jo hyvän tovin jatkoa Space Marine -pelille, joka vihdoin saadaan pelattavaksi 9. syyskuuta 2024.

Warhammer 40.000: Space Marine 2 vie pelaajan parhaista parhaiden ihmissotilaiden eli avaruusjalkaväen sotisopaan. Nämä ihmiskunnan eliittisotilaat eli space marine -joukot ovat raskaasti aseistettuja ja panssaroituja sotureita täynnä tarmoa, rohkeutta ja suorituskykyä. He ovat valmiita antamaan kaikkensa keisarin ja ihmiskunnan puolesta.

Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen.

Edellisestä Space Marine -pelistä poiketen taistelukomennuksesta voi nyt nauttia joko yksin tai jopa kolmen pelaajan yhteistyöpelimuodossa. Kokipa pelin kimpassa tai tekoälysotilaiden kanssa, avaruusjalkaväen Ultramarine-joukot ovat valmiina kohtaamaan heitä kohtaavat uhat vailla pelkoa!

Space Marine 2 julkaistaan syyskuuta 2024 , ja S sekä Nintendo -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones ilmestyy helmikuussa 2024

Skull & Bones

Ubisoftin kovasti odotettu ja useaan otteeseen viivästynyt -merirosvopeli on saanut jälleen uuden julkaisuajankohdan. Nyt pelin odotetaan ilmestyvän helmikuun 16. päivä 2024.

Ilmoitus tapahtui eilen Game Awards 2023 -tapahtumassa ja samalla avattiin myös pelin ennakkotilaukset.

Skull and Bones paljastettiin alunperin vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo 2018, mutta sittemmin julkaisua siirrettiin vuosi kerrallaan eteenpäin aina näihin päiviin asti.

Peli on massiivinen avoimen maailman moninpeli, joka nivoutuu legendaaristen merirosvojen upeiden laivojen, elämää suurempien hahmojen ja näiden välisten kahakoiden maailmaan. Pelissä yhdistyvät toisiinsa kiehtovat meriseikkailut, upeat yhteenotot ja selviytymispelien piirteet merellisellä teemalla. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista pelikonsoleilla ja tietokoneilla, mikä mahdollistaa hullaannuttavan ja rajoja rikkovan kokemuksen peleissä vain harvoin nähdyllä teemalla.

Skull and Bones ilmestyy helmikuun 16. päivä 2024 ja sekä S -konsoleille, että :lle.