Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa

PAN Visionin jakelema ja Microïdsin julkaisema kaahaa pelikonsoleille vauhdikkaana ja hauskana videopelinä.

Maailmankuulu kissahahmo Karvinen (os. Garfield) on valmiina haastamaan ystävänsä ja tuttavansa vauhdikkaaseen kisailuun, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Mukana ovat tietenkin kaikki tutut hahmot Esko-isännästä hupsuun Osku-koiraan ja Arlene-kissaan saakka. Lisäksi jokaisella pelihahmolla on omanlaisensa auto, joita myös pääsee räätälöimään eri ominaisuuksien osalta. Pelimuotoja löytyy kolme eli Grand Prix, yksittäiskisat ja aika-ajot.

Kisan luonne on yksinkertainen: ensimmäinen maalissa on voittaja. Mutta tapoja voittaa on muitakin kuin reilu ja rehti kisaaminen. Erilaiset hullunkuriset erikoisesineet, kuten tyyny ja taikasauva, tuovat ajamiseen arvaamatonta hauskuutta ja yllätyksellisyyttä. Näillä kisa voikin kokea yllätyskäänteen, kun oikein ajoitettu erikoiskyvyn käyttö osuu tarkasti kohdalleen. Lisäksi erilaiset oikoreitit tarjoavat oivallisen mahdollisuuden sotkea tilannetta entuudestaan.

on ihanteellinen ajopeli nautittavaksi ystävien ja perheen parissa. Pelin 16 erilaista rataa tarjoavat tuttuja maisemia Karvisen sarjakuvista ja ympäristöistä, sisältäen niin tuttuja ulkoalueita kuin myös Pastacosin tehtaan. Moninpelissä voi ottaa kisaa jopa kahdeksan pelaajan verkkopelikisoissa tai jaetulla ruudulla peräti neljän pelaajan voimin samalla näytöllä. Lisäksi Nintendo Switch -pelaajat voivat yhdistää toisiinsa jopa kahdeksan pelikonsolia toisiinsa verkkopeliä varten.

julkaistaan sekä 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle 7. marraskuuta 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi