Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Lasagnea ahmiva Karvinen saa uuden ajopelin – Garfield Kart: Furious Racing ilmestyy marraskuussa

PAN Visionin jakelema ja Microïdsin julkaisema Garfield Kart: Furious Racing kaahaa pelikonsoleille vauhdikkaana ja hauskana videopelinä.

Maailmankuulu kissahahmo Karvinen (os. Garfield) on valmiina haastamaan ystävänsä ja tuttavansa vauhdikkaaseen kisailuun, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Mukana ovat tietenkin kaikki tutut hahmot Esko-isännästä hupsuun Osku-koiraan ja Arlene-kissaan saakka. Lisäksi jokaisella pelihahmolla on omanlaisensa auto, joita myös pääsee räätälöimään eri ominaisuuksien osalta. Pelimuotoja löytyy kolme eli Grand Prix, yksittäiskisat ja aika-ajot.

Kisan luonne on yksinkertainen: ensimmäinen maalissa on voittaja. Mutta tapoja voittaa on muitakin kuin reilu ja rehti kisaaminen. Erilaiset hullunkuriset erikoisesineet, kuten tyyny ja taikasauva, tuovat ajamiseen arvaamatonta hauskuutta ja yllätyksellisyyttä. Näillä kisa voikin kokea yllätyskäänteen, kun oikein ajoitettu erikoiskyvyn käyttö osuu tarkasti kohdalleen. Lisäksi erilaiset oikoreitit tarjoavat oivallisen mahdollisuuden sotkea tilannetta entuudestaan.

Garfield Kart: Furious Racing on ihanteellinen ajopeli nautittavaksi ystävien ja perheen parissa. Pelin 16 erilaista rataa tarjoavat tuttuja maisemia Karvisen sarjakuvista ja ympäristöistä, sisältäen niin tuttuja ulkoalueita kuin myös Pastacosin tehtaan. Moninpelissä voi ottaa kisaa jopa kahdeksan pelaajan verkkopelikisoissa tai jaetulla ruudulla peräti neljän pelaajan voimin samalla näytöllä. Lisäksi Switch -pelaajat voivat yhdistää toisiinsa jopa kahdeksan pelikonsolia toisiinsa verkkopeliä varten.

Garfield Kart: Furious Racing julkaistaan sekä 4-, Xbox One- ja Switch -pelikonsoleille että :lle 7. marraskuuta 2019.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi