Lautapeliarvostelu – Israelin Paluu Kommentit pois päältä artikkelissa Lautapeliarvostelu – Israelin Paluu 86

”Matkalla Israelin kansa kohtaa monia vaikeuksia, jotka voivat laskea heidän moraaliaan. Mooseksen (pelaajan) tehtävänä on pitää moraali niin korkealla, että matkanteko ei pysähdy.”

Ensimmäinen lautapeliarvostelu ulkona. Lisää tulossa. Laita ehdotuksia peleistä joista haluaisit tietää enemmän.

Kiitos yhteistyöstä Mesila Games ja Pelikrypta.

Kommentoi

Sea of Thieves saa oman lautapelin Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves saa oman lautapelin 100

Vuosi sitten Xbox Onelle ja PC:lle yksinoikeudella ilmestynyt Sea of Thieves muuntuu pöytäroolipeliksi myöhemmin tänä vuonna. Pelin valmistuksesta vastaa Mongoose Publishing ja sen PDF-version voi jo hankkia valmistajan sivuilta n. 30€ hintaan. Varsinainen pelipaketti tulee maksamaan yli 60€ ja ilmestyy lokakuussa. Pelin noppapakkauksen voi ostaa n. 20€ hintaan.

Lautapeliversiossa tulee olemaan varsinaisesta pelistä tuttuja paikkoja, vihollisia sekä tehtäviä. Joudut kohtamaan myrskyjä, taistelemaan luurankosotureita vastaan ja löytämään haudatun aarteen. Mukana on myös tuttuja vihollisia kuten Kraken ja Megalodonit.

Voit tutustua Sea of Thieves pöytäroolipeliin tarkemmin täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Bethesda jäi kiinni plagioinnista Elder Scrolls -aiheisella pöytäpelillään Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda jäi kiinni plagioinnista Elder Scrolls -aiheisella pöytäpelillään 124

Bethesda julkaisi tiistaina Elder Scrolls -aiheisen Elsweyr -roolipelin. Yhtiö kertoi pelin mekaniikan perustuvan Dungeons & Dragons -peliin, mutta ilmenikin että lähes koko pelin tarina oli ”lainattu” vuonna 2016 ilmestyneestä Wizards of the Coast -seikkailusta.

Ars Technican julkaiseman vertailun mukaan lähes koko tarina on kopioitu suoraan kyseisestä pelistä, pieniä yksityiskohtia muutellen.

Bethesdan aikomuksena oli pönkittää Elsweyr -pöytäpelillään tulevaa Elder Scrolls Online -pelin samannimistä tulevaa lisäosaa. Lisäosa saapuu PC:lle toukokuun 20. päivä ja konsoleille kesäkuun 4. päivä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Alien on saamassa uuden pöytäroolipelin 122

Alien-saaga on saamassa uuden pöytäroolipelin nimeltään Alien: The Roleplaying Game ruotsalaisen Free League -pelifirman toimesta. Yhteistyössä 20th Century Foxin kanssa julkaistava peli on sarjan ensimmäinen lautapeli sitten vuonna 1991 ilmestyneen Aliens Adventure Game.

Pelissä kampanjaa pääsee kokemaan niin työläisen, merijalkaväen, tutkijan tai androidin roolissa. Vastaansa saan totuttuun tapaan elokuvasta tuttuja naamahalaaja-alieneita. Kampanja on suunniteltu pidemmille sessioille ja mahdollistaa mukautetun kokemuksen.

Myös pöytäroolipelien ensikertalaisille tarjoillaan ”elokuvamaista” kokemusta yhden istunnon juonilla. Näistä ensimmäisen Chariot of the Gods on kirjoittanut sci-fi kirjailija Andrew E.C. Gaska (Death of the Planet of the Apes).

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi