League of Legends animaatio Arcane viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends animaatio Arcane viivästyy ensi vuoden puolelle

Arcane

Riot Gamesin MOBAan perustuvan -animaation julkaisu on viivästytetty ensi vuoden puolelle. Syynä viivästymiselle on koronavirus ja sen aiheuttamat eristykset.

Riot paljasti Arcanen alunperin viime vuoden lopulla lyhykäisen trailerivideon kera. Tällöin Riot lupasi julkaista sarjan vielä tämän vuoden puolella.

Koronaviruksesta huolimatta on saanut julkaistua onnistuneesti uuden Valorant -moninpeliräiskintänsä sekä myöskin League of Legendsin universumiin perustuvan Legends of Runeterra -korttipelin.

Kommentoi

Valorant saa tänään 2.09 -päivityksen myötä uuden Replication -pelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa Valorant saa tänään 2.09 -päivityksen myötä uuden Replication -pelitilan

Valorant Tethered Realms

Riot Gamesin suosittu tiimipohjainen moninpeliräiskintä Valorant on saamassa tänään 2.09 -päivityksen myötä uuden Replication -pelitilan sekä Tethered Realm -skinejä. Mukana on myös bugikorjauksia sekä muutoksia pelijärjestelmiin.

Replication -pelitilassa kaikki joukkueen jäsenet pelaavat samalla hahmolla. Kyseinen hahmo valitaan ennen pelin alkua äänestämällä. Kyvyt, aseet ja suojat uusitaan aina per pelikerta. Pelitila on pelattavissa aina toukokuun 25. päivä asti.

Valorant Tethered Realms

Tethered Realm -skinit puolestaan huokuvat hyvän ja pahan vastakkainasettelua. Ne tarjoavat skinejä aseisiin kuten: Vandal, Operator, Ghost, Guardian, Prosperity selä Demise. Tethered Realm -skinit saapuvat peliin toukokuun 26. päivä.

Valorant 2.09 -päivitys ilmestyy tänään. Valorant on saatavilla PC:lle.

Kommentoi

Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä on ensimmäinen teaseri League of Legendsiin perustuvasta Arcane -animaatiosarjasta

Useiden viivästysten jälkeen Arcanesta on vihdoin saatu uutta materiaalia teaserin muodossa. Riot Gamesin -taisteluareenamoninpeliin perustuva -animaatiosarja on tarkoitus julkaista Netflix -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021. Nyt tekijät ovat julkaisseet sarjasta uutta sisältöä, jossa pelin hahmot Vi ja Jinx nähdään vilaukselta keskellä taistelua.

julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi. Ilmoituksen jälkeen sarjasta on jaettu hyvin vähän tietoja ja teaserin perusteella vaikuttaakin, että työ sarjan äärellä alkaa olemaan loppusuoralla. Teaseri ei paljasta juuri mitään sarjan juonesta, mutta lopussa mainintaan sen olevan ”Tarina kahden ikonisen League of Legends mestarin synnystä”. Sarja sijoittuu Piltoverin ja Zaunin alueille, jotka ovat LoL -pelaajille jo entuudestaan tuttuja.

Fortiche Productions vastaa sarjan animoinnista. Ranskalainen studio on aiemmin tehnyt esimerkiksi Riot Gamesin ”Get Jinxed” -trailerin. Arcane jatkaakin videon perusteella hyvin samannäköistä tyyliä. Animaatiosarja on tarkoitus julkaista syksyllä 2021.

Kommentoi