League of Legends animaatio Arcane viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends animaatio Arcane viivästyy ensi vuoden puolelle

Arcane

Riot Gamesin MOBAan perustuvan -animaation julkaisu on viivästytetty ensi vuoden puolelle. Syynä viivästymiselle on koronavirus ja sen aiheuttamat eristykset.

Riot paljasti Arcanen alunperin viime vuoden lopulla lyhykäisen trailerivideon kera. Tällöin Riot lupasi julkaista sarjan vielä tämän vuoden puolella.

Koronaviruksesta huolimatta on saanut julkaistua onnistuneesti uuden Valorant -moninpeliräiskintänsä sekä myöskin League of Legendsin universumiin perustuvan Legends of Runeterra -korttipelin.

Kommentoi

Valorantin uusi Elderflame -skinipaketti muuttaa aseet lohikäärmeiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valorantin uusi Elderflame -skinipaketti muuttaa aseet lohikäärmeiksi

Valorant - Elderflame

on ilmoittanut julkaisevansa ensimmäisen skinipaketin suosiota niittäneeseen Valorant -moninpeliinsä.

Paketti kulkee nimellä Elderflame ja muuntaa pelin neljä asetta Operator, Vandal, Frenzy ja Judge tulta syökseviksi lohikäärmeiksi. Pakettiin kuuluu myös tuliteemainen puukko.

Paketin voi hankkia pelissä 9 900 Valorant Pointsilla, joka vastaa noin 90 euroa. Skinit voi hankkia myös erikseen 2,475 VP:llä.

Valorant on parhaillaan saatavilla ilmaiseksi PC:lle.

Kommentoi

Riot Gamesin kuluttajatuotejohtaja lomautettiin — Vähätteli George Floydin kuolemaa Facebookissa Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Gamesin kuluttajatuotejohtaja lomautettiin — Vähätteli George Floydin kuolemaa Facebookissa

Riot Games

Riot Gamesin kuluttajatuotteista vastaava johtaja Ron Johnson on lomautettu ja asetettu yhtiön sisäiseen tutkintaan tämän vähäteltyä George Floydin kuolemaa Facebookissa. Uutissivusto PC Gamerin mukaan Johnson ilmoitti erään julkaisun kommenteissa, että media ja poliittinen vasemmisto ovat muuttaneet Floydin marttyyriksi, vaikka Johnsonin mukaan miehen kuolema johtui tämän rikollisesta elämäntavasta.

on ilmoittanut olevansa tietoinen päivityksestä. Studion mukaan Johnsonin kommentit ovat täydessä ristiriidassa yhtiön omien arvojen kanssa, ja tilanteeseen aiotaan puuttua asianmukaisesti.

Kommentoi