League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta

Ahri, League of Legends

-pelaajat hierovat silmiään uuden bundlen hinnan takia, joka on huimat 450 dollaria eli noin 410 euroa.

Nipun sisältö on teemautettu legendaarisen pelaajan Lee ”” Sang-hyeokin ympärille, ja se julkaistiin samalla kun uutisoitiin Fakerin päässeen Riot Gamesin Hall of Legendsiin. Julkaisussaan Riot kertoo tehneensä yhteistyötä esports-legendan kanssa juhlistamassa hänen uraansa tapahtumapassilla. Juhlallisuuksiin kuuluu kolme uutta -kokoelmaa, joiden hinnat ovat saaneet pelaajat äimistymään.

Kukin paketti on kalliimpi kuin edellinen. Halvin on Risen Legend Collection, joka maksaa 5430 RP:tä eli noin 40 euroa. Siihin sisältyy Pass, Takedown Counter Taunt -liike, ikoni, emote, banneri sekä Ahri ainutlaatuisella oranssinpunavalkoisella skinillä. Seuraavaksi kallein on Immortalized Legend Collection, joka maksaa 32430 RP:tä eli noin 250 euroa. Se sisältää kaiken Risen Collectionista sekä valikoiman eksklusiivisia skinejä, finisher-liikkeitä, Immortalized Ahri -skinin ja paljon muuta.

Faker, League of Legends

Kallein on Signature Immortalized Legend Collection, joka maksaa 59260 RP:tä eli noin 450 euroa. Siihin sisältyy Immortalized Collectionin sisältö sekä ”Final Boss Faker” -titteli, Faker-teemainen erikoisliike ja rakennusviimeistelyliike, eksklusiivinen reunus, banneri, 100 tapahtumatasoa ja paljon muuta. Sisältöä on runsaasti, mutta myös hinta on poikkeuksellisen korkea. Ei siis ole ihme, että pelaajat ovat kommentoineet hinnoittelua rajusti, eritoten koska Faker itse ei käytä skinejä pelatessaan.

”On hullua, että Faker, joka tunnetaan anteliaisuudestaan ja vuosien varrella pienentämästään palkasta Koreassa pysymistä varten, yhdistetään nyt näihin hullun kalliisiin paketteihin, joissa perusskiniä ei voi edes muuntaa”, sanoi eräs Reddit-käyttäjä. ”Katselin kahta ”valas” pakettia ja odotin niiden sisältävän oikean Ahri-patsaan, mutta ne sisälsivät vain muutaman finisher-liikkeen ja erikoisemoten. Aivan älytöntä.”

”Luulin ensin, että 59 000 RP on typo”, sanoi toinen Reddit-käyttäjä.

Riot Games puolustaa hinnoittelua sivustollaan julkaistussa FAQ-osiossa:

Hall of Legends, League of Legends

”Olipa sitten uusi fani, pitkäaikainen diehard-fani tai haluat vain liittyä juhlintaan, pidimme tärkeänä, että jokaiselle löytyy jotakin – kaikille – kun juhlistamme ensimmäistä Hall of Legends -jäsentämme. Satunnaisille faneille tarjoamme tähän mennessä joitain parhaista paketeistamme.

Hall of Legends Pass sisältää useita skinejä (mukaan lukien Risen Legend LeBlanc), emoteja ja muuta, kun taas Risen Legend Collection tarjoaa uuden Risen Legend Ahri -skinin keräilijöille.

Ne, jotka haluavat näyttää fanitustaan, voivat valita Immortalized Legend Collectionin ja Signature Immortalized Legend Collectionin, jotka sisältävät vaikuttavia lisäyksiä, kuten kehittyvän Immortalized Legend Ahri -skinin. Vaikka nämä versiot ovat kalliimpia, ne on tarkoitettu erityisen muistoisiksi, ja niissä on ennennäkemättömiä ominaisuuksia, joita emme malta odottaa näkevämme Summoner's Riftillä.”

Kokoelmat saapuvat osana League of Legendsin Hall of Legends -tapahtumaa. Tapahtumaa pelataan 12. kesäkuuta – 8. heinäkuuta välisenä aikana, eikä ole varmaa, julkaistaanko kokoelmaa uudelleen tulevaisuudessa. Lisää Hall of Legends -tapahtumia on suunniteltu juhlistamaan yhteisön muita tähtipelaajia vuosittain.

Lähde: IGN

Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa

Vaikka -jatko-osa saattaisi olla kiinnostava, ei ole kiinnostunut muuttumaan elokuvastudioksi, kertoo pelikehittäjä John Hight.

Haastattelussa IGN:lle, Hight painotti Blizzardin keskittymistä peleihin ja heidän haluaan tehdä yhteistyötä kokeneiden elokuvantekijöiden kanssa tulevia Warcraft-elokuvia varten.

”Me teemme pelejä, ja mielestäni pelit ovat aina ydinalueemme”, Hight selitti.

Hän uskoo, että yhteistyö kokeneiden tekijöiden kanssa olisi tehokkaampaa kuin Blizzardin oma elokuvatuotanto. High kuitenkin korostaa oikeiden kumppaneiden löytämisen tärkeyttä, jotka jakavat Blizzardin intohimon laatuun ja ymmärtävät Warcraft-universumin.

Pelialan ahdinko jatkuu – nyt myös Riot Games irtisanoo työntekijöitään tuntuvasti Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialan ahdinko jatkuu – nyt myös Riot Games irtisanoo työntekijöitään tuntuvasti

Riot Games

Päätöksellä, joka on järkyttänyt pelaajayhteisöä, ilmoitti irtisanovansa 530 työntekijää eli noin 11% maailmanlaajuisesta työvoimastaan.

Irtisanomiset ovat osa laajempaa uudelleenjärjestelyponnistelua, joka näkee myös yhtiön lopettavan Riot Forge -brändinsä, osaston, joka julkaisi kolmansien osapuolten studiossa tuotettuja pelejä käyttäen Riotin immateriaalioikeuksia.

Riot Gamesin toimitusjohtaja A. Dylan Jadeja totesi henkilökunnalleen lähettämässään kirjeessä, että irtisanomiset ovat välttämättömiä ”keskittääksemme liiketoimintaamme ja keskittääksemme ponnistelumme asioihin, jotka tuovat eniten pelaajarvoa.” Hän sanoi yhtiön tehneen ”useita suuria panostuksia” viime vuosina, mutta osa näistä sijoituksista ei ole tuottanut odotettua tulosta. Tämän seurauksena yhtiön kulut ovat kasvaneet kestämättömiksi.

Jadeja sanoi, että irtisanomiset alkavat tällä viikolla ja ne saadaan päätökseen lähiviikkojen aikana. Riot tarjoaa kuuden kuukauden palkan vähimmäistasoa kaikille irtisanotuille työntekijöille sekä käteispalkkioita ja muita etuja.

Irtisanomiset tulevat peliteollisuuden kohdatessa useita haasteita, mukaan lukien studioiden sulkemiset, projektien peruutukset ja teollisuuden rahoituksen lasku. Viime vuonna arviolta 10 000 ihmistä menetti työpaikkansa peliteollisuudessa, ja määrä lähestyy jo 4 000 ensimmäisenä kuukautena vuonna 2024.

Lähde: Riot Games