League of Legends saapuu vihdoin konsoleille ja mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends saapuu vihdoin konsoleille ja mobiililaitteille

League of Legends - Wild Rift

Kymmenen vuotta PC:llä suosituimpien pelien joukossa hallinnut on vihdoin saamassa konsoli ja mobiiliversiot.

Peli ilmestyy kyseisille laitteille nimellä League of Legends: Wild Rift ja sisältää paljon päivityksiä PC-versioon verraten. Näistä ilmeisimpänä ovat käyttöliittymä, joka on tehty yhteensopivaksi peliohjaimille ja mobiilissa. Myös pelien pituus on pätkäisty 15-20 minuutin otteluihin.

Ensimmäiset versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella ja ensimmäisinä tulevat olemaan ja -laitteet. Ennakkorekisteröityminen on avattu jo Googlen Play Storessa.

Laitevaatimusten osalta Androidilla suositellaan vähintään Samsung Galaxy A7 puhelinta tai vastaavaa laittetta. iOS -laitteiden osalta suositellaan iPhone 5S tai uudempaa.

Voit tutustua League of Legends: Wild Rift -peliin tarkemmin täältä.

Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage saapui iOS -mobiililaitteille

Assassin's Creed Mirage

on julkaissut suositun Assassin's Creed Mirage -pelin iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille. Tämä tuo palkitun pelisarjan ensimmäistä kertaa mobiililaitteille ja se tarjoaa pelaajille jännittävän ja vauhdikkaan kokemuksen salamurhaajan saappaissa.

Matka 800-luvun Bagdadiin

Assassin's Creed Mirage sijoittuu 800-luvun Bagdadiin, joka oli tuolloin muinaisen Lähi-idän kaupan ja politiikan keskus. Pelaajat astuvat Basim-nimisen katuvarkaan saappaisiin, joka värväytyy pian osaksi salamurhaajien järjestöä. Edessä on jännittävä ja väkivaltainen seikkailu, joka on täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkustamista.

Hiipimistä, taistelua ja sivutehtäviä

Pelissä on luvassa yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua. Pelaajat voivat myös nauttia hauskoista sivutehtävistä, kameliratsastuksesta ja Bagdadin tutkimisesta.

Alustojen välinen pelaaminen ja tallennukset

Assassin's Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pilvitallennuksia. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat aloittaa pelin yhdellä laitteella ja jatkaa siitä sitten toisella laitteella juuri samasta kohdasta. Peli tukee myös erillisiä peliohjaimia sekä kosketusnäytöltä pelaamista.

Kokeile ilmaiseksi

Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat pelattavissa ilmaiseksi, joten pelaajat voivat kokeilla sitä ennen ostopäätöstä. Assassin's Creed Mirage on saatavana -käyttöjärjestelmälle, /S:lle, Xbox Onelle, :lle, :lle, :lle (Epic Games Store ja Ubisoft Store) sekä Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta

Ahri, League of Legends

-pelaajat hierovat silmiään uuden bundlen hinnan takia, joka on huimat 450 dollaria eli noin 410 euroa.

Nipun sisältö on teemautettu legendaarisen pelaajan Lee ”” Sang-hyeokin ympärille, ja se julkaistiin samalla kun uutisoitiin Fakerin päässeen Riot Gamesin Hall of Legendsiin. Julkaisussaan Riot kertoo tehneensä yhteistyötä esports-legendan kanssa juhlistamassa hänen uraansa tapahtumapassilla. Juhlallisuuksiin kuuluu kolme uutta -kokoelmaa, joiden hinnat ovat saaneet pelaajat äimistymään.

Kukin paketti on kalliimpi kuin edellinen. Halvin on Risen Legend Collection, joka maksaa 5430 RP:tä eli noin 40 euroa. Siihin sisältyy Pass, Takedown Counter Taunt -liike, ikoni, emote, banneri sekä Ahri ainutlaatuisella oranssinpunavalkoisella skinillä. Seuraavaksi kallein on Immortalized Legend Collection, joka maksaa 32430 RP:tä eli noin 250 euroa. Se sisältää kaiken Risen Collectionista sekä valikoiman eksklusiivisia skinejä, finisher-liikkeitä, Immortalized Ahri -skinin ja paljon muuta.

Faker, League of Legends

Kallein on Signature Immortalized Legend Collection, joka maksaa 59260 RP:tä eli noin 450 euroa. Siihin sisältyy Immortalized Collectionin sisältö sekä ”Final Boss Faker” -titteli, Faker-teemainen erikoisliike ja rakennusviimeistelyliike, eksklusiivinen reunus, banneri, 100 tapahtumatasoa ja paljon muuta. Sisältöä on runsaasti, mutta myös hinta on poikkeuksellisen korkea. Ei siis ole ihme, että pelaajat ovat kommentoineet hinnoittelua rajusti, eritoten koska Faker itse ei käytä skinejä pelatessaan.

”On hullua, että Faker, joka tunnetaan anteliaisuudestaan ja vuosien varrella pienentämästään palkasta Koreassa pysymistä varten, yhdistetään nyt näihin hullun kalliisiin paketteihin, joissa perusskiniä ei voi edes muuntaa”, sanoi eräs Reddit-käyttäjä. ”Katselin kahta ”valas” pakettia ja odotin niiden sisältävän oikean Ahri-patsaan, mutta ne sisälsivät vain muutaman finisher-liikkeen ja erikoisemoten. Aivan älytöntä.”

”Luulin ensin, että 59 000 RP on typo”, sanoi toinen Reddit-käyttäjä.

Riot Games puolustaa hinnoittelua sivustollaan julkaistussa FAQ-osiossa:

Hall of Legends, League of Legends

”Olipa sitten uusi fani, pitkäaikainen diehard-fani tai haluat vain liittyä juhlintaan, pidimme tärkeänä, että jokaiselle löytyy jotakin – kaikille – kun juhlistamme ensimmäistä Hall of Legends -jäsentämme. Satunnaisille faneille tarjoamme tähän mennessä joitain parhaista paketeistamme.

Hall of Legends Pass sisältää useita skinejä (mukaan lukien Risen Legend LeBlanc), emoteja ja muuta, kun taas Risen Legend Collection tarjoaa uuden Risen Legend Ahri -skinin keräilijöille.

Ne, jotka haluavat näyttää fanitustaan, voivat valita Immortalized Legend Collectionin ja Signature Immortalized Legend Collectionin, jotka sisältävät vaikuttavia lisäyksiä, kuten kehittyvän Immortalized Legend Ahri -skinin. Vaikka nämä versiot ovat kalliimpia, ne on tarkoitettu erityisen muistoisiksi, ja niissä on ennennäkemättömiä ominaisuuksia, joita emme malta odottaa näkevämme Summoner's Riftillä.”

Kokoelmat saapuvat osana League of Legendsin Hall of Legends -tapahtumaa. Tapahtumaa pelataan 12. kesäkuuta – 8. heinäkuuta välisenä aikana, eikä ole varmaa, julkaistaanko kokoelmaa uudelleen tulevaisuudessa. Lisää Hall of Legends -tapahtumia on suunniteltu juhlistamaan yhteisön muita tähtipelaajia vuosittain.

Lähde: IGN