League of Legendsin uusimman Vex -hahmon ominaisuudet selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legendsin uusimman Vex -hahmon ominaisuudet selvillä

League of Legends - Vex

on tuomassa League of Legends -peliin uuden Vex -hahmon. Vex on rodultaan Yordle ja luokaltaan maagi.

Vexin pääominaisuuksiin kuuluu korkean damagen taiat. Taikoja on kolmea eri tyyppiä, joista kaikki tekevät alueelle kohdistuvaa damagea ja ovat yhteydessä kahteen passiiviseen taitoon ja Gloom.

aiheuttaa jaksottaista kauhua vihollisille, kun taas Gloom merkitsee viholliset ja näin aiheuttaa enemmän damagea jos Vex osuu kyseiseen viholliseen muilla taioilla tai ominaisuuksilla.

Mistral Bolt aiheuttaa aallon, joka tuottaa damagea kaikille sen tielle osuville vihollisille. Pienen viiveen jälkeen aalto kiihdyttää, mutta samalla kapenee.

Personal Space aiheuttaa shokkiaallon, joka vahingoittaa ympärillä olevia vihollisia.

Looming Darkness -ominaisuudessa Vexin liitää kohteeseen ja vahingoittaa osuessaan vihollisia. Samalla viholliset myös hidastuvat.

Shadow Surge puolestaan ampaisee varjon eteenpäin ja vahingoittaa ensimmäistä vihollista. Uudelleen aktivoidessaan Shadow Surgen vetää Vexin puoleensa ja aiheuttaa lisää vahinkoa viholliselle. Jos vihollinen kuolee pian tämän jälkeen voi ominaisuuden aktivoida uudelleen muutaman sekunnin kuluttua.

Vex saapuu League of Legends -peliin syyskuun 23. päivä.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös Series X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi