Legendaarinen autopelisarja Test Drive tekee paluun – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen autopelisarja Test Drive tekee paluun – katso uusi traileri

Test Drive Unlimited Solar Crown

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Unlimited Solar Crown tarjoaa avoimen pelimaailman ajopelikokemuksen täynnä vauhdin hurmaa ja loisteliasta elämää.

Jo 1980-luvun lopulla alkunsa saanut pelisarja on kulkenut pitkän matkan hulppeiden urheiluautojen ja upeiden tieosuuksien myötä. Test Drive -pelisarjasta onkin kasvanut silkan sukupolvikokemuksen sijasta sukupolvia yhdistävä käsite, jonka parissa miljoonat pelaajat ovat nauttineet vauhdikkaista tilanteista, hurjista takaa-ajoista ja ennen kaikkea autoilun nautinnosta. Unlimited Solar Crown tuo myös pelisarjan ensimmäistä kertaa uudelle vuosikymmenelle ja uusien pelikonsoleiden sukupolvelle.

Pelisarjalle ja sen Unlimited-tyylille uskollisesti Unlimited Solar Crown vie pelaajan saarelle, joka on mallinnettu tarkasti pelimaailman tarpeisiin. Luvassa on vauhdikkaita kilpailuja yksin- tai moninpelissä, upeita ajomaisemia, kattava määrä toinen toistaan vaikuttavampia urheiluautoja ja maineessa paistattelua. Samalla pelaaja pääsee maistamaan virtuaalista luksuselämää upeassa saarimiljöössä, jossa kasinovalot luovat tunnelmaa kuvankauniissa maisemissa.

Pelin autovalikoima on kattava ja sisältää tehokkaita ajokkeja moneen makuun ja tyyliin. Upea peligrafiikka ja jyhkeät äänet herättävät erilaiset kiesit eloon todentuntuisesti.

Unlimited Solar Crown -pelin pelialustat ja julkaisupäivä ilmoitetaan heinäkuussa 2021.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin vuoden 2021 joukkue on valittu

David Beckham TOTY / FIFA 22

on julkaissut FIFA 22 -jalkapallopelin of The Year -joukkueen pelaajat. Voit katsoa David Beckhamin esittelyvideon alta.

Hyökkääjät

 • Kylian Mbappé (FRA) – Paris Saint Germain
 • Robert Lewandowski (POL) – Bayern München
 • Lionel Messi (ARG) – Paris Saint Germain

Keskikenttä

 • Kevin De Bruyne (BEL) – Manchester City
 • Jorginho (ITA) – Chelsea
 • N’Golo Kanté (FRA) – Chelsea

Puolustajat

 • João Cancelo (POR) – Manchester City
 • Rúben Dias (POR) – Manchester City
 • Marquinhos (BRA) – Paris Saint Germain
 • Achraf Hakimi (MAR) – Paris Saint Germain

Maalivahti

 • Gianluigi Donnarumma (ITA) – Paris Saint Germain

of the Year on miljoonien fanien valitsema yli 80 pelaajaehdokkaasta. Valitut pelaajat ovat saatavilla FIFA Ultimate Team -pelimuodossa ensi viikolla.

FIFA 22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopelin uudella trailerilla nähdään uunituore hyperauto

GRID Legends

Codemasters on julkaisemassa uutta Legends -ajopeliään helmikuun 25. päivä. Nyt pelistä on saatu uusi traileri, jolla nähdään itävaltalais-slovenialaisen Tushek -autovalmistajan uunituore hyperauto ensimmäistä kertaa videopelissä. Voit katsoa videon alta.

Videolla nähtävä Tushekin TS 900 Racer Pro -autoa on tehty elävässä elämässä ainoastaan 12 kappaletta. Hybridiauto on parhaillaan maailman kevyin hyperauto ja sen huippunopeus on 380 km/h.

Legends on toiminnantäyteinen ajopeli, jossa on paljon tuttuja sekä myös paljon uusia pelimekaniikkoja. Mukana on mm. Race Creator, jonka avulla pelaajat voivat luoda omanlaisia kisoja sekoittamalla ajoneuvoluokkia, vaihtamalla sääolosuhteita sekä lisäämällä ramppeja ja boostereita.

Race Creatorin lisäksi peliin saadaan fanien paljon toivomat aiemmat pelitilat Drift ja Elimination. Lisäksi uutena pelitilana pelistä löytyy Electric Boost.

Autoja pelistä löytyy julkaisun yhteydessä yli 100 kappaletta. Ratoja löytyy ympäri maapalloa aina klassisista radoista ikonisiin kaupunkeihin.

Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja uusi hop-in toiminto nopeuttaa kaverin sessioon littymistä.

Legends ilmestyy helmikuun 25. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Origin ja Steam -palveluiden kautta.

Kommentoi