Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja tekee paluun tammikuussa – katso tarinaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja tekee paluun tammikuussa – katso tarinaa avaava traileri

Prince of Persia: The Lost Crown

julkaisee vihdoin jatkoa suositulle -pelisarjalle tammikuun 11. päivä 2024, jolloin päästään kokeilemaan Prince of Persia: The Lost Crown -toimintapelin ilmaista demoversiota.

Legendaarinen Prince of Persia -pelisarja sai alkunsa jo vuonna 1989. Tuolloin julkaistu tasohyppelypeli esitteli sulavaa toimintaa, ongelmanratkaisua ja jännittäviä taisteluita aikansa huippugrafiikalla. Sittemmin pelisarja on jatkunut läpi vuosikymmenten jatko-osilla ja onpa sarjasta tehty myös menestynyt toimintaelokuvakin.

Tammikuussa julkaistava Prince of Persia: The Lost Crown on osin paluu sarjan juurille, sillä sen keskiössä on niin sanottu 2,5-ulotteinen pelimaailma. Käytännössä tämä tarkoittaa osin kolmiulotteista ja osin kaksiulotteista pelimaailmaa, joka sulautuu sujuvaksi tasohyppelyn ja taistelun yhdistelmäksi. Metroidvania-pelityyliin lukeutuva peli tarjoaakin kiehtovia haasteita, kutkuttavia taisteluita ja tasohyppelypeleille ominaista suorittamista näyttävässä pelimaailmassa.

Ennen pelin julkaisua tulee koettavaksi ilmaiseksi pelattava demoversio. Se esittelee meille keskushahmo Sargonin, joka on Immortals-eliittisoturiryhmän nuorin jäsen. Ryhmän tavoitteena on etsiä prinssi Ghassan, joka näyttäisi tulleen kaapatuksi ja päätyneen vaaralliselle, mysteerien varjostamalle Qaf-vuorelle.

Matkan varrella Sargon kohtaa taisteluissa myyttisiä hirviöitä, välttelee kuolettavia ansoja ja yrittää selvittää oudon alueen salaperäisiä outouksia, joiden toimesta ympäristö on pirstaloitunut merkillisellä tavalla.

Prince of Persia: The Lost Crown julkaistaan 18. tammikuuta sekä , , sekä S, ja Nintendo -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.