Legendaarinen The Muppet Show katsottavissa Disney Plus -palvelussa helmikuusta alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen The Muppet Show katsottavissa Disney Plus -palvelussa helmikuusta alkaen

Jim Hensonin lahja maailmalle, on monelle 1970- ja 1980-lukujen lapsille ja nuorille lämmin muisto nuoruudesta. 120 jaksoa sisältänyttä sarjaa esitettiin alun perin vuosina 1974-1981, ja moni on varmasti jäänyt kaipaamaan suosikkisarjaa.

Nyt on tarjolla kuitenkin hyviä uutisia. -suoratoistopalvelu aikoo tuoda sarjan kokonaisuudessaan palveluunsa helmikuussa. Kaikki viisi kautta ovat katsottavissa palvelussa 19. helmikuuta alkaen, ja on hyvin mahdollista, että sarja nähdään myös Suomen Disney Plussassa.

Jim Hensonin luomat Muppet-nukkehahmot ovat jääneet elämään osaksi populaarikulttuuria. Hahmot, kuten Kermit-sammakko, Miss Piggy -possu, Fozzie-karhu, Rowlf -koira sekä Animal-rumpali elävät edelleen niin meemikulttuurissa kuin rakastettuina osina viihdemaailmaa. Televisio-ohjelman lisäksi Muppetteja on nähty myös eri elokuvissa ja vuoden 2015 The Muppets -sarjassa, joka kuitenkin lopetettiin jo yhden kauden jälkeen.

Alkuperäisessä The Muppet Show'ssa nähtiin erilaisia sketsejä, jonka lisäksi mukana oli myös julkkisvieraita aina Elton Johnista Roger Mooreen ja Mark Hammillista Diana Rossiin.