Legendaarinen Worms saa jatkoa tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen Worms saa jatkoa tänä vuonna

Worms 2020

Madot joutuvat jälleen tykinruoaksi, kun on julkaisemassa jälleen uuden Worms -pelin. Pelisarja juhli 25-vuotispäivää aiemmin tässä kuussa.

Videolla nähdään miten klassinen 2D matoilu muuttuu 3D:ksi. Samaisella videolla vilahtaa myös peleissä nähtävät perinteiset aseet: pesäpallomaila ja pyhä kranaatti.

Mikäli tuleva peli tulee olemaan 3D, ei se kuitenkaan ole pelisarjan ensimmäinen. Vuonna 2011 ilmestynyt Worms: Ultimate Mayhem koitti siirtyä 3D maailmaan, mutta peli ei saanut kaivattua vastaanottoa.

Pelisarjan edellinen osa W.M.D ilmestyi vuonna 2016.

Vielä ei ole tiedossa mille alustoille tuleva peli ilmestyy, mutta julkaisuajankohta on tämän vuoden puolella.

Kommentoi

Strategiapeli Aven Colony ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Aven Colony ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Aven Colony

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi strategiapeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät rakentamaan ihmiskunnan ensimmäistä auringon ulkopuolista asutusta Aven Prime nimiselle planeetalle. Muukalaisplaneetalla tarkoitus on asuttaa sen aavikot, tundrat sekä viidakot ja kehittää ne kuhiseviksi suurkaupungeiksi.

Rakennat infrastruktuuria, ylläpidät kansalaisten hyvinvointia ja hallitset resursseja karulla eksoottisella planeetalla.

Voit ladata Aven Colony -pelin ilmaiseksi Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Toisen maailmansodan moninpeli Hell Let Loose saapuu uuden sukupolven konsoleille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Toisen maailmansodan moninpeli Hell Let Loose saapuu uuden sukupolven konsoleille lokakuussa

Hell Let Loose

Toiseen maailmansotaan sijoittuva Hell Let Loose -peli on saapumassa ja Series X sekä S -konsoleille lokakuun 5. päivä. Pelin taustalla on kehittäjä Black Matter sekä julkaisija Team17.

Peli ilmestyi alunperin PC:lle Early Access tilassa vuonna 2019 ja lopullinen versio saapui PC:lle heinäkuussa 2021.

Ilmestyessään pelissä tulee olemaan Offensive -pelitila, jossa toinen joukkue hyökkää ja toinen puolustaa. Yhteensä pelissä on kymmenen eri karttaa kuten Omaha Beach, Carentan, Foy ja Hill 400. Kartoilla on yhteensä lähes 100 valtauspaikkaa ja tarjoavat näin tuhansittain erilaisia taisteluita.

50 pelaajan joukkueet jakautuvat Armor, Infantry ja Recon luokkiin ja Officer johtaa joukkoa. Saatavilla on myös 14 erilaista roolia kuten Medic, Machinegunner, Commander, Crewman, Sniper, Engineer, Tank Crewmen ja Support.

Hell Let Loose -peli on saapumassa ja Series X sekä S -konsoleille lokakuun 5. päivä. Pelin avoin beta-testi järjestetään -konsolilla syyskuun 16. päivä.

Kommentoi