Lego Bricktales -seikkailupeli ilmestyy tänä vuonna PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lego Bricktales -seikkailupeli ilmestyy tänä vuonna PC:lle

Lego Bricktales

Suositun Bridge Constructor -pelin kehittäjä on tuomassa täysin uutta pulmanratkontapeliä :lle myöhemmin tänä vuonna.

Peli yhdistelee pulmanratkontaa, seikkailua sekä tietenkin kaikille tuttuja muovipalikoita sekä hahmoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan erinäisiin legomaailmoihin ja auttamaan isoisäänsä jälleenrakentamaan rähjäisen huvipuistonsa. Mukana on myös sandbox -tila, jossa voi muokata rakennuksia ja huvipuiston osia.

Bricktales saapuu :lle myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, Draugen sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Draugen
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi