Lego Ideas-palveluun on jätetty ehdotus The Secret of Monkey Island -peliin perustuvasta Lego-setistä Kommentit pois päältä artikkelissa Lego Ideas-palveluun on jätetty ehdotus The Secret of Monkey Island -peliin perustuvasta Lego-setistä

-palveluun on jätetty uusi ehdotus klassisen – seikkailupelin inspiroimasta -setistä. Jos projekti saa 10 000 kannattajaa, Lego harkitsee sen tekemistä viralliseksi tuotteeksi.

Ehdotetussa setissä on Guybrush Threepwood, pelin päähenkilö, seisomassa Jättiläisapinan pään edessä, joka on LeChuckin laavatäytteisen pesäkolon sisäänkäynti Monkey Islandin alla. Setti sisältää myös apina Jojo, erilaisia kivipatsaita ja apinapään avaimen.

Lego-rakentaja Gwydyon84 on luonut yksityiskohtaisen ja vaikuttavan mallin, joka tavoittaa pelin hengen. Jos olet The Secret of Monkey Island -fan, suosittelen tutustumaan projektiin ja tukemaan sitä.

Ja senhän sinä pääset tekemään tämän linkin kautta!

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen D&D:n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Fortnite OG ja alkuperäinen kartta palaavat vuonna 2024

Fortnite

-fanit huomio! Viimeaikaisen OG-kauden valtavan menestyksen jälkeen, ja sen alkuperäinen kartta ovat tekemässä paluun vuonna 2024.

Uutinen ilmoitettiin Fortniten virallisella Twitter-tilillä, jossa kehittäjät kertoivat, että OG-kausi oli ”Paljon ylittänyt odotuksia” ja että tiimi oli innoissaan tuodessaan sen takaisin.

Twiitti päättyi lauseeseen ”Sillä välin, näemme teidät taistelubusseissa”, jättäen fanit odottamaan innolla pelin paluuta juurilleen.

Tämä ilmoitus tulee Fortniten isojen kehitysten keskellä, mukaan lukien äskettäisen -tapahtuman, joka toi mukanaan Chapter 5: Underground:in. Big Bang -tapahtuma sisälsi ikimuistoisen Eminemin konsertin ja esitteli uusia -, kilpa- ja musiikkipelejä.

Jatkuvalla sitoutumisella innovaatioihin ja nostalgiaan, Fortnite on osoittautunut pysäyttämättömäksi voimaksi pelialalla. Fortnite OG:n ja sen alkuperäisen kartan paluun luvataan olevan unohtumaton kokemus uusille sekä vanhoille pelaajille.