Lego ja Epic Games työstävät lapsille suunnattua metaverseä Kommentit pois päältä artikkelissa Lego ja Epic Games työstävät lapsille suunnattua metaverseä

The Group ja kehittäjä ovat ilmoittaneet työstävänsä lapsille ja perheille suunnattua metaverseä.

Tarkoituksena on luoda mukaansatempaava, inspiroiva ja turvallinen metaverse-kokemus perheen pienimmille. Projektin aikataulu ei ole vielä selvillä.

Molemmat yritykset ovat kouliintuneita virtuaalisten maailmojen luomisessa, Epic parhaiten tunnettuna Fortnite -pelistä, jossa on järjestetty monenlaisia tapahtumia. Lego puolestaan julkaisi hiljattain -pelin.

Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi! Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons teemainen LEGO-setti on pian todellisuutta? – kyllä muuten kelpaisi!

-konserni vihjailee tulevasta yhteistyöstä Dungeons & Dragonsin kanssa juhliakseen D&D:n 50-vuotisjuhlaa, käyttäen hulvattoman limaista geelikuutiota herättääkseen Lego-kansalaisten mielenkiinnon.

Vaikka yksityiskohdat pysyvätkin vielä visusti piilossa, sosiaaliseen mediaan julkaistu lyhyt video näyttää läpinäkyvän kuution vangitsevan klassisia D&D-elementtejä kuten luurangon, kolikoita ja avaimen.

”Aika juhlia yhdessä”, LEGO-konserni kirjoitti julkaisussaan ja lisäsi: ”Odotamme innolla! Oletko valmis rakentamaan upeita seikkailuja? #LEGODnD”

Jännätään, mitäs sieltä lopulta luoksemme saapuukaan!

Lego Ideas-palveluun on jätetty ehdotus The Secret of Monkey Island -peliin perustuvasta Lego-setistä Kommentit pois päältä artikkelissa Lego Ideas-palveluun on jätetty ehdotus The Secret of Monkey Island -peliin perustuvasta Lego-setistä

Ideas -palveluun on jätetty uusi ehdotus klassisen – seikkailupelin inspiroimasta Lego-setistä. Jos projekti saa 10 000 kannattajaa, Lego harkitsee sen tekemistä viralliseksi tuotteeksi.

Ehdotetussa setissä on Guybrush Threepwood, pelin päähenkilö, seisomassa Jättiläisapinan pään edessä, joka on LeChuckin laavatäytteisen pesäkolon sisäänkäynti Monkey Islandin alla. Setti sisältää myös apina Jojo, erilaisia kivipatsaita ja apinapään avaimen.

Lego-rakentaja Gwydyon84 on luonut yksityiskohtaisen ja vaikuttavan mallin, joka tavoittaa pelin hengen. Jos olet The Secret of Monkey Island -fan, suosittelen tutustumaan projektiin ja tukemaan sitä.

Ja senhän sinä pääset tekemään tämän linkin kautta!