Lenovo tuo Marvel -sankarit lisättyyn todellisuuteen Disneyn kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Lenovo tuo Marvel -sankarit lisättyyn todellisuuteen Disneyn kanssa

Laitevalmistaja on lanseerannut uuden Dimension of Heroes -lisätyn todellisuuden pelin yhdessä Disneyn kanssa. Peliä pääsee pelaamaan samaisilla Mirage AR-laseilla joile aiempi Star Wars: Jedi Challenges ilmestyi vuonna 2017.

Itse pelissä pelaaja pääsee valitsemaan hahmon kuten Doctor Strange, Captain America, Thor, ja Captain Marvel, jolla taistellaan ikonisia Marvel vastuksia vastaan.

Lenovo Mirage AR -laite
Mirage AR -laite, ohjaimet ja majakka

Mirage AR -laite tulee maksamaan n. 250 dollaria. Se toimii käyttäjän puhelimen ja siihen ladattavan ilmaisen sovelluksen kautta. Tuettuina puhelimina ovat monien valmistajien lippulaivamallit kuten X, Galaxy S9, Xperia ZX1 jne. Laitteen mukana tulee myös kaksi ohjainta, jotka soveltuvat myös muiden pelien pelaamiseen. Laitteen ostamalla pääsee myös pelaamaan aiempaa Star Wars: Jedi Challenges -peliä.

Kommentoi

Xbox mainostaa Game Passia yhdessä tulevan Marvel tv-sarjan kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox mainostaa Game Passia yhdessä tulevan Marvel tv-sarjan kanssa

Microsoftin uudessa Game Pass mainoksessa nähdään tulevan The and the Winter Soldier sarjassa Sam Wilsonia esittävä näyttelijä Anthony Mackie.

Mainoksessa Sam astelee kauppaan, jossa myydään -pelejä. Hän kertoo työntekijälle jääneen paitsi monesta eri tapahtumasta kun hän katosi viiden vuoden ajaksi. Sam toteaa, että hänellä on paljon kirittävää ja kysyykin työntekijältä mistä kaikesta hän on jäänyt paitsi.

Kaupan työntekijänä toimii Captain America: The Winter Soldierissa lyhyesti nähty Applen työntekijä Aaron, joka osoittaakin esillä olevia Series X|S -konsoleita.

The and the Winter Soldier -sarjan ensimmäinen jakso nähdään Disney+ -palvelussa 19. maaliskuuta.

Kommentoi

Marvelin Ant-Man lisätty hahmoksi suosittuun Fortnite-peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Marvelin Ant-Man lisätty hahmoksi suosittuun Fortnite-peliin

Suursuosittuun -peliin on vuosien saatossa lisätty monenlaisia pelihahmoja ja ulkomuotoja. Esimerkiksi supersankarisarjakuvistaan ja elokuvistaan tunnetun Marvelin lukuisat hahmot aina Iron Manista Wolverineen ja Venomista Dr. Doomiin ovat olleet osana Fortnitea.

Hetki sitten peliin julkistettiin lisää supersankareita ja -vihollisia. Julkistuksissa kuitenkin puhuttiin siitä, kuinka yksi supersankari oli vahingossa jäänyt ihmisiltä huomaamatta. Kyseessähän on tietenkin Ant-Man, joka nousi suosituksi vuoden 2015 elokuvastaan.

Ant-Manilla on pelissä muutama oma kosmetiikkansa. Taisteluaseenaan hänellä on hammastikku, jonka päähän on kiinnitetty oliivi, ja selässään reppuna toimii muurahainen. Molemmat elementit ovat hyviä nyökkäyksiä sarjakuvasankarin kutistumiskyvylle.

Kommentoi