Life is Strange: True Colors saapuu Switchille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Life is Strange: True Colors saapuu Switchille joulukuussa

Life is Strange: True Colors

is Strange: True Colors -seikkailupeli on saapumassa Switch -konsolille joulukuun alussa.

Käsikonsolin versio piti alunperin ilmestyä samaan aikaan PC ja muiden konsoleiden kanssa, mutta julkaisua jouduttiin siirtämään.

Pelissä Alex on pitkään pidätellyt psyykkisiä voimiaan, jotka mahdollistavat tämän kokemaan, omimaan sekä manipuloimaan muiden tunteita. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajien ei tarvitse odottaa pelin osia, vaan se ilmestyy kokonaisena.

The is Strange: Remastered Collection on ilmestymässä myös Switchille ja muille alustoille alkuvuodesta 2022. Kokoelma nivoaa alkuperäisen pelin lisäksi Before the Storm -esiosan.

is Strange: True Colors on saatavilla 5, PlayStation 4, Xboc Series X ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi