Lightyear Frontier -pelissä yhdistyvät Stardew Valley, No Man’s Sky ja mechit Kommentit pois päältä artikkelissa Lightyear Frontier -pelissä yhdistyvät Stardew Valley, No Man’s Sky ja mechit

Lightyear Frontier

on uusi avoimen maailman peli, jossa yhdistyy maanviljely, seikkailu, rakentelu, resurssien hallinta sekä tukikohdan rakentaminen. Se on kuin yhdistelmä Stardew Valley ja No Man’s Sky -pelejä ihmismäisillä roboteilla eli mechoilla.

Pelissä yhdestä neljään pelaajaa voi co-op tilassa etsiä ja kasvattaa kasveja, kesyttää villieläimiä sekä selviytyä muukalaismaailman sääolosuhteissa rakentamalla oman tukikohdan.

Kaikki tämä tapahtuu mecha-puvun sisältä käsin ohjattuna. Resursseja keräämällä voit parantaa robottikulkinettasi ja pääset tutkimaan planeettasi kaukaisimpia kolkkia. Tutkittavana on myös kadonneen rodun jättämiä raunioita.

tulee ilmestymään ainakin PC:lle sekä Series X sekä S -konsoleille. Pelin kehityksestä vastaa ruotsalainen Frame Break -pelifirma.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin :llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi