Lil’ Wayne nähdään Ghost Recon Breakpointin uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Lil’ Wayne nähdään Ghost Recon Breakpointin uudella videolla

Ghost Recon Breakpoint

Odotettu Tom Clancy's -toimintapeli on avoimessa beetatestivaiheessa syyskuun lopussa. Sen kunniaksi pelijulkaisija Ubisoft on julkaissut pelistä näyttävän ja hauskan mainosvideon, jossa on pääosassa Grammy-palkittu räppäri Lil' Wayne.

Kanadan Vancouverissa kuvatun mainosvideon ohjauksesta vastaa muun muassa Deadpool 2 -elokuvan ohjauksesta tunnettu David Leitch. Pelivideossa lähestytään tiimipelaamista hauskanpidon ja kommunikoinnin kautta. Kun tarkkaan laaditut strategiat menevät nappiin ja pelaajat pelaavat tiukasti yhteen, on lopputulos saumaton. Tai kuten Lil' Wayne videolla hauskalla tavalla osoittaa, joskus myös täysin arvaamaton.

Pelin beetatestiversio on saatavilla sekä - ja -pelikonsoleille että -tietokoneille 26.-29. syyskuuta välisenä aikana. Pelaajat voivat ladata pelin beetaversion pelilaitteilleen jo 24. syyskuuta kello 13.00 Suomen aikaa. Epic Storesta peli on ladattavissa pc-tietokoneille kello 18.00.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, PC:lle että -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen + -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa.

Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen

25 on päivittynyt versioon 1.6, joka tuo peliin ilmaista lisäsisältöä ja useita parannuksia. Päivitys sisältää uusia työkoneita ja traktoreita sekä lukuisia optimointeja ja pelattavuusuudistuksia.

Uusia laitteita päivityksessä ovat:

  • Albutt f155A -paalinostin
  • CLAAS FL 140 -etukuormain
  • John Deere 683R -etukuormain
  • CLAAS ARION (550 – 530) -traktori
  • John Deere 6R -sarjan traktori

Päivitys parantaa pelin suorituskykyä ja vakautta sekä tuo mukanaan useita muutoksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa ModHub-päivityspainike, parannukset tekoälyn toimintaan ja eläinten tuottavuuslaskelmiin sekä lukuisat korjaukset ja optimoinnit.

on myynyt jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Peli on saatavilla :lle, |S:lle, :lle ja Macille. jatkaa pelin kehittämistä ja tukemista säännöllisillä päivityksillä ja sisältölisäyksillä.

†

Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen

on uusi suomalainen videopeli, joka sijoittuu vuoteen 1994 kuvitteelliseen Nykylän kaupunkiin. Peli yhdistää avoimen maailman toimintaa, RPG-elementtejä ja synkkää huumoria. Tarina perustuu tosielämän kokemuksiin ja käsittelee teemoja kuten ystävyys, riippuvuus ja lunastus.

Peli erottuu joukosta ainutlaatuisella sekoituksella synkkää huumoria, ronskia tarinankerrontaa ja unohtumattomia hahmoja, kuten Rahikainen, Kuikka ja Seppo (Zeze).

Pelin on kehittänyt ja sen toimitusjohtaja Henri Koskinen kuvaa peliä ”vanhaksi kunnon 1990-luvuksi”. Peli on rakennettu Unreal Engine 5:llä ja siinä on ammattimainen ääninäyttely.

Last Dropin kehityksessä on ollut mukana yli 90 harjoittelijaa ja opinnäytetyöntekijää suomalaisista ammattikorkeakouluista. Projekti on saanut 25 000 euron apurahan Digidemo Avek -rahastosta vuonna 2021.

Peli jatkaa suomalaisen peliteollisuuden perinnettä, joka alkoi 1980-luvulla harrastelijoiden toimesta ja kehittyi 1990-luvulla demoskenen kautta ammattimaisemmaksi. Last Drop edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa pelinkehityksessä, yhdistäen paikallista kulttuuria ja kansainvälistä pelattavuutta.