Lisää Yakuza -pelejä saapumassa Playstation 4 -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Lisää Yakuza -pelejä saapumassa Playstation 4 -konsolille

Yakuza 5

Sega on julkaisemassa 3, 4 ja 5 -pelit 4 -konsolille osana Remastered -kokoelmaa. Näistä ensimmäinen on jo saatavilla ja ilmestyy lokakuun 29. päivä ja helmikuun 11. päivä.

Kaikki pelit on paranneltu visuaalisesti ja ne tukevat 1080p tarkkuutta 60 fps:llä. Pelien käsikirjoitusta on myös muuteltu ja lokalisoitu vastaamaan paremmin alkuperäisiä Japanilaisia vastineitaan. Myös alkuperäisistä 3 versioista poistettuja kohtauksia ja materiaalia on lisätty näihin uusiin versioihin.

Remastered Collection on parhaillaan saatavilla Playstation Storesta.

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta Cyberpunk 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja Fast and Furious sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella Cyberpunk 2077 -peliin. Peli on saatavilla PC:lle sekä ja Xbox -konsoleille

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakeleman ja GIANTS Softwaren julkaiseman Farming Simulator 22 -maatalouspelin toisen pelivuoden kausipassi lupaa lisää tekemistä alehintaan.

Farming Simulator 22 on pelisarjansa upein ja monipuolisin julkaisu. Sen ensimmäinen pelivuosi sisälsi runsaasti tekemistä paitsi emopelissä, myös kiehtovissa lisäosissa. Pelin toinen vuosi sisältää runsaasti kiinnostavaa tekemistä. Laajennusten tiekartta kattaa neljä lisäosapakettia sekä yhden isomman pelilaajennuksen.

Paketeista ensimmäinen julkaistaan alkuvuodesta 2023. Sen jälkeen osat kaksi ja kolme julkaistaan vuoden keskivaiheilla. Neljäs lisäosapaketti sekä isompi pelilaajennus tuodaan saataville loppuvuodesta. Aktiivipelaajille ja pelin faneille onkin järkevintä ostaa toisen pelivuoden kausikortti, joka sisältää kaikki vuoden aikana julkaistavat laajennukset ja lisäosat yhdellä hinnalla. Lisäksi kausikortin ostajat saavat bonuksena järeän ja tehokkaan BM-Volvo LM 845 -työkoneen.

Lisäosia on myös mahdollista hankkia erikseen. Kausikortin ostaja kuitenkin säästää hinnassa noin 30 prosenttia yksittäisten lisäosien ostajiin verrattuna.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi