Logitech G ja Herman Miller julkaisivat uuden Vantum -pelituolin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G ja Herman Miller julkaisivat uuden Vantum -pelituolin

Logitech x Herman Miller Vantum

Vantum-pelituoli on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille pelaajille ja tukemaan ajanvietettä hyvinvoinnista tinkimättä. Pelituolin suunnittelufilosofia noudattaa ajatusta käytännöllisyyden, säädettävyyden ja käyttömukavuuden yhdistämisestä. Pelituolissa käytettävyys yhdistyy hyvinvointiin ja upeaan muotoiluun.

Vantum tukee aktiivista eteenpäin nojautuvaa asentoa, jonka on todettu parantavan keskittymiskykyä ja parantavan reagointiaikaa. Nämä ovat molemmat tärkeitä tekijöitä erityisesti kilpapelaamisessa. Tukeakseen tätä peliasentoa, Vantum on suunniteltu siten, että tuolilla istuttaessa asento on ryhdikäs, eikä niinkään taaksepäin nojaava. Sekä tuolin istuinosa että selkänoja edesauttavat pelaajan ryhtiä tukien alaselkää ja lantiota, mikä vähentää lyyhistymistä ja väsymistä.

Istuimessa on myös monipuoliset säätöasetukset, joista on helppo valita itselle sopiva asento. Säätimissä on selkeät numeromerkinnät, joten oman suosikkiasetuksen löytäminen on helppoa. Pelituolin niskatuki tukee päätä rentouttavalla tavalla, mikä vähentää niskaan kohdistuvaa rasitusta, kun pelaaja ei ole eteenpäin nojautuvassa aktiiviasennossa.

Vantum on myös ensimmäinen pelituoli, jossa on oma tukityyny yläselälle. Tämä rintakehän selkäpuolelle asettuva tuki auttaa yläselkää, niskaa ja päätä asettumaan oikeaan ja rentouttavaan asentoon. Yhdessä niskatuen kanssa yläselän tukityyny auttaa pelaajaa rentoutumaan rasittavien ja keskittymistä vaativien pelisessioiden välillä. Tästä on erityisesti apua pitkäksi venyvissä pelisessioissa.

Olipa kyse eteenpäin nojautuvasta asennosta kesken kiivasta peliä tai rentouttavasta taukohetkestä otteluiden välillä, Vantumin joustavat pehmusteet ja ainutlaatuiset materiaalivalinnat tukevat pelaajaa miellyttävästi, mutta jämäkästi. Pehmusteet tukevat pelaajaa asennosta riippumatta ja auttavat tasapainon sekä verenkierron ylläpitämisessä. Istuimen verhoilu on sataprosenttisesti kierrätettyä huippuluokan tekstiilimateriaalia.

Miellyttävän istuintuntuman ja säädettävyyden ohella Vantum on käynyt läpi pitkän tuotekehityskaaren ulkonäöllisten ominaisuuksien osalta. Käyttömukavuuden ohella on tärkeää, että istuin miellyttää silmää ja näyttää hyvältä pelaamiseen sopivassa käyttöympäristössä. Vantum huokuukin arvokkuutta, voimaa ja uhkeutta, joka nostaa pelifiiliksen kattoon. Olipa kyseessä rentouttava vapaa-ajan pelaaminen tai suorituskykyä vaativa kilpapelitapahtuma, Vantum tarjoaa ensiluokkaisen istuinkokemuksen, joka on miellyttävien materiaalien, korkealuokkaisen muotoilun ja monipuolisen säädettävyyden ansiota.

Vantum-pelituoli on valmistettu korkealaatuisista ja vastuullisesti valituista materiaaleista, kuten painevaletusta alumiinista ja lasilla vahvistetusta nailonista. Värivaihtoehtoina on valkoinen, punainen ja musta. Pelituoli on huolellisesti testattu eri käyttöolosuhteissa ja sillä on valmistajan 12 vuoden takuu.

Hinta ja saatavuus

Vantum tulee myyntiin 1 382 euron hintaan.

Kommentoi

Logitech julkaisi Mandalorian -aiheiset G A30 -pelikuulokkeista Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi Mandalorian -aiheiset G A30 -pelikuulokkeista

Logitech G A30 Mandalorian

Logitech tuo yhteistyössä Ltd:n kanssa ylistetyistä pelikuulokkeistaan upean erikoisversion, joka perustuu suosittuun The Mandalorian -televisiosarjaan.

Logitech G A30 The Mandalorian Edition -pelikuulokkeissa yhdistyy ikoninen tyyli osaksi langatonta teknologiaa ja monipuolista mukautuvuutta. Korkeatasoiset monipuolisella liitettävyydellä toimivat samalla todellisena keräilyesineenä. Kuulokkeet viestittävät ympäristölleen käyttäjänsä Star Wars -universumiin ja The Mandalorian -televisiosarjaan kohdistuvasta ihastuksesta ja arvostuksesta.

Logitechin kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-tiedonsiirtotekniikka tekevät pelikuulokkeista monipuolisen kumppanin pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Tämän lisäksi langattoman Bluetooth-yhteystekniikan ja langallisen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännän ansiosta kuulokkeet voidaan helposti liittää myös älypuhelimeen ja muihin mobiililaitteisiin. Näin The Mandalorian -televisiosarjasta tutulla Beskar-tyylillä voi edustaa näyttävästi missä tahansa.

Sekä langattomat LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteydet että stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä rinnakkain. Pelaaja voikin vaivattomasti nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista monipuolisesti yhtä aikaa. Samanaikainen äänentoisto onnistuu kolmen eri äänentoistolaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja älypuhelimeen.

Kuulokkeet ovat myös monipuolisesti säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Esimerkiksi äänenvoimakkuutta voi säätää vapaasti eri laitteista. Logitech G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti nopeasti ja vaivatta.

”A30-kuulokkeilla pelaaja voi tehdä kunniaa sekä The Mandalorian -sarjalle että koko Star Wars -universumille, ja samalla nauttia hyvästä äänentoistosta monilla eri laitealustoilla”, kommentoi Logitech G:n markkinointipäällikkö Peter Kingsley.

Kuulokekuppien ulkopintaa koristaa The Mandalorian -henkinen Beskar-värimaailma. Kuulokkeet on myös viimeistelty sarjan faneille tutuilla yksityiskohdilla, kuten Din Djarin -tunnuksin ja Mudhorn-klaanin sinettikuvioinnilla. Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät miellyttävästi korvien ympärille. Lisäksi magneettikiinnitteiset korvapehmusteet ovat irrotettavat ja voidaan tarvittaessa vaihtaa, mikä tarjoaa ensiluokkaista räätälöitävyyttä. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää taipuvuutta.

Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä korkeatasoinen irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat helposti sekä kotona että liikkuessa. Isot 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat peliäänet ja musiikin tarkasti ja erottelukykyisesti. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa yli 27 tunniksi. Äänentasoja ja taajuuskorjauksen asetuksia voidaan muokata vapaasti Logitech G -mobiilisovelluksella.

ovat yhteensopivat sekä 5-, /S-, PlayStation 4- ja Nintendo -pelikonsolien, PC-tietokoneiden että iOS- ja -mobiililaitteiden kanssa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G A30 The Mandalorian Edition - tulevat myyntiin 279 euron kuluttajahintaan.

Kommentoi

Logitech ja Playseat julkaisivat uuden ajoistuimen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech ja Playseat julkaisivat uuden ajoistuimen

Logitech Playseat Trophy

on kehittänyt yhteistyössä Playseatin kanssa korkeatasoisen ajoistuimen, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden Logitech G -rattiohjaimille ja -polkimille.

Uudenlainen ajotuoli yhdistää toisiinsa sekä G:n pelilaitteiden kehittämisen kokemuksen ja ammattitaidon että ajoistuimiin erikoistuneen Playseatin osaamisen. Helposti käyttöön otettava ja jämäkkä ohjaamokokonaisuus tuo realistisen ajamisen tunteen osaksi kenen tahansa kotia.

Playseat Trophy- G Edition -ajotuoli mahdollistaa ensiluokkaisen ajokokemuksen autopelien ammattilaisille ja virtuaaliajamisen harrastajille. Istuimen avoin muotoilu on tuttu oikeista kilpa-ajoneuvoista. Sen valmistusmateriaalina käytetty ActiFit-kangas tarjoaa keveyttä, kestävyyttä, ergonomiaa ja räätälöitävyyttä miellyttävänä kokonaisuutena. Näin istuin tukee sekä muotoilultaan että tuntumaltaan virtuaalikuljettajan suorituskykyä haastavissakin kisatilanteissa.

Istuin ja sen rakenne on suunniteltu ja muotoiltu G:n ja Playseatin ammattimaisella kokemuksella ja tietotaidolla, joista välittyy rakkaus ja intohimo pelaamista kohtaan. Lopputuloksena on ajoistuin, joka tekee ajopelien pelaamisesta entistäkin nautittavamman kokemuksen.

G ja simulaatioajaminen liittyvät irrottamattomasti toisiinsa. Aina lajin alkuajoista asti on Logitech G tuonut omat innovaationsa ajopelaajien ja simulaatioharrastajien ulottuville. Logitech G:n ainutlaatuisen suunnittelutyön ja teknologian ansiosta heidän kanssaan työskentely tuntui luonnolliselta valinnalta. Tämä yhteistyö on mahdollistanut meille ensiluokkaisen ajokehikon kehittämisen. Koska molemmilla yrityksillä on vankka tausta simulaatiopeleistä ja -tuotteista, yhdistämällä voimamme ja osaamisemme toisiinsa voimme luoda jotain ainutkertaista ajosimulaatioiden pelaajille ja autopelien harrastajille. Tarjolla on äärimmäisen monipuolinen ja mukaansatempaava ohjaamoratkaisu heille, jotka haluavat viedä virtuaaliajamisen täysin uudelle tasolle.”

kommentoi Playseatin toimitusjohtaja Tako Dijkman

”Ylil 20 vuoden ajan olemme tehneet tutkimus- ja yhteistyötä ajoammattilaisten kanssa. Tuona aikana Playseat on muodostunut ajoistuinten kiistattomaksi standardiksi, joka tuo oikeiden ajoneuvojen realismin osaksi simulaatioajamista. Playseat Trophy- G Edition -ajotuoli on täydellinen kumppani taannoin julkistetulle Logitech G PRO -rattiohjaimelle ja -polkimille. Tämän yhdistelmän ansiosta virtuaaliajaminen tuo kisa-ajamisen tunnelman kotiin.”

kommentoi Logitech G:n simulaatiotuotteiden markkinointipäällikkö Jim Hoey

Ajoistuimen yhdistämisellä ratti- ja poljinkokonaisuuteen saadaan aikaan huippuluokan simulaatiokokonaisuus. Se tarjoaa sekä räätälöitävän istuinmukavuuden että huipputason tarkan ohjauksen ja ensiluokkaisen ajotuntuman. Näin ajopelistä nauttiminen tuntuu entistä monipuolisemmalta ja realistisemmalta, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisen hallittavuuden kaikin eri tavoin. Logitech PRO -rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee vaikuttavaan vääntövoimaan. Tämä yhdessä Logitech G:n kehittämän TRUEFORCE-voimapalauteteknologian kanssa tekee ohjaimesta ainutlaatuisen miellyttävän ja realistisen kaikenlaisiin ajopeleihin.

Istuimen patentoitu ja vallankumouksellinen muotoilu on luonut simulaatioajamisen uuden standardin. Ajoistuimen kehikko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä hiiliteräksestä, jonka kestävyys on ensiluokkaista. Vahva maalipinta, korkeatasoiset terässeokset, anodisoidut alumiiniosat ja keinonahkapinta tekevät istuimesta näyttävän ja käyttöä kestävän sekä ammattilais- että kotikäytössä. Rattipoljinyhdistelmän lisäksi kehikkoon voidaan kiinnittää myös ohjaimen lisäosia.

Istuimen ActiFit-materiaali tuntuu miellyttävältä. Se myös haihduttaa tehokkaasti lämpöä. Tämä takaa miellyttävän ajotuntuman intensiivisissäkin ajohetkissä. Säädettävän rungon asennon ansiosta ajoistuimesta on helppo löytää itselle sopiva asento. Istuin on kallistettavissa eteen ja taakse sekä siirrettävissä korkeussuunnassa käyttäjän tarpeen ja mieltymysten mukaan. Lisäksi selkänojan asentoa ja erillistä alaselän tukea voi siirtää sekä näiden pehmeyttä ja kovuutta räätälöidä. Tämä yhdistettynä avaraan jalkatilaan tekee käytöstä miellyttävää eri kokoisille virtuaalikuljettajille.

Kokonaisuuden viimeistelee helposti säädettävä poljinalusta. Nopean säädön ansiosta istuin sopii vaivatta myös vaihtuvien kuljettajien tarpeisiin. Istuin on helppo laittaa kasaan, mikä mahdollistaa kevytrakenteisen kehikon siirtämisen istuimineen pois tilaa viemästä, kun sitä ei tarvita. Painoa ajoistuimella on vain 17 kilogrammaa.

Hinta ja saatavuus

Playseat Trophy-Logitech G Edition -pelituoli tulee myyntiin välittömästi 599 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi