Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen

Logitech x League of Legends

Kansainvälinen virtuaalinen tyttöbändi on tullut tunnetuksi -pelin yhteydessä ja saavuttanut valtavan suosion pelin miljoonayleisön kautta. Bändin jäsenet koostuvatkin LoL-lyhenteellä tunnetun pelin ja sen maailman sankarihahmojen vaihtoehtoisista versioista. Yhtyeen jäsenet Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine ja Kai’Sa ovat kaikki vahvasti mukana G -pelituotteissa, jotka on tyylitelty K/DA-teeman mukaisesti valkoisen, sinisen ja mustan sävyin.

Logitech x League of Legends

K/DA-pelituotevalikoima koostuu tulppakuulokkeista, kuppikuulokkeista, näppäimistöstä, kahdesta eri hiirestä ja hiirimatosta. Näin jokainen pelaaja voi koota yhdistelmästä itselleen sopivan oheislaitekokonaisuuden yhdenmukaisella tyylillä. Myös jokainen K/DA-hahmo on mukana oman yksilöllisen tuotteensa kanssa. Valovoimainen Akali tulee esiin kuppikuulokkeissa, kun taas vikkelä Ahri korostuu tulppakuulokkeiden keveydessä. Tummansävyinen Kai’Sa on langattoman hiiren pari sähäkkyydessään. Evelynn puolestaan edustaa monipuolista ja langallista pelihiirtä. Ryhmän uusin tulokas Seraphine koristaa hiirimaton pakettia ja itse hiirimatossa ovat esillä kaikki K/DA-ryhmän jäsenet. Koko ryhmän voima on vahvasti läsnä myös pelinäppäimistössä.

Siinä missä muut K/DA-tuoteperheen oheislaitteet ovat entuudestaan tuttuja, kokonaan uutena tuotteena mukana on Logitech G333 -tulppakuulokkeet. Ne ovat lajinsa ensimmäiset pelaamiseen suunnitellut tulppakuulokkeet, jotka soveltuvat sekä -pelaamiseen että älypuhelimen tai muun mobiililaitteen kanssa mukana kulkeviksi kuulokkeiksi. Alumiinirunkoisissa kuulokkeissa on erilliset elementit ylä- ja keskiäänille sekä matalille taajuuksille eli bassotoistolle. Näin äänet erottuvat selkeästi ja kirkkaasti myös pelatessa. Litteä kaapeli ei mene helpolla solmuun taskussa ja johdossa oleva mikrofoni soveltuu kaikenlaiseen puhekommunikointiin. Kuulokkeissa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä, jonka lisäksi mukana tulee usb-c-sovitin, jolla kuulokkeet saa liitettyä myös älypuhelimeen, tietokoneeseen ja pelikonsoleihin.

Logitech G Pro KDA Keyboard
Logitech G Pro KDA -näppäimistö

PC-pelaamisen keskiössä on mekaaninen Logitech G PRO K/DA -pelinäppäimistö, jossa on verraton painallusvaste, huipputason näppäinkytkimet ja monipuolisesti muokattavat ominaisuudet. Lyhyen painallusmatkan ansiosta komennot menevät nopeasti perille pelissä kuin pelissä. Näppäimistön kumppaniksi sopii joko johdollinen Logitech G502 HERO K/DA- tai langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED -pelihiiri. Siinä missä Logitech G502 HERO K/DA tarjoaa oikeakätiselle pelaajalle enemmän ergonomisuutta ja useamman painikkeen, on langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED neutraalilla muotoilullaan sopiva myös vasenkätisille pelaajille. Hiiren pariksi sopii jättikokoinen, tyylikkäällä K/DA-kuvioinnilla viimeistelty Logitech G840 K/DA -hiirimatto, joka viimeistelee uskottavan pelipöydän.

Logitech G733 KDA
Logitech G733 KDA -kuulokkeet

Koska äänikommunikaatio ja selkeä äänenlaatu ovat tärkeitä myös League of Legendsin kaltaisissa moninpeleissä, korkeatasoiset Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta LoL-pelaajalle. Langattomuutensa ansiosta nämä kuulokkeet on helppo pitää päässä vaikka tietokoneelta joutuisikin poistumaan kesken pelin tai otteluiden välissä. Monipuoliset ääni- ja puheominaisuudet sekä pehmeä pantarakenne tekevät käytöstä miellyttävää.

Kaikki Logitech G K/DA -tuoteperheen oheislaitteet on virallisesti lisensoitu ja tehty yhteistyössä pelijulkaisija Riot Gamesin kanssa. Ne tekevät kunniaa K/DA-peliyhtyeelle sekä huippusuositulle League of Legends -moninpelille, jota pidetään yhtenä maailman suosituimpana ja pelatuimpana kilpapelinä. Kahdesta vastakkain taistelevasta pelitiimistä koostuva strateginen taistelupeli on suosittu etenkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Päivittäin sitä pelaa yhtäaikaisesti jopa kahdeksan miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G K/DA -pelituotteet ovat nyt saatavana 49,95 – 149 euron hintaan.

Kommentoi

Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 uudet ominaisuudet esillä uusilla trailereilla Kommentit pois päältä artikkelissa Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 uudet ominaisuudet esillä uusilla trailereilla

Farming Simulator 22

Huippusuositun Farming Simulator -pelisarjan monipäiväinen FarmCon-virtuaalitapahtuma on käynyt läpi parin päivän aikana syksyllä ilmestyvän Farming Simulator 22 -pelin uusia ominaisuuksia.

Keskiviikkona tutustuttiin pelin vaihtuviin vuodenaikoihin, jotka vaikuttavat monella tapaa pelimaailman tapahtumiin sekä tunnelman että tekemisen osalta. Esimerkiksi lumisen talven aikana lumen auraus tarjoaa reilusti lisää tekemistä. Myös pelialueet muuttuvat visuaalisesti hyvin erilaisiksi vuodenaikojen mukaan. Vuodenaikoja esittelevä pelivideo on katsottavissa alta.

Toisena keskeisenä uutuutena esiteltiin amerikkalaisen keskilännen maisemiin sijoittuvan Elmcreekin alueen pelikarttaa. Sen valtavat aavat maisemat, suuret pellot ja idyllinen pikkukaupunki luovat vahvan tunteen täysin toisesta mantereesta kasvuympäristönä. Junarata, sillat, jokivarret ja uljaat peltomaisemat tarjoavat täydelliset puitteet oman maatilaimperiumin perustamiselle. Elmcreekin aluetta esittelevä video on katsottavissa alta.

Lisäksi tapahtumassa esiteltiin peliä yleisesti sekä pelimoottorin että pelattavuuden osalta. Myös pelin uusista tuotantoketjuista on katsottavissa kattava esittelyvideo, jonka voi katsoa alta.

Kulunut viikonloppu pyhitettiin myös FarmCon-tapahtumassa Farming Simulator League -kilpapelitapahtumalle. Sen finaaliottelut esiteltiin tänään aamupäivällä Twitch- ja YouTube-kanavilla.

Uusiutunut Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Realismiin pyrkivä moottoripyöräilypeli RiMS Racing sai uuden esittelyvideon

RiMS Racing

Elokuun puolivälissä julkaistava RiMS Racing -ajopeli keskittyy kilpamoottoripyöräilyn realismiin ja yksityiskohtaisuuteen. Uudella esittelyvideolla aiheina ovat muun muassa todellisen ajotuntuman mallintaminen peliin ja sen yksityiskohtien toteuttaminen.

Pelin tekemisestä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa pelinkehittäjät kertovat pelin tekemisestä ja realismin merkityksestä pelille. Videolla nähdään pelintekijöiden ohella myös Ducatin virallinen testikuljettaja Alessandro Valia.

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa. Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleilla sekä :lle 19. elokuuta 2021.

Kommentoi