Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen

Logitech x League of Legends

Kansainvälinen virtuaalinen tyttöbändi K/DA on tullut tunnetuksi League of Legends -pelin yhteydessä ja saavuttanut valtavan suosion pelin miljoonayleisön kautta. Bändin jäsenet koostuvatkin LoL-lyhenteellä tunnetun pelin ja sen maailman sankarihahmojen vaihtoehtoisista versioista. Yhtyeen jäsenet Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine ja Kai’Sa ovat kaikki vahvasti mukana G -pelituotteissa, jotka on tyylitelty K/DA-teeman mukaisesti valkoisen, sinisen ja mustan sävyin.

Logitech x League of Legends

K/DA-pelituotevalikoima koostuu tulppakuulokkeista, kuppikuulokkeista, näppäimistöstä, kahdesta eri hiirestä ja hiirimatosta. Näin jokainen pelaaja voi koota yhdistelmästä itselleen sopivan oheislaitekokonaisuuden yhdenmukaisella tyylillä. Myös jokainen K/DA-hahmo on mukana oman yksilöllisen tuotteensa kanssa. Valovoimainen Akali tulee esiin kuppikuulokkeissa, kun taas vikkelä Ahri korostuu tulppakuulokkeiden keveydessä. Tummansävyinen Kai’Sa on langattoman hiiren pari sähäkkyydessään. Evelynn puolestaan edustaa monipuolista ja langallista pelihiirtä. Ryhmän uusin tulokas Seraphine koristaa hiirimaton pakettia ja itse hiirimatossa ovat esillä kaikki K/DA-ryhmän jäsenet. Koko ryhmän voima on vahvasti läsnä myös pelinäppäimistössä.

Siinä missä muut K/DA-tuoteperheen oheislaitteet ovat entuudestaan tuttuja, kokonaan uutena tuotteena mukana on G333 -tulppakuulokkeet. Ne ovat lajinsa ensimmäiset pelaamiseen suunnitellut tulppakuulokkeet, jotka soveltuvat sekä pc-pelaamiseen että älypuhelimen tai muun mobiililaitteen kanssa mukana kulkeviksi kuulokkeiksi. Alumiinirunkoisissa kuulokkeissa on erilliset elementit ylä- ja keskiäänille sekä matalille taajuuksille eli bassotoistolle. Näin äänet erottuvat selkeästi ja kirkkaasti myös pelatessa. Litteä kaapeli ei mene helpolla solmuun taskussa ja johdossa oleva mikrofoni soveltuu kaikenlaiseen puhekommunikointiin. Kuulokkeissa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä, jonka lisäksi mukana tulee usb-c-sovitin, jolla kuulokkeet saa liitettyä myös älypuhelimeen, tietokoneeseen ja pelikonsoleihin.

Logitech G Pro KDA Keyboard
G Pro KDA -näppäimistö

PC-pelaamisen keskiössä on mekaaninen G PRO K/DA -pelinäppäimistö, jossa on verraton painallusvaste, huipputason näppäinkytkimet ja monipuolisesti muokattavat ominaisuudet. Lyhyen painallusmatkan ansiosta komennot menevät nopeasti perille pelissä kuin pelissä. Näppäimistön kumppaniksi sopii joko johdollinen Logitech G502 HERO K/DA- tai langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED -pelihiiri. Siinä missä Logitech G502 HERO K/DA tarjoaa oikeakätiselle pelaajalle enemmän ergonomisuutta ja useamman painikkeen, on langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED neutraalilla muotoilullaan sopiva myös vasenkätisille pelaajille. Hiiren pariksi sopii jättikokoinen, tyylikkäällä K/DA-kuvioinnilla viimeistelty Logitech G840 K/DA -hiirimatto, joka viimeistelee uskottavan pelipöydän.

Logitech G733 KDA
G733 KDA -kuulokkeet

Koska äänikommunikaatio ja selkeä äänenlaatu ovat tärkeitä myös League of Legendsin kaltaisissa moninpeleissä, korkeatasoiset G733 K/DA LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta LoL-pelaajalle. Langattomuutensa ansiosta nämä kuulokkeet on helppo pitää päässä vaikka tietokoneelta joutuisikin poistumaan kesken pelin tai otteluiden välissä. Monipuoliset ääni- ja puheominaisuudet sekä pehmeä pantarakenne tekevät käytöstä miellyttävää.

Kaikki Logitech G K/DA -tuoteperheen oheislaitteet on virallisesti lisensoitu ja tehty yhteistyössä pelijulkaisija Riot Gamesin kanssa. Ne tekevät kunniaa K/DA-peliyhtyeelle sekä huippusuositulle League of Legends -moninpelille, jota pidetään yhtenä maailman suosituimpana ja pelatuimpana kilpapelinä. Kahdesta vastakkain taistelevasta pelitiimistä koostuva strateginen taistelupeli on suosittu etenkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Päivittäin sitä pelaa yhtäaikaisesti jopa kahdeksan miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G K/DA -pelituotteet ovat nyt saatavana 49,95 – 149 euron hintaan.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi