Logitech G203 LIGHTSYNC -pelihiiri tarjoaa suorituskykyä tyylillä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G203 LIGHTSYNC -pelihiiri tarjoaa suorituskykyä tyylillä

Logitech G203 LIGHTSYNC

on tuomassa markkinoille uuden suorituskykyisen ja valovoimaisen pelihiiren. Monipuolisuudestaan huolimatta hiiri on oivallinen valinta vaikkapa uuden pelaajan ensimmäiseksi pelihiireksi.

Logitech G203 LIGHTSYNC -pelihiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja huipputarkka optinen anturi. Hiiren upea värivalaistus on vapaasti muokattavissa kirkkauden ja peräti 16,8 miljoonan värin vaihtoehdosta. Pelihiiri myös toimii suoraan paketista otettuna. Erikseen asennettavaa ohjelmistoa ei välttämättä käyttöön tarvita.

Logitech G203 LIGHTSYNC

Kaikki hiiren kuusi painiketta voidaan ohjelmoida omien tarpeiden ja halujen mukaan kätevin pikakomennoin. Tämä tapahtuu ilmaisen Logitech G HUB -ohjelmiston avulla, jolla toimintojen määrittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Sovelluksen avulla onnistuu myös erilaisten värivaloasetusten määrittäminen. Näitä ovat valaistusmuodot, kuten värien aaltoilu tai sykähtely sekä kirkkausasetukset ja käytetyt värit. Halutessaan valoihin voi valita vaikkapa värien vaihtumisen liukuvasti yhdestä toiseen.

Hiiri kommunikoi tietokoneen kanssa jopa tuhat kertaa sekunnissa eli kahdeksan kertaa normaalia hiirtä nopeammin. Tämä mahdollistaa erittäin tarkan ja nopean liikuttamisen. Hiiren optisen anturin tarkkuutta voidaan puolestaan säätää jopa 8 000 dpi-arvon tarkkuuteen asti. Hiirestä saa siis halutessaan hyvin nopeasti ja herkästi liikkuvan tai tarpeen vaatiessa hitaamman, mutta tarkemmin kohdistavan.

Lisäksi painikkeissa on painallusvasteen antava kestävä metallijousi. Tästä aiheutuvan naksahduksen ansiosta käyttäjä tuntee sormillaan painallukset myös kesken kiivaiden pelitapahtumien.

Logitech G203 LIGHTSYNC -pelihiiri tulee myyntiin toukokuussa mustana ja valkoisena. Hintaa hiirelle kertyy 39,99 euroa.

Kommentoi

Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot

Logitech G Pro X Wireless

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on julkistanut uudet ammattitason langattomat pelikuulokkeet.

Langattomissa Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa hyödynnetään Blue VO!CE -mikrofonitekniikkaa ja viiveettömän tiedonsiirron takaavaa langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Kokonaisuus on kruunattu miellyttävällä pääpannalla ja tyylikkäällä muotoilulla. Lopputuloksena on peliammattilaisten vaatimuksiin vastaavat langattomat pelikuulokkeet.

”Rakastan PRO X -pelikuulokkeitani, mutta samalla toivoin, että ne olisivat langattomat”, kommentoi TSM-tiimin League of Legends -peliveteraani Soren “Bjergsen” Bjerg. ”Nyt tämä toive on vihdoin toteutunut”.

Palkittuihin PRO X -pelikuulokkeisiin perustuva muotoilu, laadukkaat materiaalit ja huipputason tekniikka on säilytetty lähes ennallaan. Keskeisenä erona aiempaan malliin on kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-lähetystekniikka, mikä takaa huippunopean tiedonsiirron vastaanottimen ja kuulokkeiden välillä. Akunkestoa kuulokkeilla on täydellä latauksella yli 20 tuntia ja käyttöetäisyys on yli 12 metriä.

”Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED on tärkeä lisäys PRO-mallistoomme”, kommentoi Logitech G PRO -tuotepäällikkö Chris Pate. “Uudet pelikuulokkeet tarjoavat peliammattilaisille ja kilpapelaajille langatonta ääniviestintää, hyvää suorituskykyä ja miellyttävän käyttökokemuksen ilman häiritseviä johtoja.”

Logitech G Pro X Wireless

Kuulokemikrofoni hyödyntää korkeatasoista Blue VO!CE -ääniohjelmistoa, joka takaa äärimmäisen selkeän puheäänen. 50 millimetrin PRO-G -kuuloke-elementit toistavat puheääntä, peliääniä ja musiikkia äärimmäisen selkeästi ja kirkkaasti. Tämä tekee verkko- ja kilpapelaamisessa keskeisestä kommunikaatiosta miellyttävää.

Uuden sukupolven DTS 7.1 -tilaäänitekniikka auttaa kuulijaa hahmottamaan ympäristönsä ääniä entistä tarkemmin. Se osaltaan parantaa pelimaailman tapahtumiin reagoimista. Kevytrakenteisten kuulokkeiden pehmusteissa käytetään muistivaahtoa, joten kuulokkeiden käyttö ei rasita päätä tai korvia edes pitkissä pelisessioissa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin elokuussa 199 euron suositushintaan.

Kommentoi

Tällainen on Logitechin ja Herman Millerin yli tuhannen euron pelituoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tällainen on Logitechin ja Herman Millerin yli tuhannen euron pelituoli

Logitech G x Herman Miller Embody

ja Herman Miller ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja kyhänneet yli tuhannen euron arvoisen pelituolien pelituolin.

Embody Gaming Chair -nimellä kulkeva laitos pohjautuu Herman Millerin olemassaolevaan tuolisarjaan, johon on ympätty Logitechin G -pelisarjan ominaisuuksia.

Tuolissa on kattavat säädöt ergonomialle ja siinä on säädettävät selkäranka ja kyljet. Tuolissa on käytetty myös erityistä viilentävää vaahtomuovia, joka pitää takamuksen sopivissa lämpötiloissa pitkillä pelisessioilla.

Tuolin lisäksi kaksikko on lanseerannut Motia, Ratio ja Nevi -nimiset pelipöydät, joissa on tahrat ja heijastukset estävä musta mattapinnoite. Samaiseen tuotesarjaan kuuluu myös Ollin -näyttöteline.

Hintaa Embody tuolille kertyy 1 331 euroa ja sen voi hankkia itselleen Herman Millerin kotisivuilta.

Kommentoi