Logitech ja McLaren aloittavat moottoriurheilun uuden aikakauden Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech ja McLaren aloittavat moottoriurheilun uuden aikakauden

McLaren x Logitech

Maailman johtaviin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on uudistanut yhteistyösopimuksensa kilpa-autoilusta tutun -automerkin kanssa.

Yhtiöiden yhteistyön tavoitteena on viedä kilpa-ajot ja moottoriurheilu uudelle tasolle hämärtämällä perinteisen ja virtuaalisen autourheilun välistä rajaa. Yhteistyöllä halutaan yhdistää McLarenin runsas kokemus autojen ja moottoriurheilun saralla Logitech G:n ammattitaitoon peliohjainten ja lisälaitteiden sekä elektronisen urheilun puolella. Yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan jo kuluvan vuoden aikana.

”Logitech G on tukenut McLarenin elektronisen urheilun pyrkimyksiä alusta alkaen. Olen erittäin innokas laajentamaan yhteistyötä McLaren Racing and Automotiven puolelle”, kommentoi McLaren Racingin myynti- ja markkinointipäällikkö Mark Waller. ”Logitech G on ainutlaatuinen kumppani, joka tuo pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja korkealuokkaiset pelituotteet. Olemme innoissamme voidessamme tuoda uuden G Challenge -kokemuksen pelaajille ja samalla avata uuden väylän autourheilun pariin.”

McLaren x Logitech

Logitech G ja McLaren ovat olleet virtuaalisen moottoriurheilun eturintamassa sen alkuhetkistä lähtien. McLaren Shadow Projectin ja Logitech G Challengen kaltaiset ajokisat ovat olleet merkittävässä roolissa virtuaaliajoyhteisöjen nopeassa kasvussa. Vuosien 2018 ja 2019 aikana nämä kisat houkuttelivat mukaan yhteensä yli miljoona pelaajaa tietokone- ja mobiilipelialustoilla. Tänä vuonna McLaren ja Logitech keskittyvät yhteistyössä rakentamaan G Challenge 2020 -kisoista kaikkien aikojen suurimman ja houkuttelevimman virtuaalisen ajopelitapahtuman.

”McLaren on moottoriurheilun ja äärimmäisen kilpailullisen Formula 1 -sarjan pioneereja. Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta ja näkemyksemme laajentamisesta virtuaalisen autourheilun saralla, joka vie pelialan entistä pidemmälle”, kommentoi pelisimulaatio-osaston johtaja Vincent Borel. ”Yhdessä McLarenin kanssa luomme entistä kiehtovamman virtuaaliajokokemuksen, joka herättää meissä kaikissa aidon kilpaurheilun tunteen.”

Logitech G Challenge -verkkokisojen lähtölasku alkaa tänään. Kisojen tilannetta päivitetään tapahtuman sivustolla osoitteessa .

Kommentoi

Logitech julkaisi kevyet, värikkäät ja langattomat G435 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi kevyet, värikkäät ja langattomat G435 -pelikuulokkeet

Logitech G435

Langattomat ja värikkäät G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat käytössä äärimmäisen kevyet ja miellyttävät. Ne on suunniteltu käytettävyys, näyttävyys ja kestävä kehitys etusijalla. Samalla ne on tehty mahdollisimman monipuoliseen käyttöön, mikä korostuu kahden rinnakkaisen langattoman teknologian käytöllä. Myös hinta on ominaisuuksiin nähden äärimmäisen kilpailukykyinen.

”Valistuneet kuluttajat ja etenkin nuoret pelaajat välittävät luonnosta ja ilmastonmuutoksesta. Kuitenkin myös hinta, käytettävyys ja ominaisuudet ovat kaikki tärkeitä asioita tuotetta valitessa”, kommentoi tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Olemme suunnitelleet G435-pelikuulokkeet nämä arvot mielessämme. Ne ovat kaikkien aikojen keveimmät, edullisimmat ja ympäristöystävällisimmät langattomat pelikuulokkeemme. Niiden kanssa ei kuitenkaan ole tehty kompromisseja tyylin, monipuolisuuden, liitettävyyden tai kehittyneen tekniikan, kuten mikrofonin keilanmuodostuksen ja monialustatuen, suhteen.”

Vain 165 gramman painoiset kuulokkeet tuntuvat keveytensä ja muotoilunsa ansiosta uskomattoman huomaamattomilta. Tämä mahdollistaa kuulokkeiden käytön pitkäkestoisissa pelisessioissa ilman pään tai niskanalueen väsymistä. Joustavan sangan ansiosta Logitech G435 -pelikuulokkeet sopivat miellyttävästi lähes kaikille käyttäjille. Pelikuulokkeissa on myös toiminto turvallisen äänenvoimakkuuden käytölle, mikä rajoittaa äänentoiston 85 desibeliin niin haluttaessa. Tätä pidetään turvarajana pitkään jatkuvalle ja yhtäjaksoiselle äänentoistolle.

Logitechin ympäristöystävällisimmät langattomat pelikuulokkeet on myös sertifioitu hiilineutraaleiksi. Tämä tarkoittaa, että Logitech osallistuu korkealaatuisiin päästöhyvityksiin alentaakseen tuotteen valmistumisesta koituvia päästöjä hiilineutraalille tasolle. Lisäksi pelikuulokkeiden muoviosista vähintään 22 prosenttia on kierrätysmuovia ja pakkauksen paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Valitsemalla Logitech G435 -pelikuulokkeet käyttäjä osoittaa tukensa vastuulliselle kuluttamiselle ja kestävälle kehitykselle. Lisätietoa aiheesta löytyy Logitechin kotisivuilta.

Pelikuulokkeiden langattomassa tekniikassa yhdistyvät sekä LIGHTSPEED-teknologia että alhaisen viiveen Bluetooth-teknologia. Näin kuulokkeet voidaan liittää langattomasti PC:seen, PlayStation 4 tai PlayStation 5 -konsoliin tai mobiililaitteeseen. Tietokoneeseen tai konsoliin kuulokkeet liitetään langattomasti kuulokkeiden mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella, joka toimii huippunopeasti 2,4 gigahertsin taajuudella pelaajien tarpeita palvellen. Bluetooth-yhteyttä hyödynnetään älypuhelimeen liitettäessä, esimerkiksi mobiilipelien kanssa ja musiikkia kuunneltaessa.

Kuulokkeiden 40 millimetrin elementit toistavat ääntä vaikuttavan tarkasti, kirkkaasti ja jämerästi. Kuulokkeet ovat Discord-sertifioidut sekä Dolby Atmos- ja Windows Sonic -yhteensopivat. Kuulokkeissa on myös keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jolloin erillistä eteen taittuvaa sankamikrofonia ei tarvita. Keilanmuodostus vähentää myös taustaääniä ja vahvistaa samalla puheääntä. Näin käyttäjän puheääni kuuluu selvästi ja erottuvasti myös pelaamisen ohella keskusteluun osallistuville.

Logitech G435 -pelikuulokkeet ovat saatavana kolmena eri väriyhdistelmänä. Näitä ovat mustan ja neonkeltaisen yhdistelmä, sinisen ja vadelmanpunaisen sekoitus sekä luonnonvalkoista ja syreeninliilaa yhdistävä vaihtoehto. Värien leikkisyys tuo pirteyttä pelikuulokkeisiin ja antaa käyttäjälleen mahdollisuuden heijastaa omia mieltymyksiään näyttävällä tavalla. Kuulokekupeissa on myös sokeainkirjoitusta näkövammaisia varten, jotta kuulokkeet on helpompi ottaa käyttöön oikein päin.

Hinta ja saatavuus

Logitech G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin 79,99 euron hintaan.

Kommentoi

Logitechin uusi kaiutintelakka siivoaa kotitoimiston kaapelisotkuista Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin uusi kaiutintelakka siivoaa kotitoimiston kaapelisotkuista

Logi Dock

on julkaissut uuden kaiuttimen ja telakan yhdistelmän, johon saa kiinnitettyä viisi USB-laitetta ja joka samalla lataa läppärisi.

Logi Dock -laitteesta löytyy varsinaisen kaiuttimen lisäksi kaksi USB-C -liitintä, kaksi USB-A 3.0 -liitintä, DisplayPort -liitin, tuki Kensington lukitukselle, yksi USB-C -liitin läppäriin sekä Bluetooth -yhteys.

Lisäksi laitteessa on painikkeita, joilla voit hallita esimerkiksi Google Meet, Microsoft Teams tai Zoom -kokouksia. Kaiuttimessa on myös sisäärakennettu melunsuodatin.

Logi Dock saapuu myyntiin vuoden lopulla 2021 ja hintaa sille kertyy n. 300 euroa. Laite on saatavilla grafiitin harmaana ja valkoisena.

Kommentoi