Logitech ja McLaren aloittavat moottoriurheilun uuden aikakauden Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech ja McLaren aloittavat moottoriurheilun uuden aikakauden

McLaren x Logitech

Maailman johtaviin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on uudistanut yhteistyösopimuksensa kilpa-autoilusta tutun -automerkin kanssa.

Yhtiöiden yhteistyön tavoitteena on viedä kilpa-ajot ja moottoriurheilu uudelle tasolle hämärtämällä perinteisen ja virtuaalisen autourheilun välistä rajaa. Yhteistyöllä halutaan yhdistää McLarenin runsas kokemus autojen ja moottoriurheilun saralla Logitech G:n ammattitaitoon peliohjainten ja lisälaitteiden sekä elektronisen urheilun puolella. Yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan jo kuluvan vuoden aikana.

”Logitech G on tukenut McLarenin elektronisen urheilun pyrkimyksiä alusta alkaen. Olen erittäin innokas laajentamaan yhteistyötä McLaren Racing and Automotiven puolelle”, kommentoi McLaren Racingin myynti- ja markkinointipäällikkö Mark Waller. ”Logitech G on ainutlaatuinen kumppani, joka tuo pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja korkealuokkaiset pelituotteet. Olemme innoissamme voidessamme tuoda uuden G Challenge -kokemuksen pelaajille ja samalla avata uuden väylän autourheilun pariin.”

McLaren x Logitech

Logitech G ja McLaren ovat olleet virtuaalisen moottoriurheilun eturintamassa sen alkuhetkistä lähtien. McLaren Shadow Projectin ja Logitech G Challengen kaltaiset ajokisat ovat olleet merkittävässä roolissa virtuaaliajoyhteisöjen nopeassa kasvussa. Vuosien 2018 ja 2019 aikana nämä kisat houkuttelivat mukaan yhteensä yli miljoona pelaajaa tietokone- ja mobiilipelialustoilla. Tänä vuonna McLaren ja Logitech keskittyvät yhteistyössä rakentamaan G Challenge 2020 -kisoista kaikkien aikojen suurimman ja houkuttelevimman virtuaalisen ajopelitapahtuman.

”McLaren on moottoriurheilun ja äärimmäisen kilpailullisen Formula 1 -sarjan pioneereja. Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta ja näkemyksemme laajentamisesta virtuaalisen autourheilun saralla, joka vie pelialan entistä pidemmälle”, kommentoi pelisimulaatio-osaston johtaja Vincent Borel. ”Yhdessä McLarenin kanssa luomme entistä kiehtovamman virtuaaliajokokemuksen, joka herättää meissä kaikissa aidon kilpaurheilun tunteen.”

Logitech G Challenge -verkkokisojen lähtölasku alkaa tänään. Kisojen tilannetta päivitetään tapahtuman sivustolla osoitteessa .

Logitech Combo Touch -suojakuoret nyt saatavilla uusille iPad Air- ja iPad Pro -malleille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech Combo Touch -suojakuoret nyt saatavilla uusille iPad Air- ja iPad Pro -malleille

Logitech Combo Touch

on tuonut markkinoille uudet Combo Touch -suojakuoret uudelle iPad Airille ja ohuelle ja kevyelle iPad Prolle. Nämä monipuoliset suojakuoret yhdistävät laadukkaan näppäimistön, ohjausalustan ja suojan, ja ne on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista.

Combo Touch on ohuin ja kevyin Logitech-suojakuori tähän mennessä, joten se on helppo kuljettaa mukana ja mahdollistaa tuottavuuden missä tahansa. Näppäimistö tarjoaa ensiluokkaisen kirjoituskokemuksen ja iPadOS-pikanäppäimet mediatoiston ja äänenvoimakkuuden hallintaan. Suurella kosketusalustalla on tuki Multi-Touch-eleohjauksille.

Suojakuori on muotoiltu iPadin mukaisesti ja suojaa laitetta naarmuilta ja kolhuilta. Se kääntyy kätevästi luku- ja kirjoitusasentoon ja saa virtansa suoraan iPadin Smart Connector -liittimestä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Combo Touch on saatavana iPad Prolle grafiitin värisenä ja iPad Airille Oxfordin harmaana. Hinnat vaihtelevat 229 ja 259 euron välillä iPad-mallista ja tuumakoosta riippuen.

Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena

on tuonut suosittujen Yeti GX- ja Yeti Orb -mikrofonien mallistoon myös valkoiset versiot.

Logitech G Yeti Orb

Logitech G Yeti Orb -pallomikrofoni on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti aloitteleville striimaajille. Mikrofonin hertan muotoinen suuntakuvio tallentaa äänen selkeästi ja taustahäly jää pois. Yeti Orbissa on myös RGB-valot, jotka voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan.

Logitech G Yeti GX

Logitech G Yeti GX -pöytämikrofoni on suunniteltu vaativimmillekin striimaajille ja pelaajille. Se hyödyntää dynaamista kapseliteknologiaa ja superhertan muotoista suuntakuviota, jotka takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Mikrofonissa on myös kätevä vierityspainike äänentason säädölle ja Smart Audio Lock -toiminto, jolla voi lukita halutut ääniasetukset.

Logitech G Yeti Studio

Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se on suunniteltu podcasteihin, videolähetyksiin ja striimeihin. Mikrofonissa on +25 desibelin esivahvistin, joka takaa herkän äänentoiston ja mahdollistaa myös hiljaisten äänten taltioinnin. Yeti Studiossa on myös ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja XLR-liitäntä, jolla mikrofoni voidaan liittää ulkoiseen mikseriin tai muihin äänilaitteisiin.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofoneissa on Logitech G LIGHTSYNC RGB -valaistusteknologia. Kaikkia kolmea mikrofonia voi hallita Logitech G HUB -ohjelmiston monipuolisilla ominaisuuksilla. Lisäksi kaikissa mikrofoneissa hyödynnetään ensiluokkaista Blue VO!CE -äänitekniikkaa, jonka ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä ja erottelukykyiseltä.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Studio -mikrofonit ovat myös yhteensopivia erikseen hankittavan Compass-tukivarren kanssa.

Logi PLAY Days

Logi PLAY Days -kampanja alkaa tänään 2. toukokuuta 2024 ja juhlii peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Yeti Orb, Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Studio ja Logitech G Compass ovat myynnissä 69, 159, 349 ja 129 € hinnoin.