Logitech ja Playseat julkaisivat uuden ajoistuimen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech ja Playseat julkaisivat uuden ajoistuimen

Logitech Playseat Trophy

on kehittänyt yhteistyössä Playseatin kanssa korkeatasoisen ajoistuimen, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden Logitech G -rattiohjaimille ja -polkimille.

Uudenlainen ajotuoli yhdistää toisiinsa sekä Logitech G:n pelilaitteiden kehittämisen kokemuksen ja ammattitaidon että ajoistuimiin erikoistuneen Playseatin osaamisen. Helposti käyttöön otettava ja jämäkkä ohjaamokokonaisuus tuo realistisen ajamisen tunteen osaksi kenen tahansa kotia.

Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli mahdollistaa ensiluokkaisen ajokokemuksen autopelien ammattilaisille ja virtuaaliajamisen harrastajille. Istuimen avoin muotoilu on tuttu oikeista kilpa-ajoneuvoista. Sen valmistusmateriaalina käytetty ActiFit-kangas tarjoaa keveyttä, kestävyyttä, ergonomiaa ja räätälöitävyyttä miellyttävänä kokonaisuutena. Näin istuin tukee sekä muotoilultaan että tuntumaltaan virtuaalikuljettajan suorituskykyä haastavissakin kisatilanteissa.

Istuin ja sen rakenne on suunniteltu ja muotoiltu Logitech G:n ja Playseatin ammattimaisella kokemuksella ja tietotaidolla, joista välittyy rakkaus ja intohimo pelaamista kohtaan. Lopputuloksena on ajoistuin, joka tekee ajopelien pelaamisesta entistäkin nautittavamman kokemuksen.

”Logitech G ja simulaatioajaminen liittyvät irrottamattomasti toisiinsa. Aina lajin alkuajoista asti on Logitech G tuonut omat innovaationsa ajopelaajien ja simulaatioharrastajien ulottuville. Logitech G:n ainutlaatuisen suunnittelutyön ja teknologian ansiosta heidän kanssaan työskentely tuntui luonnolliselta valinnalta. Tämä yhteistyö on mahdollistanut meille ensiluokkaisen ajokehikon kehittämisen. Koska molemmilla yrityksillä on vankka tausta simulaatiopeleistä ja -tuotteista, yhdistämällä voimamme ja osaamisemme toisiinsa voimme luoda jotain ainutkertaista ajosimulaatioiden pelaajille ja autopelien harrastajille. Tarjolla on äärimmäisen monipuolinen ja mukaansatempaava ohjaamoratkaisu heille, jotka haluavat viedä virtuaaliajamisen täysin uudelle tasolle.”

kommentoi Playseatin toimitusjohtaja Tako Dijkman

”Ylil 20 vuoden ajan olemme tehneet tutkimus- ja yhteistyötä ajoammattilaisten kanssa. Tuona aikana Playseat on muodostunut ajoistuinten kiistattomaksi standardiksi, joka tuo oikeiden ajoneuvojen realismin osaksi simulaatioajamista. Playseat Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli on täydellinen kumppani taannoin julkistetulle Logitech G PRO -rattiohjaimelle ja -polkimille. Tämän yhdistelmän ansiosta virtuaaliajaminen tuo kisa-ajamisen tunnelman kotiin.”

kommentoi Logitech G:n simulaatiotuotteiden markkinointipäällikkö Jim Hoey

Ajoistuimen yhdistämisellä ratti- ja poljinkokonaisuuteen saadaan aikaan huippuluokan simulaatiokokonaisuus. Se tarjoaa sekä räätälöitävän istuinmukavuuden että huipputason tarkan ohjauksen ja ensiluokkaisen ajotuntuman. Näin ajopelistä nauttiminen tuntuu entistä monipuolisemmalta ja realistisemmalta, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisen hallittavuuden kaikin eri tavoin. Logitech PRO -rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee vaikuttavaan vääntövoimaan. Tämä yhdessä Logitech G:n kehittämän TRUEFORCE-voimapalauteteknologian kanssa tekee ohjaimesta ainutlaatuisen miellyttävän ja realistisen kaikenlaisiin ajopeleihin.

Istuimen patentoitu ja vallankumouksellinen muotoilu on luonut simulaatioajamisen uuden standardin. Ajoistuimen kehikko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä hiiliteräksestä, jonka kestävyys on ensiluokkaista. Vahva maalipinta, korkeatasoiset terässeokset, anodisoidut alumiiniosat ja keinonahkapinta tekevät istuimesta näyttävän ja käyttöä kestävän sekä ammattilais- että kotikäytössä. Rattipoljinyhdistelmän lisäksi kehikkoon voidaan kiinnittää myös ohjaimen lisäosia.

Istuimen ActiFit-materiaali tuntuu miellyttävältä. Se myös haihduttaa tehokkaasti lämpöä. Tämä takaa miellyttävän ajotuntuman intensiivisissäkin ajohetkissä. Säädettävän rungon asennon ansiosta ajoistuimesta on helppo löytää itselle sopiva asento. Istuin on kallistettavissa eteen ja taakse sekä siirrettävissä korkeussuunnassa käyttäjän tarpeen ja mieltymysten mukaan. Lisäksi selkänojan asentoa ja erillistä alaselän tukea voi siirtää sekä näiden pehmeyttä ja kovuutta räätälöidä. Tämä yhdistettynä avaraan jalkatilaan tekee käytöstä miellyttävää eri kokoisille virtuaalikuljettajille.

Kokonaisuuden viimeistelee helposti säädettävä poljinalusta. Nopean säädön ansiosta istuin sopii vaivatta myös vaihtuvien kuljettajien tarpeisiin. Istuin on helppo laittaa kasaan, mikä mahdollistaa kevytrakenteisen kehikon siirtämisen istuimineen pois tilaa viemästä, kun sitä ei tarvita. Painoa ajoistuimella on vain 17 kilogrammaa.

Hinta ja saatavuus

Playseat Trophy-Logitech G Edition -pelituoli tulee myyntiin välittömästi 599 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena

on tuonut suosittujen Yeti GX- ja Yeti Orb -mikrofonien mallistoon myös valkoiset versiot.

Logitech G Yeti Orb

Logitech G Yeti Orb -pallomikrofoni on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti aloitteleville striimaajille. Mikrofonin hertan muotoinen suuntakuvio tallentaa äänen selkeästi ja taustahäly jää pois. Yeti Orbissa on myös RGB-valot, jotka voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan.

Logitech G Yeti GX

Logitech G Yeti GX -pöytämikrofoni on suunniteltu vaativimmillekin striimaajille ja pelaajille. Se hyödyntää dynaamista kapseliteknologiaa ja superhertan muotoista suuntakuviota, jotka takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Mikrofonissa on myös kätevä vierityspainike äänentason säädölle ja Smart Audio Lock -toiminto, jolla voi lukita halutut ääniasetukset.

Logitech G Yeti Studio

Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se on suunniteltu podcasteihin, videolähetyksiin ja striimeihin. Mikrofonissa on +25 desibelin esivahvistin, joka takaa herkän äänentoiston ja mahdollistaa myös hiljaisten äänten taltioinnin. Yeti Studiossa on myös ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja XLR-liitäntä, jolla mikrofoni voidaan liittää ulkoiseen mikseriin tai muihin äänilaitteisiin.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofoneissa on Logitech G LIGHTSYNC RGB -valaistusteknologia. Kaikkia kolmea mikrofonia voi hallita Logitech G HUB -ohjelmiston monipuolisilla ominaisuuksilla. Lisäksi kaikissa mikrofoneissa hyödynnetään ensiluokkaista Blue VO!CE -äänitekniikkaa, jonka ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä ja erottelukykyiseltä.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Studio -mikrofonit ovat myös yhteensopivia erikseen hankittavan Compass-tukivarren kanssa.

Logi PLAY Days

Logi PLAY Days -kampanja alkaa tänään 2. toukokuuta 2024 ja juhlii peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Yeti Orb, Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Studio ja Logitech G Compass ovat myynnissä 69, 159, 349 ja 129 € hinnoin.

Logitech tuo tekoälyn yhden näppäimen ulottuville Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo tekoälyn yhden näppäimen ulottuville

on julkaissut uuden Logi AI Prompt Builder -lisätoiminnon, joka tuo Open AI:n ChatGPT:n tekoälyn helposti kaikkien Logitechin näppäimistöjen ja hiirten käyttäjien ulottuville.

Logi AI Prompt Builder on kätevä lisäikkuna, joka avautuu Logi Options+ -sovelluksen avulla yhden napin painalluksella. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla teksti uudelleen, tehdä siitä yhteenveto tai kääntää sen jopa suomeksi.

Logi AI Prompt Builder on saatavana ilmaiseksi Windows- ja Mac-käyttäjille Logi Options+ -sovelluksen kautta. Sen käyttöliittymä toimii toistaiseksi vain englanniksi, mutta komentoja sille voi antaa myös suomeksi.

Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmäpaketti

Logitech Signature Slim K950 on uusi tyylikäs ja minimalistinen näppäimistö, joka on varustettu matalaprofiilisilla näppäimillä. Se on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa ja helppokäyttöinen. Näppäimistö on loistava valinta työpöydälle, kotitoimistolle tai vaikkapa satunnaiseen viihteeseen.

Signature Slim K950 -näppäimistön voi hankkia myös kätevänä pakettina hiiren kanssa, jolloin saat Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmän. Paketin mukana tuleva hiiri on muotoiltu sulavalinjaiseksi ja se on mukava kädessä pidettävä.

Molemmissa vaihtoehdoissa on panostettu käyttömukavuuteen. Näppäimet ovat hiljaiset ja niissä on kevyt painallus. Lisäksi tärkeimmät toiminnot ovat helposti saatavilla ergonomisen designin ansiosta. Logitech Signature Slim -sarja on loistava valinta erityisesti paljon kirjoittaville ja sisällöntuottajille.

Logitech on sitoutunut kestävään kehitykseen ja kaikki sen tuotteet suunnitellaan minimoimaan tuotannon hiilijalanjälki. Yritys on myös sitoutunut olemaan ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen.

Hinta ja saatavuus

  • Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö: 89 euroa
  • Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmäpaketti: 119 euroa
  • Saatavilla grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena