Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi laadukkaan Blue Icepop -mikrofonin Logitech G- ja ASTRO -kuulokkeisiin

Blue Icepop x ASTRO A40

Icepop on helppo ja huippulaadukas mikrofonipäivitys G PRO- ja A40 TR -pelikuulokkeisiin. Icepop on korkealaatuinen varsimikrofoni, jossa on räätälöity Bluen äänimaailma kompaktissa koossa. Icepop-varsimikrofonissa on studiotason 10 millimetrin kondensaattorimikrofoni, joka tallentaa rikkaat, kristallinkirkkaat äänet ja tarjoaa näin ainutlaatuisen äänenlaadun pelien kommunikointiin, videotallennukseen ja suoratoistoon.

Uusi Icepop -varsimikrofoni on helppo vaihtaa kuulokkeiden alkuperäisen varsimikrofonin tilalle. Varsimikrofonissa on 3,5 millimetrin liitin, jonka voi irrottaa kuulokkeista kevyesti vetämällä ja Icepop-varsimikrofoni työnnetään samaan liitäntään vanhan tilalle.

Blue Icepop x ASTRO A40
Icepop ja A40 -kuulokkeet

G PRO -kuulokkeiden käyttäjät voivat myös muokata ääntään GHUB-ohjelmiston VO!CE -sovelluksella. Se sisältää monipuolisen valikoiman äänityökaluja ja tehosteita, joilla voi saavuttaa ammattimaisen äänenlaadun. Reaaliaikaiset ​​äänisuodattimet vähentävät myös kohinaa ja tekevät äänestä rikkaamman ja puhtaamman.

Hinta ja saatavuus

Icepop tulee saataville välittömästi 49 euron suositushintaan. Hinnat sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa metsästyspelien faneille pelattavaa pikkurahalla

theHunter: Call of the Wild

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoaa uusimmalla pelipaketillaan theHunter: Call of the Wild -metsästyspeliä sekä kaikkia sen lukuisia lisäosia kuten Bloodhound, Rancho del Arroyo sekä Te Awaroa National Park.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat theHunter: Call of the Wild -pelin.
  • Mikäli maksat paketista 6,33 euroa saat peruspelin lisäksi myös Trophy Lodge Spring Creek Manor, Weapon Pack 2, Parque Fernando, Duck and Cover Pack, Vurhonga Savanna, Wild Goose Chase Gear, Weapon Pack 1, Medved-Taiga, ATV SABER 4X4 sekä Tents & Ground Blinds -lisäosat.
  • Jos maksat 12,96 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi Rancho del Arroyo, Bloodhound, Te Awaroa National Park, Silver Ridge Peaks, Smoking Barrels Weapon Pack, Cuatro Colinas Game Reserve, Saseka Safari Trophy Lodge, High-Tech Hunting Pack, Weapon Pack 3, Yukon Valley sekä Treestand & Tripod Pack -lisäosat.

Paketti on ostettavissa aina lokakuun 29. päivään asti. Peli on Steam -koodi :lle.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli Riders Republic tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että PC:lle ja Google Stadia-pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille että PC:lle Epic Games Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi