Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet

Logitech G535 Lightspeed

Maailman johtavimpiin oheislaitteitteiden valmistajiin kuuluva julkisti kevyet ja langattomat G535 Lightspeed -pelikuulokkeet, joissa on joustava ja vaihdettava pääpanta.

Langattomat G535 Lightspeed -pelikuulokkeet ovat materiaaliensa ansiosta erittäin kevyet ja miellyttävät käytössä. Mustissa pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta, joka on myös vaihdettavissa toiseen. Kuulokeosissa pehmusteena on muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 236 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa.

Langattomissa pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 33 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. -sertifioitujen kuulokkeiden 40 millimetrin elementit takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

Pelikuulokkeiden langaton Lightspeed-teknologia mahdollistaa niiden liittämisen langattomasti tietokoneeseen ja -pelikonsoliin mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella. Kuulokkeissa on laadukas varsimikrofoni, joka tarvittaessa taittuu pystyyn pois tieltä samalla mykistäen itsensä.

Hinta ja saatavuus

G535 Lightspeed -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä :lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä :lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

A Plague Tale: Requiem julkaistaan sekä PlayStation 5, ja S- sekä Switch -konsoleille että :lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi