Logitech kosiskelee e-urheilijoita uudella G Pro Wireless -pelihiirellä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech kosiskelee e-urheilijoita uudella G Pro Wireless -pelihiirellä

on julkaissut langattoman G Pro Wireless -pelihiiren. Laite on erityisesti suunniteltu e-urheilijoita silmälläpitäen.

Hiiressä on käytetty yrityksen Lightspeed -teknologiaa, joka mahdollistaa lähes lagittoman pelikokemuksen. Hiiren paino on alle 80 grammaa ja sen lataus tapahtuu langattomasti PowerPlay -ominaisuuden ansiosta. Hiiren sensorin tarkkuus on 16 000 DPI:tä.

Logitech on samalla päivittänyt myös hiiren langallisen version sensorit samaan tarkkuuteen.

Logitech G Pro Wireless ilmestyy elokuun lopulla ja maksaa noin 150 dollaria. Hiiren langallinen versio maksaa 70 dollaria.

Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet Kommentit pois päältä artikkelissa Äänentoistoa kesän seikkailuihin – Ultimate Ears EVERBOOM ja neljännen sukupolven BOOM-matkakaiuttimet

Logitechin omistama , maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, on tänään julkistanut uuden EVERBOOM-kaiuttimen ja päivittänyt koko BOOM-malliston kierrätysmateriaaleilla ja uusilla ominaisuuksilla.

Täysin uudistettu Ultimate Ears EVERBOOM

Uusi Ultimate Ears EVERBOOM on kestävä, helposti mukana kulkeva ja ääntä 360 asteen säteellä toistava matkakaiutin. Soveltuen niin patikkaretkille kuin rannallekin, EVERBOOM tarjoaa kristallinkirkkaan äänentoiston kaikilla taajuuksilla.

 • 360 asteen äänentoisto: Akustisesti optimoitu muotoilu ja korkeatasoiset komponentit takaavat selkeän äänentoiston missä tahansa.
 • Kestävä ja kelluva: IP67-luokituksen mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä kelluva rakenne tekevät kaiuttimesta sopivan kaikenlaisiin seikkailuihin.
 • Pitkä akunkesto: Jopa 20 tuntia äänentoistoa yhdellä latauksella.
 • Langaton Bluetooth-yhteys: Jopa 55 metrin etäisyys äänilähteestä.
 • NFC-yhteys: Nopea ja helppo Bluetooth-yhteyden muodostaminen Android-puhelimella.
 • Kiinnityshaka: Helppo kiinnittää reppuun, vyöhön tai polkupyörään.

Uudistetut kestosuosikit – WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4

Neljännen sukupolven BOOM-mallien uudistuksiin kuuluvat upeat värisävyt, sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä USB-C-latausliitäntä. BOOM 4- ja MEGABOOM 4 -kaiuttimissa on aiempaa jykevämpi äänentoisto tehokkaamman bassoelementin ansiosta. WONDERBOOM 4:ssä on uutena ominaisuutena podcast-kuuntelutila, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Kestävää kehitystä

Kaikki Ultimate Ears -kaiuttimet on suunniteltu ympäristöystävällisesti. EVERBOOM-kaiuttimen muoviosista on kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia, WONDERBOOM 4:ssä vähintään 31 prosenttia, BOOM 4:ssä vähintään 52 prosenttia ja MEGABOOM 4:ssä vähintään 54 prosenttia. Kaikkien kaiutinmallien pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta.

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EVERBOOM, WONDERBOOM 4, BOOM 4 ja MEGABOOM 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla. Hinnat ovat 279, 99, 149 ja 199 euroa.

Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö

on tuonut markkinoille uuden G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön, joka on suunniteltu vaativille pelaajille. Näppäimistö on kompakti ja matalaprofiilinen, ja siinä on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten langaton LIGHTSPEED-yhteys, KEYCONTROL-näppäinmekaniikka ja LIGHTSYNC RGB -valaistus.

G515 LIGHTSPEED TKL on TKL-muotoiltu, eli siinä ei ole numeronäppäimistöä. Tämä tekee näppäimistöstä kompaktimman ja helpommin mukana kulkevan. Matalaprofiilinen muotoilu on myös ergonominen ja mukava käyttää.

Näppäimistössä on Logitechin uudet GL-näppäinkytkimet, jotka ovat saatavana sekä lineaarisina että taktiilisina versioina. Kytkimet ovat lyhyen matkan ja kevyen painalluksen, mikä tekee niistä nopeita ja responsiivisia. Näppäimistössä on myös PBT-näppäinhatut, jotka ovat kestäviä ja miellyttävän tuntuisia.

G515 LIGHTSPEED TKL:ssä on useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pelaajille. Näitä ovat:

 • Langaton LIGHTSPEED-yhteys, joka tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn
 • KEYCONTROL-näppäinmekaniikka, jonka avulla voit muokata näppäinten toimintoja
 • LIGHTSYNC RGB -valaistus, jonka avulla voit mukauttaa näppäimistön ilmeen
 • 2:1 LIGHTSPEED -paritusjärjestelmä, jonka avulla voit liittää kaksi langatonta laitetta samaan vastaanottimeen
 • Akun kesto jopa 36 tuntia yhdellä latauksella

Hinta ja saatavuus

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL on saatavana mustana ja valkoisena. Hinta on 149 euroa. Näppäimistö on saatavilla Logitechin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.