Logitech laajentaa Color Collection -pelikuulokesarjaa uudella värillä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech laajentaa Color Collection -pelikuulokesarjaa uudella värillä

Logitech G335 Mint

G Color Collection -tuoteperhe tunnetaan laadukkaista pelivälineistään, joita piristävät pirteät värit ja miellyttävä muotoilu. Nyt tuoteperhe laajenee langallisilla mintunvärisillä Logitech G335 -pelikuulokkeilla. Samalla aiemmin julkaistu langaton Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri saa uuden mintun värityksen.

”Viime syksynä julkaistu Color Collection oli pelaajien keskuudessa suurmenestys maailmanlaajuisesti”, kommentoi Logitech G -tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Nyt uuden kuulokemallin myötä laajennamme väripalettia mintunvärisellä vaihtoehdolla, joka onkin yksi eniten toivottuja värisävyjä. Pirteä värimaailma yhdistettynä kevyeen ja säädettävään pantarakenteeseen sekä pehmeisiin korvakuppeihin tekee käytöstä miellyttävää pitkissäkin pelisessioissa.”

Logitech G335 Mint

Vain 240 gramman painoiset langalliset Logitech G335 -kuulokkeet ovat pelikuulokkeiden kevyimmästä päästä. Ne hyödyntävät palkituista Logitech G733 -pelikuulokkeista tuttua muotoilua ja rakennetta. Erityisesti kuulokkeiden säädettävä ja joustava pääpanta tuntuu miellyttävältä käyttää. Pehmeät kangaspäällysteiset korvakupit tuntuvat käytössä lähes huomaamattomilta. Tämä osaltaan lisää kuulokkeiden käyttömukavuutta.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin neodyymielementit, jotka toistavat stereoäänet selkeästi ja erottelukykyisesti. Kuulokkeissa on myös portaaton äänenvoimakkuudensäädin ja sankamikrofonin saa helposti mykistettyä pystyasentoon kääntämällä. Kuulokkeiden 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännällä ne on helppo liittää lähes mihin tahansa äänilähteeseen. Kuulokkeet on myös virallisesti Discord-sertifioidut. Se takaa korkealuokkaisen puheäänen Discord-palvelun puheominaisuuksia käytettäessä.

Mustan, valkoisen ja mintun väreissä saatavissa Logitech G335 -kuulokkeissa on irrotettava pääpanta kuulokepehmusteita vastaavin värein. Panta on myös helposti pestävissä tai halutessaan vaihdettavissa toiseen väriin. Eri värivaihtoehtoja on kahdeksan. Lisäksi Logitechin valikoimasta löytyy viiden väri- ja muotovaihtoehdon setti mikrofonisuojuksia.

Hinta ja saatavuus

Mintunväriset Logitech G335 -pelikuulokkeet ja Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri ovat saatavana välittömästi 69 ja 59 euron hintaan. Kahdeksalla eri värivaihtoehdolla saatavana olevat pääpannat ovat saatavana 9,99 euron hintaan. Mikrofonisuojat ovat saatavana 11,99 euron hintaan.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsolille.

Kommentoi