Logitech laajentaa Color Collection -pelikuulokesarjaa uudella värillä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech laajentaa Color Collection -pelikuulokesarjaa uudella värillä

Logitech G335 Mint

G Color Collection -tuoteperhe tunnetaan laadukkaista pelivälineistään, joita piristävät pirteät värit ja miellyttävä muotoilu. Nyt tuoteperhe laajenee langallisilla mintunvärisillä Logitech G335 -pelikuulokkeilla. Samalla aiemmin julkaistu langaton Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri saa uuden mintun värityksen.

”Viime syksynä julkaistu Color Collection oli pelaajien keskuudessa suurmenestys maailmanlaajuisesti”, kommentoi G -tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Nyt uuden kuulokemallin myötä laajennamme väripalettia mintunvärisellä vaihtoehdolla, joka onkin yksi eniten toivottuja värisävyjä. Pirteä värimaailma yhdistettynä kevyeen ja säädettävään pantarakenteeseen sekä pehmeisiin korvakuppeihin tekee käytöstä miellyttävää pitkissäkin pelisessioissa.”

Logitech G335 Mint

Vain 240 gramman painoiset langalliset G335 -kuulokkeet ovat pelikuulokkeiden kevyimmästä päästä. Ne hyödyntävät palkituista Logitech G733 -pelikuulokkeista tuttua muotoilua ja rakennetta. Erityisesti kuulokkeiden säädettävä ja joustava pääpanta tuntuu miellyttävältä käyttää. Pehmeät kangaspäällysteiset korvakupit tuntuvat käytössä lähes huomaamattomilta. Tämä osaltaan lisää kuulokkeiden käyttömukavuutta.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin neodyymielementit, jotka toistavat stereoäänet selkeästi ja erottelukykyisesti. Kuulokkeissa on myös portaaton äänenvoimakkuudensäädin ja sankamikrofonin saa helposti mykistettyä pystyasentoon kääntämällä. Kuulokkeiden 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännällä ne on helppo liittää lähes mihin tahansa äänilähteeseen. Kuulokkeet on myös virallisesti -sertifioidut. Se takaa korkealuokkaisen puheäänen Discord-palvelun puheominaisuuksia käytettäessä.

Mustan, valkoisen ja mintun väreissä saatavissa G335 -kuulokkeissa on irrotettava pääpanta kuulokepehmusteita vastaavin värein. Panta on myös helposti pestävissä tai halutessaan vaihdettavissa toiseen väriin. Eri värivaihtoehtoja on kahdeksan. Lisäksi Logitechin valikoimasta löytyy viiden väri- ja muotovaihtoehdon setti mikrofonisuojuksia.

Hinta ja saatavuus

Mintunväriset G335 - ja Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri ovat saatavana välittömästi 69 ja 59 euron hintaan. Kahdeksalla eri värivaihtoehdolla saatavana olevat pääpannat ovat saatavana 9,99 euron hintaan. Mikrofonisuojat ovat saatavana 11,99 euron hintaan.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi