Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen

G PRO X 60 on yhteistyössä ammattipelaajien kanssa suunniteltu langaton ja kompakti pelinäppäimistö, joka tarjoaa etuja niin kilpapelaajille kuin muillekin vaativille käyttäjille. Kooltaan se on noin 60 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä, säästäen tilaa pöydällä hiiren liikkeelle. KEYCONTROL-teknologia kuitenkin mahdollistaa monipuolisten toimintojen määrittämisen useammalle näppäimelle. Tämä ominaisuus varmistaa, ettei pienempi koko rajoita pelaajan suoritusta. Logitech G HUB -ohjelmiston avulla käyttäjä voi luoda omia makroja tai asettaa erilaisia toimintoja eri painalluksille, pitäen pelin komennot helposti saatavilla.

Yhteyden muodostaminen tapahtuu joko Logitechin nopealla LIGHTSPEED- langattoman teknologialla, joka tarjoaa luotettavan ja viiveettömän yhteyden pelaamiseen, tai Bluetoothilla. GX Optical -kytkimet takaavat nopean ja tarkan vasteen pelin tiimellyksessä. Kytkimiä on saatavilla sekä lineaarisena että tuntopalauteellisena versiona, riippuen siitä haluaako pelaaja lineaarisen, näppäilyä helpottavan painalluksen vai miellyttävän tuntopalauteellisen tunteen näppäilyyn. PBT-materiaalista valmistetut näppäinkorkit ovat kestävät ja pitävät pintansa myös kovan käytön alla. Ne tarjoavat miellyttävän tuntuman pelatessa.

Logitech G PRO X 60 ei ole pelkästään kompakti ja toimiva, vaan se tarjoaa myös visuaalisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. LIGHTSYNC RGB -taustavalaistus tuo näppäimistölle persoonallisen ilmeen ja mahdollistaa pelaamisen hämärässä ympäristössä. Pelitilapainike estää tahattomat pikanäppäimet pelin aikana, jotka saattaisivat vaikuttaa suoritukseen. Erilliset säätimet äänenvoimakkuudelle ja medialle mahdollistavat nopean hallinnan ilman, että tarvitsee poistua pelistä. Pakkaukseen sisältyy myös kätevä matkakotelo, joka suojaa näppäimistöä turvallisesti kuljetuksen aikana. Kaiken kaikkiaan Logitech G PRO X 60 tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaat materiaalit vaativalle pelaajalle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tulee jälleenmyyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron kuluttajahintaan. Vaaleanpunainen malli tulee saataville vain Logitechin omassa nettikaupassa.

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

  • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
  • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
  • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
  • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.