Logitech lanseerasi livesuoratoistoon suunnittellun kamerapaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi livesuoratoistoon suunnittellun kamerapaketin

Logitech Mevo

Laitevalmistaja Logitech on lanseerannut uuden Mevo -striimausstudiopaketin, sekä Mevo Multicam -sovelluksen Logitech for Creators brändin alla.

Striimausstudiopaketissa on kolme kannettavaa, langatonta Mevo Start -kameraa, jotka on suunniteltu livestriimaukseen ja tallennukseen upealla 1080p HD -resoluutiolla. Mevo Start 3-Pack ja Mevo Multicam -sovellus korvaavat hankalat perinteiset laitteistot ja täyttävät sisällöntuottajien tarpeet ammattimaisen monikameralähetyksen kuvaamisessa suoraan älypuhelimella tai tabletilla.

Logitech Mevo

Sisällöntuottajat ja tapahtumatuottajat voivat käyttää livestriimaukseen ja tallentamiseen suunniteltua Mevo Start -järjestelmää videon striimaamiseen Wi-Fin, puhelimen hotspotin tai jopa lähiverkon kautta. Mevo Start -kamerat on suunniteltu pitkäkestoiseen kuvaamiseen, ja niiden sisäisen akun kesto on jopa kuusi tuntia. Käyttäjä voi halutessaan kytkeä kameran jatkuvaa käyttöä varten myös virtalähteeseen USB-C-liitännän kautta. 

”Kuvaatpa sitten keittiössäsi, äänitysstudiossa tai vaikka jalkapallopelissä, voit helposti luoda ammattimaisen, korkealaatuisen, monikamerastriimin Mevo Start 3-Packin avulla.”

Otto Cedeno, Logitech for Creatorsin Mevo-markkinointipäällikkö

Mevo Multicam -sovelluksen avulla sisällöntuottajat voivat yhdistää jopa kolme Mevo Start -kameraa ja tuottaa helposti lähetysvalmista kuvaa monikameratuotantona. Ilmaisessa sovelluksessa on edistyksellinen mutta helppokäyttöinen Auto-Director-audiomikseri ja mahdollisuus lisätä mukautettuja grafiikoita ja tekstiä livenä.

Logitech Mevo

Sisällöntuottajat voivat livestriimata ruoanlaittoa, bändin esityksen, podcast-haastattelun tai tapahtuman YouTubeen, Facebookiin, Twitchiin ja muille alustoille intuitiivisen Mevo Multicam -sovelluksen muutamalla kosketuksella.

Mevo Start -kameran 83,7 asteen diagonaalisen kuva-alan ansiosta ja tallennus onnistuvat immersiivisenä 1080p Full HD -kokemuksena ilman vääristävää kalansilmäefektiä. Sisäänrakennettu vastamelumikrofoni tuottaa puhdasta, selkeää ääntä, ja valittavissa on myös analoginen äänitulo (3,5 mm TRS-liitäntä) , johon voi liittää mikin tai linjatason äänijohdon.

Logitech Mevo

Hinnoittelu ja saatavuus

Mevo Start 3-Pack on saatavilla osoitteesta mevo.com ja Amazonilta hintaan 449,99 EUR. Mevo Multicam -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta. Mevo Start on saatavilla myös yhden kameran pakkauksena suositushintaan 449,99 €. 

Kommentoi

Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet

Logitech x Riot Games

on yksi kaikkien aikojen suosituimpia kilpapelejä ja sen tiimoilta on järjestetty isoja kilpapelitapahtumia jo vuosia. Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja G ovat yhteistyössä luoneet pelin ympärille sen ainutlaatuiselle tyylille kunniaa tekevän oheislaitevalikoiman. Siinä korostuvat korkeatasoinen peliteknologia ja League of Legendsin näyttävä Hextech-tyyli.

”League of Legendsiin rakastuneet pelaajat uppoutuvat siihen yhtä vahvasti kuin oikeaan maailmaan”, kommentoi G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley. ”Loimme tämän tuotevalikoiman yhteistyössä League of Legendsin tekijöiden kanssa sillä ajatuksella, että yhdistämme ammattilaistason pelituotteemme ja pelin ikonisen Hextech-tyylin. Pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto on viimeistelty ainutlaatuisin värein ja kuvioin, jotka korostavat pelin tunnelmaa ja innostavat pelaamaan.”

Hextech on League of Legends -pelin taikuudella vahvistettua teknologiaa, jota hyödynnetään Piltoverin ja Zaunin alueilla. Hextech yhdistää puhtaat ja selkeät geometriset muodot, art deco -henkisen arkkitehtuurin ja magian voimat toisiinsa muodostaen modernin ja yhdistelmän. Pelin virallisena muotokielenä Hextech sekä voimaannuttaa että ohjaa pelaajia.

”Olemme innoissamme jatkaessamme yhteistyötä Logitech G:n kanssa”, kommentoi Riot Gamesin kuluttajatuotteiden johtaja Ashley Maidy. ”He ovat olleet mahtava kumppani pelaajakokemusten parantamisessa ja League of Legendsin tuomisessa osaksi elämää. Uusi ammattilaistason tuotevalikoima nostaa pelaajien kokemukset uudelle tasolle tuomalla League of Legendsin Hextech-teknologian upeiksi ja suorituskykyisiksi tuotteiksi.”

Logitechin uudet League of Legends -pelivälineet ovat enemmän kuin valikoima pelitarvikkeita. Ne ovat legendojen työkaluja, jotka on taikuudella taottuja, tieteellä vahvistettuja ja mestareiden käyttämiä.

Logitech PRO X Gaming Headset Edition

Logitech PRO X Gaming Headset Edition -pelikuulokkeet on tuotu innoittamaan League of Legendsin faneja ja tuomaan ammattilaistason äänentoisto pelaajille. Korkeatasoiset elementit, huippuluokan Blue VO!CE -mikrofoniteknologia, miellyttävä käytettävyys ja 7.1-tilaäänitekniikka tekevät kuulokkeista loistavan valinnan sekä kilpa- että harrastepelaamisessa. Monipuolisesti räätälöitävät ääniominaisuudet tekevät kuulokkeista sopivan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen.

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard Edition

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard Edition on kompakti tenkeyless-pelinäppäimistö, jossa ei ole erillistä numeronäppäimistöä turhaa tilaa viemässä. Näppäimistö jättää enemmän tilaa hiiren käytölle, mikä mahdollistaa tarkemman hallittavuuden pelitilanteissa. Näppäimistössä on kestävät, mekaaniset GX Brown Tactile -kytkimet, jotka tarjoavat napakan näppäinpalautteen ilman kovaa ääntä. Näppäimistössä on ohjelmoitava LIGHTSYNC RGB -valaistus ja muisti käyttäjäkohtaisten asetusten tallentamiseen.

Logitech G PRO Wireless Mouse Edition

Kevyt Logitech G PRO Wireless Mouse Edition -pelihiiri hyödyntää huipputarkkaa HERO 25K -anturia ja langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Ohjelmoitavat toimintopainikkeet ja neljä irrotettavaa sivupainiketta tarjoavat pelaajalle monipuoliset mahdollisuudet hiiren räätälöitävyyteen. Kevyesti reagoivat ja kestävät kytkimet tekevät hiirenkäytöstä äärimmäisen nopeaa.

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad Edition

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad Edition -hiirimatto tuo suositun Summoner’s Rift -maiseman pelaajan pöydälle ja tarjoaa korkealuokkaisen alustan hiirelle. Peräti 90 senttimetriä leveä ja 40 senttimetriä syvä hiirimatto tarjoaa riittävästi tilaa vaativaan pelikäyttöön. Paksuutta näyttävällä hiirimatolla on kolme millimetriä.

Hinta ja saatavuus

Logitech PRO X Gaming Headset Edition, Logitech PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition, Logitech PRO Wireless Mouse League of Legends Edition ja Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad League of Legends Edition ovat heti saatavana 129, 129, 129 ja 49 euron suositushintaan.

Kommentoi

Blue -mikrofonien uusi ohjelmapäivitys tarjoaa uusia ominaisuuksia Blue Yeti, Yeti Nano ja Yeti X -malleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Blue -mikrofonien uusi ohjelmapäivitys tarjoaa uusia ominaisuuksia Blue Yeti, Yeti Nano ja Yeti X -malleihin

Blue Microphones

Blue Microphones on ilmoittanut julkaisevansa edistyneen Blue VO!CE -ohjelmiston ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille USB-mikrofoneille Yeti, Yeti Nano ja Yeti X, joita voi käyttää Logitech G HUB -ohjelmistolla.

Enemmän kuin ohjelmistopäivitys – äänipäivitys

Blue VO!CE on studiolaatuinen ohjelmisto, joka tarjoaa edistynyttä äänenmuokkausta ja HD-laatuisia äänisampleja, joilla pelaajat, podcasterit, muusikot ja sisällönluojat voivat mukauttaa lähetysääntään ja laajentaa luovuuttaan tehostamaan suoratoistoaan ja sisällönluontiaan. Tämä ohjelmistopäivitys tarjoaa ilmaisen, ennennäkemättömän parannuksen kaikkiin Yeti-, Yeti Nano- ja Yeti X -mikrofoneihin, jolloin kuluttaja saa käyttöönsä täyden valikoiman äänenmuokkaustyökaluja ja tehosteita lähetyksiään varten.

Pelaajat pystyvät muuntamaan ääntään modulaatiotehosteilla, kuten DJ Robot, Electrobeast tai Ethereal, tai kohentamaan pelistriimejään HD-tason äänisampleilla, kuten ilmahyökkäyksen taustaäänillä valmistautuessaan lopputaisteluun. Mukana on myös valikoima HD-laadun äänisampleja mandariinikiinaksi, italiaksi, venäjäksi ja espanjaksi. G HUBin avulla pelaajat voivat myös määrittää pikanäppäinkomentoja Logitech G -näppäimistöönsä, hiireensä tai kuulokkeisiinsa, jolloin he pystyvät vaivattomasti käyttämään HD-laatuisia äänisampleja kesken striimauksen tai vaihtamaan lähetysäänen ja moduloitujen äänten välillä. Katso miten pelaaja Friskk parantaa striimiään Blue VO!CE -ohjelmistolla Yetiä käyttäen.

Kuulosta ammattilaiselta yhdellä napsautuksella

Podcasterien, monipuolisten striimaajien ja sisällönluojien on nyt helpompaa kuin koskaan saavuttaa ammattimainen suoratoiston äänenlaatu ja luoda immersiivisempiä elämyksiä Blue VO!CEn avulla. Paranneltujen lähetyssuotimien ansiosta sisällönluojat voivat valita Bluen äänisuunnittelijoiden valmiiksi laatimista muokkauksista, kuten Classic Radio Voice tai Crisp ja Modern, tai ottaa ohjat omiin käsiinsä monipuolisessa editointitilassa. Siinä he voivat kehittää valmiiksi muokkauksia eri ääniä, varusteluja ja äänitystiloja varten käyttämällä tehosteita, kuten Voice EQ, meluntorjunta, ässälimitteri, pop-suodatin, kompressori ja limitteri.

Äänitä omia äänitehosteitasi

Sisällönluojat voivat myös äänittää omia äänitehosteitaan tai tuoda omia äänisamplejaan ja laajentaa näin olemassa olevaa äänimodulaatiotehosteiden ja HD-laatuisten äänisamplejen valikoimaa. Katso miten Brianna White, monipuolinen striimaaja ja Final Fantasy VII Remake -pelin hahmon, Aerith Gainsboroughin, ääninäyttelijä sekä Cory Missildine, ”It’s Always Sunny in Stormwind” -podcastin juontaja, käyttävät Blue VO!CE -ohjelmistoa Yeti Nano- ja Yeti-mikrofoneilla luodakseen faneilleen täyteläisemmän, hauskemman ja mukaansatempaavamman äänielämyksen.

Lauluesityksen äänet

Blue VO!CEn avulla muusikot voivat laatia juuri sopivan lauluäänen tai soittimen äänen esitystään varten, tai sekoittaa seuraavaan hittiinsä mukaan äänisamplen. He voivat myös valita parannellusta valikoimasta lähetystehosteita, kuten meluntorjunta, kaiku tai taustakuoro, tai käyttää äänimodulaatiota tuplaamiseen, pikaisiin stemmoihin, tai muuttamaan ääntä oktaavin ylös tai oktaavin alas. Kuuntele kuinka Box of Beats miksaa beatboksattuja ääniä – taito missä luodaan omalla suullaan vaikka rummuilta, trumpeteilta tai viuluilta kuulostavia ääniä – Blue VO!CE -ohjelmistolla ja Yeti X -mikrofonilla suoraksi musiikkisovitukseksi.

”Edistyneellä Blue VO!CE -ohjelmistolla sisällönluojat, jotka nykyään jo rakastavat ja käyttävät Blue-ohjelmistoa, pääsevät nyt käyttämään täyttä valikoimaa lähetystasoisia työkaluja ja äänenmuokkaustehosteita. Olet sitten vasta aloittelemassa tai tahdot audiostasi täysin muokattavan, Blue VO!CE antaa sisällönluojille mahdollisuuden kuulostaa ammattimaisilta striimatessa, sekä useita tapoja viihdyttää yleisöään.”

Kristyn May, tuotepäällikkö, Logitech For Creators

Blue VO!CE on nyt saatavilla ilmaiseksi Yeti-, Yeti Nano- ja Yeti X -mikrofoneille Logitech G HUB:illa OSX:lle ja PC:lle.

Kommentoi