Logitech lanseerasi moninpelaamiseen suunnittellun G604 pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi moninpelaamiseen suunnittellun G604 pelihiiren

Logitech G604

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on julkistanut uuden sukupolven langattoman Logitech G604 LIGHTSPEED -pelihiiren.

Hiiri sopii monipuolisen painikesijoittelunsa ansiosta erinomaisesti monenlaisiin peleihin, aina räiskintäpeleistä verkkoroolipeleihin. Huipputasoisen optisen HERO-anturinsa ansiosta liike on sekä tarkkaa että energiatehokasta ja LIGHTSPEED-teknologia huolehtii viiveettömästä tiedonsiirrosta.

G604 LIGHTSPEED on oikeanlainen pelihiiri niille, jotka pelaavat monipuolisia toimintoja vaativia pelejä, kuten tai World of Classic”, kommentoi -pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Tämä hiiri suunniteltiin kattamaan kuusi peukalopainiketta, jotta eri toiminnot ovat helposti ja nopeasti sormien ulottuvilla tiukoissakin pelihetkissä. Langattomalla LIGHTSPEED-teknologialla tämä yhdistelmä on lyömätön.”

Logitech G604 -pelihiiri luonnollisessa ympäristössään.
G604 -pelihiiri luonnollisessa ympäristössään.

Langaton LIGHTSPEED-teknologia takaa viiveettömän ja luotettavan tiedonsiirron. Virtapihi ja äärimmäisen tarkka optinen HERO 16k -anturi huolehtii häiriöttömästä ja virheettömästä liikkumisesta ilman vääristymää. Lisäksi pelaaja voi vaihtaa yhteystyyppiä LIGHTSPEED-liitännästä Bluetooth-liitäntään pelkällä painikkeenpainalluksella. Tämän ansiosta hiiren voi liittää kahteen eri tietokoneeseen samanaikaisesti.

Virtaa pelihiiressä riittää LIGHTSPEED-käytössä noin 240 käyttötunniksi ja Bluetooth-liitännällä jopa yli viiden kuukauden käyttöön. Virtansa hiiri saa yhdestä AA-sormiparistosta. Hiiressä on 15 ohjelmoitavaa painiketta, joista kuusi peukalolla käytettäviä. Lisäksi hiiren vierityspainikkeessa on kätevä painalluksella vaihdettava kaksoistoiminto.

Virtansa hiiri saa yhdestä AA-sormiparistosta ja yhteys hoituu Bluetoothilla.
Virtansa hiiri saa yhdestä AA-sormiparistosta ja yhteys hoituu Bluetoothilla.

Kaikki pelihiiren toiminnot on helppo räätälöidä haluamikseen ilmaisella G HUB -ohjelmistolla. Sen avulla onnistuu myös hiiren herkkyyden ja muiden asetusten määrittely.

Hinta ja saatavuus

G604 LIGHTSPEED -pelihiiri tulee myyntiin syksyn aikana 99,99 euron suositushintaan.

Kommentoi

Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet

Logitech G535 Lightspeed

Maailman johtavimpiin oheislaitteitteiden valmistajiin kuuluva julkisti kevyet ja langattomat G535 Lightspeed -pelikuulokkeet, joissa on joustava ja vaihdettava pääpanta.

Langattomat G535 Lightspeed - ovat materiaaliensa ansiosta erittäin kevyet ja miellyttävät käytössä. Mustissa pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta, joka on myös vaihdettavissa toiseen. Kuulokeosissa pehmusteena on muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 236 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa.

Langattomissa pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 33 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. -sertifioitujen kuulokkeiden 40 millimetrin elementit takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

Pelikuulokkeiden langaton Lightspeed-teknologia mahdollistaa niiden liittämisen langattomasti tietokoneeseen ja -pelikonsoliin mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella. Kuulokkeissa on laadukas varsimikrofoni, joka tarvittaessa taittuu pystyyn pois tieltä samalla mykistäen itsensä.

Hinta ja saatavuus

G535 Lightspeed - tulevat myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan.

Kommentoi

Logitech lanseerasi kaksi uutta mekaanista pelinäppäimistöä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kaksi uutta mekaanista pelinäppäimistöä

Logitech G413 SE

Oheislaitteiden valmistaja Logitech laajentaa mekaanisten pelinäppäimistöjensä valikoimaa kahdella huokeahintaisella vaihtoehdolla.

Täysikokoinen Logitech G413 SE ja sen pienempi versio Logitech G413 TKL SE ovat molemmat pelinäppäimistöjä suorituskykyisillä mekaanisilla kytkimillä. Tyylikkään musta seosmetallirunko ja valkoinen led-taustavalaistus tekevät tuotteista ensiluokkaisen vaihtoehdon esimerkiksi peliharrastajan ensimmäisiksi mekaanisiksi pelinäppäimistöiksi.

”Käytimme runsaasti aikaa luodaksemme mekaanisen pelinäppäimistön, jossa olisi kaikki tarvittavat ominaisuudet ja joka vastaisi pelaajien tarpeisiin. Korkeatasoisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut näppäimistöt tarjoavat suorituskykyä heille, jotka haluavat mekaanisen pelinäppäimistön edulliseen hintaan.”

kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai

Molemmissa pelinäppäimistöissä on mekaaniset tactile-kytkimet, joilla painallukset lähtevät napakasti ja antavat miellyttävän painallusvasteen. Näppäimistöjen korkealuokkaiset PBT-näppäimet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja viimeistelty äärimmäisen hyvin käyttöä, kulutusta ja lämpöä kestävällä materiaalilla.

Kummankin näppäimistön metallirunko on harjattua mustaa alumiini-magnesiumseosta, joka takaa ensiluokkaisen kestävyyden ja minimalistisen näyttävän ulkoasun. Näppäimistöt on viimeistelty valkoisella led-taustavalolla, joka luo vaikuttavan kontrastin mustan näppäimistön kanssa.

Näppäimistöt tukevat enintään kuuden eri näppäimen yhtäaikaista painamista, mikä mahdollistaa luotettavan hallittavuuden tiukoissakin pelitilanteissa ja monimutkaisilla näppäinyhdistelmillä.

Täysikokoisessa Logitech G413 SE -mallissa on kaikki tavallisen näppäimistön painikkeet sekä kaksitoista FN-toimintopainiketta esimerkiksi mediatoiston hallitsemiseen ja muihin pikakomentoihin. Lyhyempi Logitech G413 TKL SE sisältää muutoin kaikki samat painikkeet, mutta siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö. TKL-näppäimistö onkin erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi LAN-pelitapahtumiin tai pienille pelipöydille jättäen enemmän tilaa hiirelle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G413 SE ja Logitech G413 TKL SE ovat saatavilla 79,99 ja 69,99 euron kuluttajahinnoin. 

Kommentoi