Logitech Lift -hiiri nostaa ergonomian uudelle tasolle rasitusvaivoja ehkäisten Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech Lift -hiiri nostaa ergonomian uudelle tasolle rasitusvaivoja ehkäisten

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse

Maailman johtavavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on lanseerannut pystymallisen ja langattoman ergonomisen hiiren, joka tarjoaa käyttömukavuutta etenkin pienille ja keskikokoisille käsille.

Pitkiksi venyneet työpäivät näyttöpäätteen edessä aiheuttavat toisinaan ranteen ja käsivarren rasitusta. Pystymallinen Lift -ergohiiiri tuo ratkaisun ainutlaatuisen käyttöasennon myötä, sillä sen ansiosta kämmenosan ei tarvitse taipua hiiren päälle. Sen sijaan hiirtä käytetään kämmen pystyasennossa ikään kuin kättelyasennossa, jolloin pikkusormi nojaa pöytätasoa vasten. Tämä vähentää käsivarteen kohdistuvaa rasitusta, mikä ehkäisee lihasten ärtymistä ja rasittumista tehokkaasti.

Langattoman Lift-hiiren koko on ihanteellinen pienille ja keskikokoisille käsille. Lisäksi hiiri on saatavana myös vasenkätisenä mallina ja kolmella eri värillä, joita ovat grafiitinmusta, luonnonvalkoinen ja roosanpunainen.

”Ergonomia ja käyttömukavuus ovat keskeisessä roolissa työhyvinvoinnissa. Ajatuksemme siitä, että työskentelemme paremmin voidessamme paremmin, toteutuu tällaisten tuotteiden kohdalla erinomaisesti. Lift-ergohiiri onkin suunniteltu ensisijaisesti runsaasti päätetyötä tekevien hyvinvointi mielessämme.”

kommentoi Logitechin ergonomiatuotteiden johtaja Olessia Hageman

Lift on uusin lisäys Logitechin ergotuotteiden valikoimaan, jotka edustavat ihmiskeskeistä ja tiedelähtöistä ajattelua tuotesuunnittelun ja kokemuksen kautta. Lift-hiiren suunnitteluvaiheisiin kuuluivat Logitechin ergonomialaboratorion käyttötestit. Hiiri on myös saanut hyväksynnän maailman johtavilta ergonomiaa tutkivilta instituuteilta.

Ainutlaatuisesti muotoiltu hiiri sisältää huippuluokan tekniikkaa ergonomisessa muodossa. Hiiren peukalotuki ja kumipäällysteinen pinta tuntuvat miellyttävältä pitkissäkin työjaksoissa. Hiiren 57 asteen käyttökulma vähentää ranteen ja käsivarren rasitusta, mikä tekee käytöstä mukavaa käden luonnollista asentoa tukien.

Hiiren äänetön ja älykäs SmartWheel-vierityspainike mahdollistaa nopean ja tarkan hallittavuuden isoja tiedostoja ja verkkosivuja selatessa. Langaton ergohiiri on myös monipuolisesti yhteensopiva Windows-, macOS-, Linux-, Chrome OS-, iPadOS- ja -käyttöjärjestelmien kanssa Bluetooth Low Energy -tekniikkaa hyödyntäen. Vaihtoehtoisesti hiiri voidaan liittää eri laitteisiin usb-liitännän kautta Logi Bolt -vastaanottimella. Lisäksi Flow -toiminto mahdollistaa hiiren vaivattoman käytön jopa kolmen eri laitteen välillä.

Lift on myös valmistettu kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee hiiren värin mukaan. Grafiitinmustan muovin kohdalla määrä on 70 prosenttia, kun taas valkoisessa ja roosanpunaisessa hiiressä kierrätysmuovia on 54 prosenttia.

Logitechin sitoutuminen kierrätysmuovin käyttöön tarkoittaa, että Logitechin tämän hetken mallistosta noin 65 prosenttia hiiristä ja näppäimistöstä käyttää ainakin jonkin verran kierrätysmuovia valmistuksessaan. Lisäksi kaikki tulevat tuotteet käyttävät kierrätysmuovia mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki -tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Hinta ja saatavuus

Lift Vertical Ergonomic Mouse tulee myyntiin huhtikuun aikana 79 euron kuluttajahintaan.

Kommentoi

Helppokäyttöinen suoratoistovalaisin, jossa hinta-laatusuhde kohtaa – arvostelussa Logitechin Litra Glow Kommentit pois päältä artikkelissa Helppokäyttöinen suoratoistovalaisin, jossa hinta-laatusuhde kohtaa – arvostelussa Logitechin Litra Glow

Logitech Litra Glow

Logitech Litra Glow

8.4 / 10
Hyvää Paljon valinnanvaraa kirkkauden ja valon lämpötilan suhteen. Mahdollisuus käyttää ilman G Hub ohjelmistoa. Hyvät kiinnitysmahdollisuudet mm. 1/4" kierre (Mahdollisuus kolmijalka kiinnitykseen). Parantaa paljon web-kameran kuvan tasoa. USB Type-C Huonoa Ei mahdollisuutta muuttaa värilämpötilaa kelvinasteikolla. Diffuusori ei pehmennä valoa tarpeeksi. Kaareva näyttö saattaa aiheuttaa vaikeuksia valon sijoittamiseksi. Sisäisen akun puuttuminen.
Logitech Litra Glow
Logitech Litra Glow

Logitech on sisällöntuottajille suunnattu suoratoistovalaisin.

-Pienellä vaivalla käyttövalmis

-Ensimmäisenä huomioitavaa tuotteessa on sen pieni koko ja muovinen laatuvaikutelma

- on suunniteltu striimaajille ja sisällöntuottajille parantamaan valaistusta vaivattomasti.

-USB C on on hyvä nykyaikainen vaihtoehto vanhan micro USB sijaan

-Hyvä lisäys olisi akku, joka helpottaisi IRL striimaamista

-Logitechin ilmaisella G HUB -sovelluksella pääset nopeasti käsiksi haluamiisi esiasetuksiin, ja voit säätää asetuksia, kuten kirkkautta ja värilämpötilaa, suoraan tietokoneelta.

Kommentoi

Logitech tarjoaa elokuvamaisen valaistuksen sisällöntuottajille ja vaikuttajille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tarjoaa elokuvamaisen valaistuksen sisällöntuottajille ja vaikuttajille

Logitech Litra Glow

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva Logitech on tuomassa myyntiin suoratoistovalaisimen, joka tuo valoa kuvauskohteelle elokuvamaisella väritarkkuudella.

Logitech for Creators -tuotemerkin alla julkaistu Litra Glow -suoratoistovalaisin on suunnattu ensisijaisesti vaikuttajille ja sisällöntuottajille auttamaan laadukkaiden videoiden ja striimien luomisessa. Korkeatasoinen led-valaisin tuottaa tasapainoista ja neutraalia valoa TrueSoft-teknologian avulla. Näin saadaan aikaiseksi elokuville ominainen valaistus ja väritarkkuus, jotka tuovat kuvattavan kohteen esiin upealla tavalla.

”TrueSoft-teknologiaa hyödyntävä on helpoin ja laadukkain valaistusratkaisu mille tahansa työpöydälle. Suunnittelimme valaisimen ratkaisemaan sisällöntuottajien ja vaikuttajien arkipäiväisen ongelman eli vaatimattoman valaistuksen sekä liian kirkkaista valoista syntyvät terävät varjostukset. Litra Glow’n luonnollinen ja laajan sironnan valaistusteknologia takaa elokuvamaisen väritarkkuuden, joka saa kuvauskohteen suorastaan säteilemään silmiä rasittamatta.”

kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Jasmine Apolinar

Valaisimessa on mullistava reunaton diffuusori, jonka ansiosta valaistuksen kohde näkyy pehmeässä ja imartelevassa valossa. Se puolestaan korostaa kuvauksen ammattimaisuutta. Olipa kyse -videosta, -striimauksesta tai videopuhelusta, oikeanlainen ja luonnollisenkaltainen valaistus tekee ihmeitä. Hyvin kohdistettu valaisin saa kuvauskohteen näyttämään säteilevän upeana teräviä varjoja luomatta. TrueSoft-teknologian laaja valosironta tekee valaistuksesta pehmeän. Se korostaa luonnollisia värejä, mutta ei rasita silmiä. onkin läpäissyt tiukimmatkin testit, joten valaisimen käyttö on turvallista silmille myös pitkissä sessioissa.

Logitech on myös äärettömän helppo ottaa käyttöön, sillä valaisin on käyttövalmis vain liittämällä usb-johto tietokoneeseen tai muuhun jännitelähteeseen. Valaisimessa on viisi oletusasetusta, joista löytyy erilaisia vaihtoehtoja värilämpötilalle ja kirkkaudelle valaistustarpeen mukaan. Eri asetuksia voidaan säätää suoraan valaisimen painikkeilla. Valaistuksen tarkempi hienosäätö onnistuu helposti Logitech G HUB -ohjelmistolla, josta voidaan säätää värilämpötilaa ja kirkkautta sekä määrittää omia valmisasetuksia. Halutessaan näiden asetusten vaihtaminen onnistuu esimerkiksi Logitech G -hiirillä ja -näppäimistöillä omilla pikakomennoillaan. Tämä mahdollistaa valaistusasetuksen säädön vaikka kesken videolähetyksen parilla painalluksella.

Valaisimessa on myös monipuolisesti kiinnitettävä jalusta, jonka avulla valaisin voidaan asettaa esimerkiksi tietokonenäytön päälle tai erilliseen kuvausjalustaan. Jalustan avulla voidaan helposti säätää valaistuksen kulmaa ja korkeutta.

Hinta ja saatavuus

Logitech Litra Glow -suoratoistovalaisin on saatavilla parhaillaan 69 euron suositushintaan.

Kommentoi