Logitech McLaren G Challenge -ajokisojen mestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech McLaren G Challenge -ajokisojen mestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna

Logitech McLaren G Challenge 21

Logitechin sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnetun McLarenin yhteisvoimin järjestämät virtuaaliset McLaren G Challenge 2021 -ajokisat saavat mestarinsa ensi viikonlopun loppuhuipennuksessa.

Jo neljäs vuosittainen McLaren G Challenge -ajokisa huipentuu ensi viikonlopun mestaruusajoissa. Kolmessa eri kisalohkossa ajetaan omat päätöskisansa, jotka ovat edessä tulevana viikonloppuna 14.-16. tammikuuta 2022. Jo kesällä alkaneissa ajokisoissa ajettiin läpi kesän ja syksyn kisapisteistä, joilla ratkaistiin pelaajien parhaimmisto ja joiden perusteella valikoituivat päätöskisaan osallistuvat kuljettajat. Kilpailu on jaettu kolmeen eri lohkoon, joita ovat avoin luokka, vakioluokka ja urheiluautojen luokka.

Kisoihin sai osallistua vailla aiempaa kisakokemusta ja karisinnoissa mukana olikin monenlaista amatööri- ja harrastajakuljettajaa todellisten veteraanien ohella. Nyt näistä parhaat ovat selviytyneet loppukisoihin ja jännittävä huipennus on jaettu kolmeen eri kisapäivään. Ensimmäisenä on vuorossa urheiluautojen luokka, jonka kisat ajetaan perjantaina 14. tammikuuta. Lauantaina 15. tammikuuta ratkotaan vakioluokan parhaimmisto ja viimeisenä on vuorossa sunnuntaina 16. tammikuuta kisattava avoin luokka. Kaikki kisat alkavat kello 15.00 Suomen aikaa.

Voittajia odottaa mahtava kisapalkinto, sillä jokainen kolmen lohkon voittajista saa neljän päivän maksetun matkan Lontooseen. Matkan ohjelmaan kuuluu kattava tutustumiskierros McLarenin teknologiakeskukseen ja kansainvälisen kisakuljettaja Lando Norriksen ajovalmennus. Lisäksi voittaja saa VIP-kokemuksen Formula 1 British Grand Prix 2022 -kisoissa.

G Challenge -mestaruuskisojen järjestämisessä kumppaneina ovat McLaren Racing, iRacing, Inc, QNTMPAY ja Competizione. Suorat kisalähetykset on katsottavissa päivittäin täältä.

Kommentoi

Suomalaiskuski sijoittui neljänneksi Logitech McLaren G Challenge -ajokisoissa Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaiskuski sijoittui neljänneksi Logitech McLaren G Challenge -ajokisoissa

Logitech McLaren G Challenge 21

Logitechin sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnetun McLarenin yhteisvoimin järjestämissä virtuaalisissa Logitech G Challenge 2021 -ajokisoissa suomalaiskuski Teemu Toikka sijoittui vakioluokan neljänneksi.

Jo neljäs vuosittainen Logitech G Challenge -ajokisa huipentui viime viikonlopun mestaruusajoissa. Finaalit ajettiin avoimessa, vakio- ja urheiluautojen luokassa neljällä eri mantereella. Euroopan kisojen voittajiksi ajoivat hollantilainen Maarten van Loozenoord (avoin), irlantilainen Olish Walsh (vakio) ja venäläinen Mikhail Statsenko (urheilu). Suomalainen Teemu Toikka ajoi Euroopan vakioluokassa loistavasti neljänneksi!

Voittajia odottaa mahtava kisapalkinto, sillä jokainen kolmen lohkon voittajista saa neljän päivän maksetun matkan Lontooseen. Matkan ohjelmaan kuuluu kattava tutustumiskierros McLarenin teknologiakeskukseen ja kansainvälisen kisakuljettaja Lando Norriksen ajovalmennus. Lisäksi voittaja saa VIP-kokemuksen Formula 1 British Grand Prix 2022 -kisoissa.

G Challenge -mestaruuskisojen järjestämisessä kumppaneina ovat Racing, iRacing, Inc, QNTMPAY ja Competizione.

Kommentoi

Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Pelistriimaaja Shroud ja Logitech G julkaisivat yhteistyössä pelihiiren

Logitech G303 Shroud Edition

Maailman Counter-Strike: Global Offensive -pelihuippuihin ja seuratuimpiin pelistriimaajiin lukeutuva shroud tunnetaan äärimmäisen taidokkaasta pelaamisestaan. Nopeat reaktiot, tarkka tähtäys ja hyvä pelisilmä tekevät shroudista ihaillun ja rakastetun pelaajan. Hänen ja G:n yhteistyönä syntynyt Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri on päivitetty vastaamaan shroudin vaatimuksia ja mieltymyksiä. Tämä näkyy ja tuntuu hiiren keskeisissä ominaisuuksissa, kuten hiiren muotoilussa, pinnoitteessa, painossa ja monissa yksityiskohdissa.

Entisenä -ammattipelaajana ja suosittuna pelistriimaajana tutuksi tullut Michael ”shroud” Grzesiek tietää tarkalleen, mitä hän pelihiireltään vaatii. Uusi hiiri onkin toteutettu hänen vertaansa vailla olevan ymmärryksensä ja kokemuksensa perusteella.

”Unelmistani tuli totta, kun sain mahdollisuuden suunnitella pelihiiren Logitechin kanssa. G303 on kaikkien aikojen suosikkihiireni ja käytimme sitä inspiraationa luodessamme täydellisen hiiren. Yhteistyö Logitech G:n kanssa oli uskomaton kokemus ja olen todella ylpeä valmiista tuotteesta. Olen innoissani tuodessamme tämän fanieni saataville.”

shroud kommentoi

”On selvää, että shroud ottaa pelaamisen tosissaan. Oikeanlaiset varusteet ovat tärkeitä hänen menestykselleen. Yhteistyömme hänen kanssaan alkoi klassisesta G303 -pelihiirestä, josta räätälöimme hänen käteensä entistäkin sopivamman version. Siitä muotoutui täydellinen hiiri juuri hänen tarpeisiinsa. Jos olet shroudin fani ja haluat käyttää samaa työkalua kuin hän, tämä hiiri on oikea valinta.”

kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai

Shroud on tunnettu uskomattomasta tarkkuudestaan ja viehtymyksestään langattomiin hiiriin. Shroud suorastaan rakastaa Logitech G303 -pelihiiren tarkkuutta, sulavaa liikettä, muotoilua ja tuntumaa. Uusitussa hiiressä päivitettiin muotoilua ja tuntumaa sekä sijoiteltiin painikkeet uudella tavalla. Myös hiiren paino keveni ja  kytkimet sijoiteltiin uusiksi. Jopa sormien sijoittuminen hiiren ympärille koki pienimuotoisen päivityksen palvellakseen shroudin käden asentoa.

Lopputuloksena on ainutlaatuinen yhteistyön hedelmä, jossa on otettu huomioon henkilökohtainen tuntuma ja kokemus ainutlaatuisella tavalla. Tämä yhdistyy huipputason peliteknologiaan, kuten äärimmäisen alhaisen viiveen langattomaan LIGHTSPEED-teknologiaan ja huipputason suorituskykyyn. Hiiressä on myös Logitech G:n ainutlaatuinen ja vähävirtainen HERO 25K -anturi, jonka ansiosta hiiri on äärimmäisen tarkka ja nopea. Hiiressä on myös läpikuultavat sivupaneelit, joista näkee hiiren sisälle. Hiiressä on myös shroudin toivoma usb-c-liitäntä.

Vain 75 grammaa painava pelihiiri on miellyttävän kevyt ja nopea liikuttaa kaikenlaisissa pelitilanteissa. Ladattava pelihiiri toimii jopa 145 tuntia täydellä latauksella. Myös hiiren musta väri on valittu shroudin toiveiden mukaisesti.

Hinta ja saatavuus

Logitech G303 Shroud Edition -pelihiiri tulee myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi