Logitech McLaren G Challenge -ajokisojen mestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech McLaren G Challenge -ajokisojen mestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna

Logitech McLaren G Challenge 21

Logitechin sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnetun McLarenin yhteisvoimin järjestämät virtuaaliset Logitech G Challenge 2021 -ajokisat saavat mestarinsa ensi viikonlopun loppuhuipennuksessa.

Jo neljäs vuosittainen Logitech G Challenge -ajokisa huipentuu ensi viikonlopun mestaruusajoissa. Kolmessa eri kisalohkossa ajetaan omat päätöskisansa, jotka ovat edessä tulevana viikonloppuna 14.-16. tammikuuta 2022. Jo kesällä alkaneissa ajokisoissa ajettiin läpi kesän ja syksyn kisapisteistä, joilla ratkaistiin pelaajien parhaimmisto ja joiden perusteella valikoituivat päätöskisaan osallistuvat kuljettajat. Kilpailu on jaettu kolmeen eri lohkoon, joita ovat avoin luokka, vakioluokka ja urheiluautojen luokka.

Kisoihin sai osallistua vailla aiempaa kisakokemusta ja karisinnoissa mukana olikin monenlaista amatööri- ja harrastajakuljettajaa todellisten veteraanien ohella. Nyt näistä parhaat ovat selviytyneet loppukisoihin ja jännittävä huipennus on jaettu kolmeen eri kisapäivään. Ensimmäisenä on vuorossa urheiluautojen luokka, jonka kisat ajetaan perjantaina 14. tammikuuta. Lauantaina 15. tammikuuta ratkotaan vakioluokan parhaimmisto ja viimeisenä on vuorossa sunnuntaina 16. tammikuuta kisattava avoin luokka. Kaikki kisat alkavat kello 15.00 Suomen aikaa.

Voittajia odottaa mahtava kisapalkinto, sillä jokainen kolmen lohkon voittajista saa neljän päivän maksetun matkan Lontooseen. Matkan ohjelmaan kuuluu kattava tutustumiskierros McLarenin teknologiakeskukseen ja kansainvälisen kisakuljettaja Lando Norriksen ajovalmennus. Lisäksi voittaja saa VIP-kokemuksen Formula 1 British Grand Prix 2022 -kisoissa.

G Challenge -mestaruuskisojen järjestämisessä kumppaneina ovat Racing, iRacing, Inc, QNTMPAY ja Competizione. Suorat kisalähetykset on katsottavissa päivittäin täältä.

Kommentoi

Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkisti kevyet ja langattomat G535 -pelikuulokkeet

Logitech G535 Lightspeed

Maailman johtavimpiin oheislaitteitteiden valmistajiin kuuluva julkisti kevyet ja langattomat G535 Lightspeed -pelikuulokkeet, joissa on joustava ja vaihdettava pääpanta.

Langattomat G535 Lightspeed - ovat materiaaliensa ansiosta erittäin kevyet ja miellyttävät käytössä. Mustissa pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta, joka on myös vaihdettavissa toiseen. Kuulokeosissa pehmusteena on muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 236 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa.

Langattomissa pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 33 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. -sertifioitujen kuulokkeiden 40 millimetrin elementit takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

Pelikuulokkeiden langaton Lightspeed-teknologia mahdollistaa niiden liittämisen langattomasti tietokoneeseen ja -pelikonsoliin mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella. Kuulokkeissa on laadukas varsimikrofoni, joka tarvittaessa taittuu pystyyn pois tieltä samalla mykistäen itsensä.

Hinta ja saatavuus

G535 Lightspeed - tulevat myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan.

Kommentoi

Logitech lanseerasi kaksi uutta mekaanista pelinäppäimistöä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kaksi uutta mekaanista pelinäppäimistöä

Logitech G413 SE

Oheislaitteiden valmistaja laajentaa mekaanisten pelinäppäimistöjensä valikoimaa kahdella huokeahintaisella vaihtoehdolla.

Täysikokoinen G413 SE ja sen pienempi versio Logitech G413 TKL SE ovat molemmat pelinäppäimistöjä suorituskykyisillä mekaanisilla kytkimillä. Tyylikkään musta seosmetallirunko ja valkoinen led-taustavalaistus tekevät tuotteista ensiluokkaisen vaihtoehdon esimerkiksi peliharrastajan ensimmäisiksi mekaanisiksi pelinäppäimistöiksi.

”Käytimme runsaasti aikaa luodaksemme mekaanisen pelinäppäimistön, jossa olisi kaikki tarvittavat ominaisuudet ja joka vastaisi pelaajien tarpeisiin. Korkeatasoisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut näppäimistöt tarjoavat suorituskykyä heille, jotka haluavat mekaanisen pelinäppäimistön edulliseen hintaan.”

kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai

Molemmissa pelinäppäimistöissä on mekaaniset tactile-kytkimet, joilla painallukset lähtevät napakasti ja antavat miellyttävän painallusvasteen. Näppäimistöjen korkealuokkaiset PBT-näppäimet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja viimeistelty äärimmäisen hyvin käyttöä, kulutusta ja lämpöä kestävällä materiaalilla.

Kummankin näppäimistön metallirunko on harjattua mustaa alumiini-magnesiumseosta, joka takaa ensiluokkaisen kestävyyden ja minimalistisen näyttävän ulkoasun. Näppäimistöt on viimeistelty valkoisella led-taustavalolla, joka luo vaikuttavan kontrastin mustan näppäimistön kanssa.

Näppäimistöt tukevat enintään kuuden eri näppäimen yhtäaikaista painamista, mikä mahdollistaa luotettavan hallittavuuden tiukoissakin pelitilanteissa ja monimutkaisilla näppäinyhdistelmillä.

Täysikokoisessa Logitech G413 SE -mallissa on kaikki tavallisen näppäimistön painikkeet sekä kaksitoista FN-toimintopainiketta esimerkiksi mediatoiston hallitsemiseen ja muihin pikakomentoihin. Lyhyempi Logitech G413 TKL SE sisältää muutoin kaikki samat painikkeet, mutta siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö. TKL-näppäimistö onkin erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi LAN-pelitapahtumiin tai pienille pelipöydille jättäen enemmän tilaa hiirelle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G413 SE ja Logitech G413 TKL SE ovat saatavilla 79,99 ja 69,99 euron kuluttajahinnoin. 

Kommentoi