Logitech tarjoaa uuden sukupolven ääni- ja valaistusvälineitä sisällöntuottajille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tarjoaa uuden sukupolven ääni- ja valaistusvälineitä sisällöntuottajille

Logitech Litra Beam & Blue Sona

Laadukas ääni ja valaistus ovat kaikki kaikessa videosisältöä tekevien luovien ihmisten työssä. for Creators -tuotemerkin alla julkaistut Sona -mikrofoni ja Litra Beam -suoratoistovalaisin ovat ensisijaisesti suunnattu videotyötä ja striimausta tekeville sisällöntuottajille ja sosiaalisen median vaikuttajille.

Sona on aktiivinen dynaaminen mikrofoni XLR-liitännällä. Mikrofoni hyödyntää korkeatasoista studioluokan ääntä tuottavaa ClearAmp-teknologiaa, jonka ansiosta taltioitu ääni on äärimmäisen selkeä. Logitech Litra Beam -suoratoistovalaisin on laadukas suoratoistovalaisin kaikenlaiseen striimaus- ja videokäyttöön. LED-valaisimen TrueSoft-teknologia tuottaa tasapainoista ja neutraalia valoa, jonka ansiosta kuvauksen kohteelle voidaan helposti luoda elokuville ominainen valaistus ja väritarkkuus. Yhdessä käytettynä mikrofoni ja valaisin kohentavat videoiden laatua monin tavoin.

Sona

Sona hyödyntää aiemmista Blue-mikrofoneista tuttua korkeatasoista teknologiaa ja tekee videolähetysten äänistä upeaa, laadukasta ja erottelukykyistä. Mikrofonin oma +25 desibelin esivahvistin vie herkkyyden uudelle tasolle. Sen ansiosta myös hiljaisten äänten, kuten kuiskausten, taltiointi onnistuu helposti. Tämä mahdollistaa mikrofonin käytön erilaisissa podcasteissa, videolähetyksissä ja striimeissä luovalla tavalla. Erillistä mikrofonivahvistinta ei tarvita.

Mikrofonissa on ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja sen superhertan muotoinen suuntakuvio tekee äänen taltioinnista helppoa jättäessään ulkopuoliset äänet taustalle. Näin esimerkiksi näppäimistön näppäilyt, hiiren naksaukset ja muut pienet äänet eivät häiritse äänen taltiointia. Yhdessä ClearAmp-teknologian ja XLR-liitännän ansiosta ääni on tarkka ja selkeä. XLR-liitäntä helpottaa mikrofonin liittämistä ulkoiseen mikseriin tai muihin laadukkaisiin äänilaitteisiin.

Mikrofonin mukana tulee kiinnike, joka kääntyy peräti 290 astetta. Sen avulla mikrofoni voidaan kiinnittää erilliseen mikrofonipuomivarteen, kuten Compassiin. Sen avulla mikrofoni voidaan asettaa monipuolisesti miltei mihin tahansa, jossa äänentallennus on tarpeen.

Sona tulee myyntiin sekä grafiitinmustana että luonnonvalkoisena. Mikrofonin väriä voi myös räätälöidä mukana tulevilla punaisella tai mustalla tuulensuojalla.

Litra Beam

Logitech Litra Beam

Litra Beam -suoratoistovalaisin takaa tasaisen ja luonnolliselta näyttävän valon, joka ei sokaise käyttäjää. Suorakaiteen muotoisen valaisimen valon värilämpötilaa ja kirkkautta voidaan helposti säätää pikapainikkeilla. Värilämpötila on vaihdettavissa kellertävästä kynttilänvalosta kylmänviileän sinertävään sävyyn 2 700 – 6 500 Kelvinin välillä. Esiasetusten lisäksi valon kirkkautta ja värilämpötilaa voidaan säätää tarkasti Logitech G HUB -ohjelmistolla. Sillä voidaan myös tehdä muutoksia valaisimen esiasetuksiin.

Valaisimen pitkänomaisen ja varsimaisen muotoilun ansiosta sitä voidaan kääntää moneen eri asentoon hyödyntämällä mukana tulevaa jalustaa. Valaisin on säädettävissä kolmeen eri suuntaan, joten korkeus, kallistus ja käännettävyys ovat säädettävissä omien käyttötarpeiden mukaan sopivan valaistuskulman löytämiseksi. Monipuolinen säädettävyys antaa sisällöntuottajalle loputtoman vapauden luoda halutun kaltainen valaistus tilanteesta ja kuvausympäristöstä riippuen. Lisäksi useammalla valaisimella voidaan helposti toteuttaa erilaisia valaistustyylejä, kuten Rembrandt- tai perhosvalaistuksia.

Valaisimen laadukkaat LED-valot ja korkeatasoinen diffuusori mahdollistavat upean valaistuksen häikäisemättä. Tämän ansiosta iho ja kasvojen piirteet näyttävät luonnollisen upeilta ilman teräviä varjoja. Virtaa valaisin saa joko usb-liitännästä tai suoraan verkkovirrasta. Tämä myös mahdollistaa luovat valaistusratkaisut varavirtalähteiden kanssa.

Lue myös: Helppokäyttöinen suoratoistovalaisin, jossa hinta-laatusuhde kohtaa – arvostelussa Logitechin Litra Glow

Hinta ja saatavuus

Sona ja Logitech Litra Beam ovat saatavilla 349 ja 119 euron hintaan. Blue Compass on puolestaan myynnissä 129 euron hintaan.

Kommentoi

Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet

Roccat Vulcan II Max

Turtle Beachin PC-pelaamisen keskittyvä oheislaitemerkki Roccat on julkaissut täysin uuden Vulcan II Max -näppäimistön sekä Syn Max Air -kuulokkeet.

Roccatin palkittu Vulcan-muotoilu on ihastuttanut faneja malliston debyytistä lähtien, ja upea Vulcan II Max määrittelee luokkansa uudelleen. Vulcan II Maxissa on Roccatin naurettavan nopeat TITAN II -optiset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet, ja se yhdistää suorituskyvyn ja toiminnallisuuden aivan omanlaiseensa ulkoasuun, ja se on varmasti minkä tahansa työpöydän pelikokoonpanon kruununjalokivi.

Tänään esiteltiin myös Roccatin lippulaiva Syn Max Air – PC-pelikuulokkeet, jotka ovat brändin kuulokemalliston kärjessä sen uutena langattomana premium-tuotteena. Syn Max Air hyödyntää Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta ja tarjoaa upeaa Waves 3D -surroundääntä tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimien kautta sekä eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, kilpailuedun saavuttamiseksi. Läpikuultavat korvakupit tuovat esiin RGB-valaistuksen ennennäkemättömällä tavalla, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja pikalataavaan telakointiasemaan.

Vulcan II Max ja Syn Max Air ovat ennakkotilattavissa tänään valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti, ja niiden suositushinnat ovat vastaavasti 241,99 euroa ja 261,99 euroa. Vulcan II Max lanseerataan 17. lokakuuta 2022 ja Syn Max Air tulee saataville viikkoa aikaisemmin 10. lokakuuta 2022.

”Roccatin uusi Max-mallisto osoittaa sitoutumisemme markkinoiden parhaiden PC-pelioheislaitteiden luomiseen ilman kompromisseja. Vulcan II Max on kaikkien aikojen suosituimman näppäimistömme evoluutio ja mahdollisesti kaikkien aikojen kaunein näppäimistö, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin ja Turtle Beachin johtavien teknologioiden parhaat puolet ja tarjoaa ensiluokkaisen peliäänen tyylikkäässä muotoilussamme. Molemmissa tuotteissa on hämmästyttävä RGB-valaistus, jota et löydä mistään muualta.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Roccat Vulcan II Max

Kaikkien aikojen kaunein näppäimistö on saapunut. PC-pelaajan työpöydän kruununjalokivi, Vulcan II Max PC-pelinäppäimistö herättää varmasti huomiota tyylikkäillä linjoillaan, alumiinilevyllään ja loistavasti valaistulla läpikuultavalla kämmentuella. Vulcan II Max -näppäimistössä on Roccatin yksinoikeudella valmistetut TITAN II -optomekaaniset kytkimet, joissa on pehmeä mekaaninen tuntuma, erittäin nopea toiminta ja uskomaton kestävyys 100 miljoonan napsautuksen elinkaarella – ja jotka tarjoavat kilpailuetua peli peliltä. Naurettavan nopean toimintanopeuden ja suorituskyvyn lisäksi Roccatin uudet TITAN II -kytkimet ovat yhteensopivia monien kolmansien osapuolten ristiin kiinnitettävien näppäinhattujen kanssa, jotta niiden ulkoasua voidaan mukauttaa entisestään.

Roccatin Vulcan II Max on myös maailman toinen pelinäppäimistö, joka esittelee Dual-LED Smart Keys -näppäimet, ja sitä edeltää vain sen Vulcan II Mini -sisarus. Vulcan II Max -näppäimistössä on 24 monitoimiälynäppäintä, joissa on oma toinen LED, joka ilmaisee, kun toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Lisäksi PC-pelaajat voivat käyttää Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinten kopiointiteknologiaa toissijaisen toiminnon avaamiseksi, joka voidaan ohjelmoida lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. 4 Mt:n sisäisen tallennustilan ansiosta PC-pelaajat voivat ottaa RGB-valaistusnäytöksensä ja -asetuksensa mukaan tien päälle tallentamalla jopa neljä profiilia mukautettua valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan Vulcan II Maxiin.

Myös fanien suosimat Vulcan-elementit palaavat, kuten anodisoitu alumiinilevy, joka takaa kestävän rakenteellisen eheyden, ja omat mediasäätimet. Täysin uusi pehmeä, läpikuultava kämmentuki luo pohjan Roccatin AIMO-valaistusteknologialle. AIMO tuottaa eloisat RGB-valonäytöt heti laatikosta ja synkronoituu muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa, jotta syntyy mukaansatempaava valaistusnäytös.

Roccat-fanit voivat yhdistää Vulcan II Max -näppäimistön Roccatin huippuluokan langattoman Air -hiiren ja täysin uuden langattoman Syn Max Air -hiiren kanssa, jotta RGB-valaistusasetus olisi täydellinen. Kaikki kolme ovat AIMO-yhteensopivia, ja ne luovat kiehtovan RGB-valaistuskokemuksen, joka on synkronoitu kaikkiin kolmeen oheislaitteeseen.

Roccat Syn Max Air

Roccatin Syn Max Air -kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen langattoman 3D-äänikokemuksen, joka sopii pelaajille ja striimaajille, jotka rakastavat laadukasta peliääntä ja ainutlaatuista RGB-tyyliä. Syn Max Airin ensiluokkainen ääni on pelikuulokkeiden valmistaja Turtle Beachin suunnittelema, ja se sisältää myydyimmän tuotemerkin eksklusiivisia, patentoituja teknologioita ja ominaisuuksia.

Syn Max Airin suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan Waves 3D-äänen, ja kristallinkirkas keskustelu tulee Syn Max Airin ainutlaatuisen TruSpeak™-mikrofonin kautta – ainoana mikrofonina luokassaan, joka tarjoaa melunvaimennuksen, mykistystoiminnon tai mahdollisuuden poistaa mikrofoni kokonaan, mikä on hyvä ominaisuus striimaajille. Syn Max Air sisältää useita ääniasetuksia sekä Turtle Beachin eksklusiivisen ja patentoidun Superhuman Hearing® -ääniasetuksen, joka tehostaa kriittisiä peliääniä kilpailuetua varten. Lisämukavuutta Syn Max Airissa tuovat Turtle Beachin yksinoikeudella valmistetut ProSpecs™ silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam -korvatyynyt.

Syn Max Air on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kaikki mahdolliset mukavuudet, ja siihen on lisätty RGB-pikalataus-telakka, jossa vain 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia peliaikaa, sekä ensiluokkaiset alumiinijalat, jotka lisäävät kestävyyttä, Bluetooth® 5.1 ja langaton kaksoistoiminto, joka mahdollistaa yhteyden useampaan laitteeseen, sekä jopa 16 tunnin akunkesto.

Roccatille ominainen tyylikäs, RGB-vaikutteinen muotoilu erottuu Syn Max Airissa. Jopa 16,8 miljoonan värin RGB-valaistus näkyy sekä kuulokkeiden läpikuultavissa Bionic Shell -korvakupeissa että telakointiasemassa, ja valaistus voidaan synkronoida muiden AIMO-yhteensopivien laitteiden kanssa Roccatin vankalla Swarm-ohjelmistolla. Roccatin Stellar Wireless -tekniikka hallitsee Syn Max Airin signaalin voimakkuutta ja akun kulutusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja kahden langattoman yhteyden ansiosta PC-pelaajat voivat myös keskustella Discordissa, vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta pelaamisen aikana.

Syn Max Air sisältää myös intuitiiviset kuulokkeiden audiosäätimet, joiden avulla ääntä on helppo säätää lennossa ja jota voi mukauttaa mukana toimitetulla Swarm-ohjelmistolla. Syn Max Air on vankka mutta kevyt langaton PC-pelikuuloke, joka painaa 326 g. Korvakupit myös taittuvat litteiksi, kun on tauon aika.

Kommentoi

VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä Kommentit pois päältä artikkelissa VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä

The Rack

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi VR-biljardipeli nimeltään The Rack. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä voi pelata 8 tai 9-palloa realistisella fysiikamallinnuksella. Peli soveltuu niin aloittelijoille kuin jo enemmän lajin parissa viettäneille.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä. Peli vaatii toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index tai Windows Mixed Reality.

Kommentoi